Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga Põhjatsoon 2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'3 Liiga Põhjatsoon 2005\'

trummi kapten oli igatahes 2tundi tagasi veel m\'luaugus,teised tulid sealt v\'lja hommikul

Kommentaar

18.06 Tondi - Saue toimub 11:00 Wismaris (mitte Hiiul, mõnes kalendris on veel valesti)

Kommentaar

Algselt postitas mooses

trummi kapten oli igatahes 2tundi tagasi veel m\'luaugus,teised tulid sealt v\'lja hommikul
        Kapten Trumm, sa tahtsid öelda!!!Aitäh ilusate sõnade eest,samuti Marcello ja Devil.Muide,Devil,miks sa mängule hiljaks jäid ja kas see olid sina,kelle seljal ma maandusin ning minult peaga löödud värav ära võeti vea eest.Kurat,ma küll viga ei teinud omaarust Imelik,et kumbki võistkond mängis vastu tuult paremini.(me siis teine poolaeg)Panin tähele,et kohtunik oli Linnataksost ja mõtetega ilmselt õhtuses sommide veos Leesikasse,tänu millele tegi mõlemale poolele kummalisi otsuseid.Kadestan Olympicut,kes saab kenasti 5 vahetust ära teha.Meie alustasime 10kesi,hea oli,et Pikani kuskilt kossumängult ka kohale tuli. P.S. Mis nädalavahetusse puutub,siis kohe näha,et sportlik sats-esimest korda käidi meres ujumaski ära.Soojarohi oli sees muidugi:P
        Kapten Trumm

Kommentaar

Ma olen yle kuu aja vigastatud olnud lihtsalt, mitte ei jäänud mängule hiljaks.

Mina olin jah see . Lihtsalt liikusin enne õhku sa tulid tagant ettepoole mulle selga kergelt käsi abiks, no juus siis kohtunik nägi viga(see pall päris väravasse ei jõudnud ju ) .

Kommentaar

Nurgalöögi andnud Ralf kinnitas mulle veel meres supeldes,et üle poole meetri oli üle joone,a mis sest enam.Rahuldusin ka 2:1ga.Vutis on ikka võimalusi rohkem kui väravaid.Täna joppas meil,homme teil
            Kapten Trumm

Kommentaar

Paar nädalat tagasi Sauega mängu eel külastas Männiku staadionil meid üks fotograaf ja ütles,et teeb mõlemast satsist ilusa pildi või plakati tasuta.Olime meelsasti nõus poseerima.Piltnik ütles,et teeb seda äri nii Soomes kui Eestis.Pärast mängu jõudis säga päris ägeda plakatiga tagasi,mida kannataks äragi raamida ja küsis tükist 120-eek,nimed paneb alla ja selline ehe jääb-justkui oleks äsja midagi suurt võitnud.Meile kõigile meeldis ja tellisime ära.Tüüp jagas oma tel.numbri ja meiliaadressi ning ütles,et kui kellelgi huvi,siis ta võib ise mängule kohale tulla ja näidiseksemplari ära teha.Soovitan soojalt,väike mälestus ikka!
              Pildil meil seisavad vasakult:Tarmo Veensalu,Urmas Liivamaa,Kristjan Oja,Toomas Mälberg,Veiko Taadinen,Peeter Allik,Indrek Bachmann ja Ralf Rogov.All vasakult paremale:Eero Lõhmus,Raivo Seema,Tarmo Lai,Rainer Tokko,Risto Tammeorg,Jüri Pettri,Raul Seema.Sellise koosseisu keskmine vanus isegi koos 20aastase Ralfiga on ligi soliidne 34.Kahjuks polnud meil kõiki \"kotkaid\" kohal.Nii et hooaja viimasel mängul lubas pildimees jälle platsis olla,sest traditsiooniks on kujunenud otse lõpupeole minek ja sealt juba keegi puududa ei taha.Aga sinnani on veel pikk maa minna...
              Tema kodulehel,milleks on http://www.plakat.ee/,vaata.spordiklubide alt.
              http://www.plakat.ee/klubid_urheiluseurat/TrummiSK.jpg
              Kapten Trumm

Kommentaar

Legion - Keskerakonna JK 0:1 (0:1)
                Värav: R. Mirski
                Lisaks jätsid keskud penalti realiseerimata ja uhasid paar korda latti ning posti.

Kommentaar

11:15 Hiiu st.
                  LiVal - Trummi 6:3 (2:1)
                  V: 20\' 53\' 71\' 90\' Sermat, 41\' 65\' Jershov - 2\' o.v. Raidna, 55. pen ..., 74\' ....

Esimesel poolajal oli moment, kus pall lendas üle värava, põrkas vastu suurt piirdevõrku ja kukkus seal läbi katkise väravavõrku puuri sisse. Trummi mehed kohe juubeldama ja kohtunik luges situatsiooni väravaks. LiVali meeste õigustatud protestide tõttu võttis vend oma otsuse siiski tagasi. Ja Trummi meestele - ei ole mõtet vaielda ja valet raiuda! Mina kui erapooletu pealtvaataja nägin selgelt, et pall lendas pool meetrit üle. Seda sama kuulsin ma vaheajal ka teie oma mängijate seast.

Kommentaar

Concordia - Olympic 10:0
                    puhh

Kommentaar

Tondi - Saue 9:1 (4:0)

Kommentaar

Päris nunnud skoorid
                        Joga Bonito!!!

Kommentaar

rahvas on viimastes voorudes eriti hoogu sattunud

Kommentaar

Algselt postitas elmut

Concordia - Olympic 10:0
                            No comments!
                            Suvi on ka meie satsi jõudnud...
                            Au ja kiitus vastaste väravavahile kes meie võimalused kõik nullis.Eriti esimese poolaja alguses kui meie ründaja läbi murdis.oleks sealt koll tulnud võinuks hoopis teine mäng tulla.
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas kaspar30

Tondi - Saue 9:1 (4:0)
                              Wtf,oskab keegi kommenteerida kes mängu nägi?
                              "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

ise mängisin..
                                võin nii palju öelda et ilma väravavahita on ikka päris raske mängida..väravasse sai pandud vigastatud kaitsemängija kes tuli lihtsalt mängu vaatama..pallid mis talle pihta löödi sai kätte a mis käteulatusest mööda lendasid olid võrgus..alustasime kümnekesi..suvi teeb oma töö..meil olid ka omad võimalused kuid ei suutnud palli kuidagi raami saada..küll mööda ja küll üle
                                http://www.sauejk.ee

Kommentaar

Working...
                                X