Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V liiga põhi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'V liiga põhi\'

Algselt postitas U2

Kuidas Oper-Soccernet jäi?
    ... see mäng on homme..

Kommentaar

Hansanet kottis ikka mõnuga
      Tegelt oleks võind olla ka 8:1 ,kahju et rohkem ei löönd!
      Aga vastased olid tublid,ainuke asi mida nad muutma peaks on see et võiksid panna vähe kiiremaid mehi kaitsesse!

Kommentaar

5:1 võitsime täna jah. vastased(kaitsejõud) olid ka päris sümpaatsed. mängiti ikka enamsati jalkat mitte ei üritatud vastaseid surnuks peksta.
        keegi võiks teiste mängude tulemused ka öelda, soccernetis pole veel kirjas.
        Algselt postitas Devil
        haah, hansanet, kindlasti midagi ei tee
        natuke vara hõiskad.

Kommentaar

flora 2 - 8 EBS (0 - 5)

ebsi väravad iko, urmas, alvar, taavi (4)
          flora mõlemad väravad kõmistas üks ja sama mees ühte ja samasse nurka ühest ja samast penaltipunktist.

Kommentaar

Tundub et Hansanet,Oper ja EBS jagavad see aasta kirkamad kohad

Kommentaar

Tuletagem meelde et jalgpall on ümmargune -et maha kanda ei tohiks veel kedagi kanda-siin võib veel paljugi juhtuda

Kommentaar

soccernet - oper 1:2. ei oska nagu kuidagi eriti kommenteerida... õiglane seis.

Kommentaar

Algselt postitas sannu7

soccernet - oper 1:2. ei oska nagu kuidagi eriti kommenteerida... õiglane seis.
                  Kindlasti polnud see õiglane tulemus.Soccernetile esimene löödudvärav oli täielik jama.Nimelt läks pall mingist mättast lollakasse põrkesse millega väravaht ei osanud arvestada.Samuti omas Soccernet mu arust rohkem ja paremaid võimalusi.Kui ise ei löö ,lüüakse sulle...
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kindlasti polnud see õiglane tulemus.Soccernetile esimene löödudvärav oli täielik jama.Nimelt läks pall mingist mättast lollakasse põrkesse millega väravaht ei osanud arvestada.

Tore vabandus!
                    Vaikne.....

Kommentaar

Algselt postitas Rein
                      Samuti omas Soccernet mu arust rohkem ja paremaid võimalusi.Kui ise ei löö ,lüüakse sulle...
                      Kuidagi tuttav kommentaar
                      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek

Algselt postitas Rein
                        Samuti omas Soccernet mu arust rohkem ja paremaid võimalusi.Kui ise ei löö ,lüüakse sulle...

Vaat kes räägib .... pussy ....
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Oper JK-lt hooaja halvim mäng.Tuleb siiski au anda vastastele kes mängisid kuni lõpuvileni.Senini kõige raskemad vastased.Võit oli siiski õiglane,kaotus oleks olnud katastroof.Ei ütleks,et Soccernetil rohkem võimalusi oli,väravavaht oli neil tubli,tõi 3 palli väravajoonelt välja.

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Algselt postitas Maarek

Algselt postitas Rein

Vaat kes räägib .... pussy ....
                            Mida sa vigised, lontrus
                            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Kle kõrsik ,loodetavasti suudad sa oma suuvärgi eest ka vastutada.See paistab olema suurem kui su kehaehitus

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Kle kõrsik ,loodetavasti suudad sa oma suuvärgi eest ka vastutada.See paistab olema suurem kui su kehaehitus
                                Härra Väin, take it easy.
                                Nii lahe, ükskõik mis kommentaari ütlen tundub see härrale üsna solvav, mistõttu peab hirmsalt endast välja minema ja vastu kommenteerima jne. Võta lihtsalt rahulikult, mina esitan lihtsalt oma kommentaari ega leia, et see kellegile nüüd hinge peaks minema, eriti veel sulle, kes ...
                                Ausalt öeldes ei puutu välimus siin vist üldse asjasse, sest sinu oma kohta leiaks nii mõnegi terava kommentaari, kui selleks vajadus peaks olema. Mina seda ei arva, eksju:P

Kommentaar

Working...
                                X