Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
jäin siin lugema seda virisemist siin meelega vigade tegemise ja otsa jooksmise kohta...
kui Vastemõisa esimest aastat liigat hakkas mängima, siis oli meiega ühes liigas Välk494....vot need olid mehed, kes jõuga mängisid, 3 hooaja jooksul pole ma teist sellist jõulist meeskonda näinud. Ründajad peksid kogu aeg jalgadesse, kui kohtunik seljaga oli ja täitsa lampi....kõik olid ju hokimängijad, suured ja tursked kutid ja nende keha mängu järel lendasin ise mõned meetrid enne kui maandusin...
Ja lugenud eelnevaid kommentaare, võin järeldada et mõni võistkond oleks ikka täiega nutma hakanud....eks endalgi oli peale sellist toorutsemist nutt kurgus aga elasime üle, proovige ka üle elada.... mäng on mäng...
See ongi jalgpall ja madalate liigade tase, nii et harjuge ära.... Ma isegi olen päris jõhkralt jalgadesse sõitnud aga mitte meelega, lihtsalt hilinesin pallini või oli vastane kiirem....Viimases kohtumises Striidiga lõin vastasele jalaga rindu (mittetahtlikult) lihtsalt üritasin palli lüüa kõrgelt aga vastane keeras keha ette...analoogne situatsioon oli Arsenal vs. Thun mängus, seal küll tabas jalg kaitsja nägu....ja ei virisenud keegi...
Arvan et keegi ei saa öelda, et mingi viga oli meelega tehhtud või mitte, ei ole meist ju keegi mõtete lugeja ja ei näe teiste mõtteid!!!!!
Edu kõigile hooaja lõpuks!!!
vastemõisa oli enda mänguga rahul, ainuke asi mis täiega koppa viskas oli kohtunik - toompea 12\'nes mees, vigu vilistas selle järgi kas toompea tegi häält v mitte
Kuule solskjaer ja ant te ei tea asjast mitte midagi nii ,et ärge haukuge ahvid.Meie olime nõus mängima aga kohtunik ei lasknud,nii et kui te ei tea siis ärge seletage!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
ok siis minu viga (meie mängus küsiti kylaliste käest kas nad on nõus ilma joonteta mängima jne), aga neid \"ahve\" ära loobi siin nii suure suuga!!
Spiritase öelda see küll ei olnud, et kas mäng toimub või mitte, 100% kohtuniku otsus.
paide.
Kuule kas te olete meistriliigast tulnud või et teile kõik ette taha ära peab tegema?
Kas oli siis raske ise hommikul kriidikott selga võtta ja jooned ära teha. Või peab teile kõik kandikul ette tooma. Kui me teie juures mängisime siis küsisin samuti miks jooni pole näha - vastus oli et mingi teine jörss pidi neid tegema. Kurat võtaks teil on ikka korraldusega midagi korrast ära
Eelmisel hooajal mängisime Vasalemmas Paldiskiga. Paldiski vennad tulid pool tundi enne mängu ja vedasid jooned käsitsi maha kasutades selleks plastikpudeleid millel oli põhi ära lõigatud.
Kui ikka ennast ligasse kirja paned siis ikka pead teadma ka kus mängid ja kes staadioni mänguks ette valmistab
Siis kui meie Paides käisime jäi mulje et nad ei tea midagi sellest kes staadioni ettevalmistamise eest vastutab
Kommentaar