Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Rakvere

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'JK Rakvere\'

Oli hea mäng jah ja usu Lexxx, et sinuga oleks mäng veelgi parem olnud!
    Täpsustan : kui oleksid rohkem mängida saanud, oleks mäng ehk paremgi olnud.

Kommentaar

Algselt postitas karneval

Oli hea mäng jah ja usu Lexxx, et sinuga oleks mäng veelgi parem olnud!
      Täpsustan : kui oleksid rohkem mängida saanud, oleks mäng ehk paremgi olnud.
      Tänan

Kommentaar

Algselt postitas Lexxx-
        No kui sina härrad oled kohal, siis me ei saagi kaotada
        Aga nii ta ju oligi Tulin kohale ja kindel võit taskus

Üldiselt oli 1ne poolaeg igav. Tugev kompamine käis, kuid poolaja lõpupoole hakkas mäng juba Rakvere poole pealt vaadates ilmet võtma. Mulle tundus, et kõige rohkem jäi teil puudu kokkumängust. Oli palju kordi kui mees kusagil lausa anus palli, kuid palliga poiss muudku triblas ja triblas. Ning enamasti lõppes see sellega, et tal võeti pall lihtsalt ära. Teisel poolajal olukord siiski natuke muutus ja kui pall liikuma hakkas tulid ka väravad. Teine värav oli BROOOOO!! Kripeldama jääb see tühjast värvast mööda löödud olukord ja krt põiklatist põrkas pall kah sisse ja vindiga välja. Häbi kohtunikule. Aga hea oli vaadata seda mängu

Kui juhtun maal olema tulen teinekordki

Kommentaar

Algselt postitas Marduk

Algselt postitas Lexxx-

Üldiselt oli 1ne poolaeg igav. Tugev kompamine käis, kuid poolaja lõpupoole hakkas mäng juba Rakvere poole pealt vaadates ilmet võtma. Mulle tundus, et kõige rohkem jäi teil puudu kokkumängust. Oli palju kordi kui mees kusagil lausa anus palli, kuid palliga poiss muudku triblas ja triblas. Ning enamasti lõppes see sellega, et tal võeti pall lihtsalt ära. Teisel poolajal olukord siiski natuke muutus ja kui pall liikuma hakkas tulid ka väravad. Teine värav oli BROOOOO!! Kripeldama jääb see tühjast värvast mööda löödud olukord ja krt põiklatist põrkas pall kah sisse ja vindiga välja. Häbi kohtunikule. Aga hea oli vaadata seda mängu

..ootame siis sind järgmisteski mängudes kohale, et ikka võit tuleks , aga yldjoontes on kommentaar asjatundlik...eskol oli võimalus oma esimene värav kannaga lüüa, paraku otsustas ta pöördelt löögi kasuks ...põiklatist löödud värav tuli kohtunikule ootamatult, ta oli värava löömise momendil väravajoonest ca`35m kaugusel....kahju..esimene värav, mille autor oli Petrovits, tuli ilusast söödust, mingit suluseisu seal ei olnud, seda nägi nyyd ka kohtunik, kes asus trahvikasti ligidal, samuti olla seda kinnitanud mängu video

Kommentaar

Algselt postitas woodman

Algselt postitas Marduk

Algselt postitas Lexxx-

..ootame siis sind järgmisteski mängudes kohale, et ikka võit tuleks , aga yldjoontes on kommentaar asjatundlik...eskol oli võimalus oma esimene värav kannaga lüüa, paraku otsustas ta pöördelt löögi kasuks ...põiklatist löödud värav tuli kohtunikule ootamatult, ta oli värava löömise momendil väravajoonest ca`35m kaugusel....kahju..esimene värav, mille autor oli Petrovits, tuli ilusast söödust, mingit suluseisu seal ei olnud, seda nägi nyyd ka kohtunik, kes asus trahvikasti ligidal, samuti olla seda kinnitanud mängu video
            minu puhul ei maksa imestada, et sellist prohmakat mul mängu jooksul paar korda ette tuleb.. õnneks seekord suutsin selle vea väravaga lihvida.. mäng oli raske ja mõlemaid soosiv - õnneks suutsime oma olukorrad enne vastaseid ära lüüa ja vastsed murdusid lihtsalt psühholoogiliselt.. tänud vastastele hea ja puhta mängu eest.. edu Teile edaspidi..

Kommentaar

Algselt postitas woodman

samuti olla seda kinnitanud mängu video
              kas oleks järsku võimalik teilt selle video koopiat kuidagi saada ? KL teeks ka omad järeldused sellisest kaotusest...
              Nõmme BSC OlyBet
              www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
              www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
              www.mind.ee

Kommentaar

Algselt postitas don

Algselt postitas woodman

kas oleks järsku võimalik teilt selle video koopiat kuidagi saada ? KL teeks ka omad järeldused sellisest kaotusest...
                ..las peeter suhtleb sellel teemal ainiga, hea raha eest on kõik võimalik aga kaotuse pärast pole teil vaja kyll häbi tunda...seekord jäi lihtsalt rakvere tahe võita peale

Kommentaar

Algselt postitas woodman

Algselt postitas don

Algselt postitas woodman

..las peeter suhtleb sellel teemal ainiga, hea raha eest on kõik võimalik aga kaotuse pärast pole teil vaja kyll häbi tunda...seekord jäi lihtsalt rakvere tahe võita peale
                  slg
                  ...me ei saanud oma mängu käima lihtsalt. kohati nagu suutsime rünnata küll aga pealelöögini jõuti vähe, kaitses mängisite hästi. te tulite poolajalt paremini tagasi. ja lõpus tõusis meil 1 keskkaitse poolikusse et päästa mis päästa annab, aga kahjux jah lõite teie veel sellepeale ära. me ei suutnud lihtsalt piisavalt ohtlikke olukordi luua... igati teenitud võit teile. loodan et kodus suudame me paremini mängida...
                  Nõmme BSC OlyBet
                  www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
                  www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
                  www.mind.ee

Kommentaar

Koopia Õhtulehest:
                    Nüüd korraldati Tervise tabeliseisule suur jama, Merkuur-Juunior on ju viimasel kohal. Pärnus on varemgi probleeme olnud, ma ei välista, et kolime klubi sealt minema, näiteks Haapsallu või Rakverre.»
                    Huvitav, kas vaid hetkemõte? Kas oleks meil vaja Tervise meeskonda? publikule, ma mõtlen.

Kommentaar

Koopia Õhtulehest:
                      Nüüd korraldati Tervise tabeliseisule suur jama, Merkuur-Juunior on ju viimasel kohal. Pärnus on varemgi probleeme olnud, ma ei välista, et kolime klubi sealt minema, näiteks Haapsallu või Rakverre.»
                      Huvitav, kas vaid hetkemõte? Kas oleks meil vaja Tervise meeskonda? publikule, ma mõtlen.
                      ..publik tahab ikka omadele kaasa elada, ma arvan...tervisest võib ju ühe edasise arenguvariandina saada näiteks virumaa jalgpalliklubi võistkond, kes mängib esiliigas...

Kommentaar

Algselt postitas woodman

Koopia Õhtulehest:
                        ..publik tahab ikka omadele kaasa elada, ma arvan...tervisest võib ju ühe edasise arenguvariandina saada näiteks virumaa jalgpalliklubi võistkond, kes mängib esiliigas...
                        ära unista... mis sa arvad, kuhu pohlak oma talendid siis pistab, kui tervise asemel VJK esiliigat mängib? isegi see mõte on kuidagi imelik... püüame jääda ikka nende liistude juurde, et ise edasi pürgida.. tervis peaks ikkagi Pärnu Raeküla staadioniga kompromissile saama ja eelseisvad mängud seal ära mängima.. Rakveres ei oota neid keegi..

Kommentaar

Ilmselt ei mõeldudki seda, et Tervis Rakvere asemel mängima hakkab. Pohlak mõtles ilmselt ikka lisameeskonda, nagu Tervis praegugi Pärnus on. Ma lihtsalt arvan ka, et vaevalt keegi siin võõrast meeskonda ootab. Huvitav lihtsalt, kas see oli nn uitmõte või on ka mingeid läbirääkimisi peetud. Keegi nägi Pohlakut Rakvers umbes 2 nädalat tagasi.

Kommentaar

Ei tahaks, et Rakvere oleks mingi suure institutsiooni ntx Flora osa. Pähhhh!

Kommentaar

...setumaad ei tahks ka ära anda...

Kommentaar

Kuulge,kuidas see Rakvere staadionimuru ka sel aastal on? Mäletan, et mullu kui U-21 mängis oli asi ikka päris kurb.Siis arvati, et kui ühe talve taheneb, siis on OK. On siis ka?

Kommentaar

Working...
                                X