Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Meie värav Saleilt.Kõik oli tore ja pingeline kuni Baskini teatri näitleja meie karistusalas ennast loopima hakkas ja kohtunik sai jälle pendla anda....
kõigest üheks päevaks saime trummiga punase laterna rollist välja...viimased saue osavõtul mängud on aga pakkunud hulgaliselt punaseid ja kollaseid kaarte.milles küsimus?.concordiaga olevat peris kakelungiks läinud.legion lasi pärast head algust end täitsa ära niita.lõpp oli juba koomiliselt närviline,kus sauel külmem närv
Saue ja Concordia mängu sattusin nägema ja seal läks üks Saue mängija arusaamatul põhjusel endast välja ning hakkas peale n.ö. tavalist viga (kas mõni mäng on kunagi üldse ilma vigadeta möödunud?) kätega vehkima. kahjuks läks tal endal küllaltki sitasti kuna sai hoopis ise paar laksu ja lõpuks veel punase kaardi ka otsa.
kui see intsident välja arvata siis oli mängupilt väga rahulik ja peale punaseid kaarte mängiti sama rahulikult edasi.
Saue ja Concordia mängu sattusin nägema ja seal läks üks Saue mängija arusaamatul põhjusel endast välja ning hakkas peale n.ö. tavalist viga (kas mõni mäng on kunagi üldse ilma vigadeta möödunud?) kätega vehkima. kahjuks läks tal endal küllaltki sitasti kuna sai hoopis ise paar laksu ja lõpuks veel punase kaardi ka otsa.
kui see intsident välja arvata siis oli mängupilt väga rahulik ja peale punaseid kaarte mängiti sama rahulikult edasi.
Härra ek ma natuke parandan sind.< kuna sa ainult vaatasid mängu,mitte ei mänginud ise siis tea,et see ei olnud arusaamatu põhjus,kuigi jah õige tegu see just ei olnud mis toimus.Kes veel ei tea siis ma selgitan natuke,oli võitlus palli pärasst saue ja concordia mängija vahel mille tagajärjel kukkus concordia mängija ja järgmine olukord kus sama saue mängija palli sai kisas seesama concordia mängija saue mängijale järgi \"ma nyyd näitan sulle kuidas viga tehakse\" ja sõitis talle kylje pealt sisse mistõttu meie saue võtmemängijal ei pidanud närvid vastu ja sinu kahjux meie õnnex ei läinud tal ka sitasti kuna concordia mees polnud vist nooremas eas löögiharjutusi teinud ja seetõttu need ei leidnud sihtmärki nyyd vist väheke selgem pilt sulle mängust ma loodan muidu mäng oli ok kui tulemus välja arvata
Algselt postitas Raul2
viimased saue osavõtul mängud on aga pakkunud hulgaliselt punaseid ja kollaseid kaarte.milles küsimus?
Tavaliselt saab Saue ikka suupruukimise(tervitused meie ründeliinile!) või siis liig a(o)garuse eest-juhtub, et poisid mängivad situatsioonid lõpuni,löögiga väravale ja vahel lihtsalt ei kuule vilepilli viisikest, mis neid peatuma peaks sundima
Algselt postitas Raul2
viimased saue osavõtul mängud on aga pakkunud hulgaliselt punaseid ja kollaseid kaarte.milles küsimus?
Tavaliselt saab Saue ikka suupruukimise(tervitused meie ründeliinile!) või siis liig a(o)garuse eest-juhtub, et poisid mängivad situatsioonid lõpuni,löögiga väravale ja vahel lihtsalt ei kuule vilepilli viisikest, mis neid peatuma peaks sundima
seda,et nad viisi ei pea,ma eriti ei usu ,kuid miks vastased niipalju kaarte saavad?legioni pingilt tuli pärast kollaseid ja punast igatahes hüüe-\"hvatit kartotshek\"
Tõtt öelda ei ole viitsinud kokku lugeda,kui mitmendat korda sel aastal seisab meil ees kohtumine(või oleme äsja mänginud)liidritega.Mis muidugi näitab,et tabelitipus käib äge rebimine.Meeskonnas on ka mängukõlbmatuid palju(kellel neid poleks).Vigastuste pärast jääb meil ära ka kavandatud Pirita rannaetapp.Samas,kui \"poliitikud\"tulevad mütsiga lööma,kasutame võimalust neil see soni silmini tõmmata:P Edu kõigile eelseisval,suvisel nädalavahetusel!
Kusjuures edgarjugenditel peaks puuduma 4-5 põhisatsi meest.Kes kaartidega,kes muu pärast.Täpselt nii ma kuulsin vastaste kapteni käest ja sama juttu ajasid nad ka pärast mängu.
Kusjuures edgarjugenditel peaks puuduma 4-5 põhisatsi meest.Kes kaartidega,kes muu pärast.Täpselt nii ma kuulsin vastaste kapteni käest ja sama juttu ajasid nad ka pärast mängu.
thnx infi eest.siis võime kokku leppida,et teist poolaega ei mängi ja vaatame eesti kossukoondise mängu hoopis lollil ajal meil mäng
Kommentaar