Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga Põhjatsoon 2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'3 Liiga Põhjatsoon 2005\'

Algselt postitas valta

Algselt postitas Oll

Oli jah võrdne ja viisakas.
    Silma jäi Livali poolelt number 9, kes näitas suhteliselt head tehnikat ja Saue poolelt number 12
    Saue ridades ei mänginud kedagi number 12 all!! Ise täitsin reg. lehe.
    No siis minu pang.
    See keda mõtlesin mängis paremal äärel, selline pikka heledapäine mees.
    Kohati tegi läbimurdeid ja kiiremaid liigutusi.
    Algselt postitas tank
    Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Üks huvitav tähelepanek Saue ja Livali mängust, kuigi mäng ise lõppes meile järjekordselt üheväravalise kaotusega. Nimelt oli sellele mängule esmakordselt kohale tulnud tervelt 22 registreeritud mängijat, kellest nimekirja mahtus 19 ja platsile pääses 16 meest. Tehke järgi kui suudate!! Tavaliselt saab siit foorumist ainult seda lugeda, et jälle ei saanud mehi kokku jne…

Kommentaar

Algselt postitas Oll
        No siis minu pang.
        Peab nõustuma! Janar tegi peris hää esituse!

Kommentaar

Algselt postitas bianconeri

Algselt postitas Oll
          No siis minu pang.
          Peab nõustuma! Janar tegi peris hää esituse!
          Janar mängis nr 10 särgiga ja oli ka minu arvates üks Saue parimaid

Kommentaar

Algselt postitas valta

Üks huvitav tähelepanek Saue ja Livali mängust, kuigi mäng ise lõppes meile järjekordselt üheväravalise kaotusega. Nimelt oli sellele mängule esmakordselt kohale tulnud tervelt 22 registreeritud mängijat, kellest nimekirja mahtus 19 ja platsile pääses 16 meest. Tehke järgi kui suudate!! Tavaliselt saab siit foorumist ainult seda lugeda, et jälle ei saanud mehi kokku jne…
            järjekordne üheväravaline kaotus Tondi-Saue 9:1,Piraaja-Saue 4:0

Kommentaar

Algselt postitas tarki52

Algselt postitas valta

järjekordne üheväravaline kaotus Tondi-Saue 9:1,Piraaja-Saue 4:0
              Eh, Tarki Tarki...Miks näpuga p¤%&s sorkida, kui said ise ka aru, et silmas peeti mitte JÄRJESTIKKU peetud mänge, vaid TAAS(või jälle) kirjapandud(või fikseeritud) tulemust...
              Peab vist varsti ainult ÕS-iga hakkama foorumites käima
              Päikest!

Kommentaar

Algselt postitas duff_K

Lihtsalt Valgevenes oli 6-7 aastat tagasi üks selline mängumees päris heal tasemel ka vist ja mõtlesin et äkki oli oma vanaduse päevi eestisse saatma tulnud.......suht lamp on aga ma mõtlesin et äkki küsija suu pihta ei lööda
                Kindlasti ei ole see mees keda sa mõtled. Tean Gerassimovi paar viimast aastat ja sel kevadel lõpetas ta Eestis kõrgkooli.

Kommentaar

LiVal - Piraaja 1:0 (1:0)
                  värav: 11\' Peeter Sermat
                  hoiatus: 82\' Juri Levkovitsh
                  LiVal: Karjane, Help, I. Pähn, Kriisa, A. Pähn, Bauman, Rannamägi, Levkovitsh (83. Tkatshenko), Bondartshuk, Raidna, Sermat.

Kommentaar

FCA-SJK 5-1 (3-0)
                    http://www.sauejk.ee

Kommentaar

Atli - Trummi 3:2(3:0)
                      7`Paluoja,20`Andok,30`Ratas -87`88`
                      Mäng käis 10-10 vastu
                      Esimesel poolajal suutsin penalti väravavahile sülle lüüa

Kommentaar

oled sa kindel et sa selle sülle lõid ve??? sest millegi pärast ma nagu hüppasin ka kuhgi poole või mis

Kommentaar

Algselt postitas ralf85

oled sa kindel et sa selle sülle lõid ve??? sest millegi pärast ma nagu hüppasin ka kuhgi poole või mis
                          Tegelikult üldse kohe ei viitsiks sinuga vaielda.
                          Anna andeks ,et ma ei kirjeldanud üksikasjalikult kuidas sa tõrjusid või kuhu ma lõin,aimasid suuna ilusti ära ja tõrjusid palli.
                          Panen varsti su imelisest tõrjest pildi ülesse.

Tuulil oli õigus ,kui ütles \"Ralf sina oled nõrgim lüli\"

Kommentaar

Vaadake sõbrad,hea lõbus mäng oli.Ja vigastatud Ralf meil väravas oli tubli,ära vaidle Taavi.Võta seda Ralfi juttu rohkem komplimendina,et sul oli hea löök ja ta pidi tõrjeks tõsiselt pingutama(ma ei hakka teie oma meeste kihlveost rääkima).Teil oli ju rohkesti häid võimalusi.Läksite vist liiga uhkeks,et trambite Trummi mutta,kuid võta näpust,punktid oleks äärepealt läinud,teise poolaja lõpul oli seis päris hapu,me olime lihtsalt nii \"kiled\",et ei suutnud seda õnnetut vv-i veel kostitada.Kogenematu kohtunik aitas teid lõpus,nagu meid mängu algul.Alustasime vist mõlemad üheksakesi-ega seegi päris normaalne ole.Kokkuvõttes võiks öelda,et esimene poolaeg oli täielikult teie,kuid teine,ära sa märgi,suutsime ärgata.p.s. Muruplats,mis teie poolt hästi hooldatud ja meie poolt esimest korda mängitav,nõuab ikka teist jalanõud(mitte saali nagu meil oli).Tänud,Rapla,te olite täna paremad,edu ja kohtumiseni!Nõmme kõrts on nitsevoo!
                            Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas tegelinzky

FCA-SJK 5-1 (3-0)
                              kuule anna andeks, fca-sjk,eriti arusaadav pole,anna ikka hieroglüüfist rohkem infot,kuiv ja arusaamatu ise sain muidugi aru
                              Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raul2

Vaadake sõbrad,hea lõbus mäng oli.Ja vigastatud Ralf meil väravas oli tubli,ära vaidle Taavi(ma ei hakka teie oma meeste kihlveost rääkima).Teil oli ju rohkesti häid võimalusi.Läksite vist liiga uhkeks,et trambite Trummi mutta,kuid võta näpust,punktid oleks äärepealt läinud,teise poolaja lõpul oli seis päris hapu,me olime lihtsalt nii \"kiled\",et ei suutnud seda õnnetut vv-i veel kostitada.Kogenematu kohtunik aitas teid lõpus,nagu meid mängu algul.Alustasime vist mõlemad üheksakesi-ega seegi päris normaalne ole.Kokkuvõttes võiks öelda,et esimene poolaeg oli täielikult teie,kuid teine,ära sa märgi,suutsime ärgata.p.s. Muruplats,mis teie poolt hästi hooldatud ja meie poolt esimest korda mängitav,nõuab ikka teist jalanõud(mitte saali nagu meil oli).Tänud,Rapla,te olite täna paremad,edu ja kohtumiseni!Nõmme kõrts on nitsevoo!
                                muhe kõrtsmik seal alati rõõmus

Kommentaar

Working...
                                X