Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Hansanet kottis ikka mõnuga
Tegelt oleks võind olla ka 8:1 ,kahju et rohkem ei löönd!
Aga vastased olid tublid,ainuke asi mida nad muutma peaks on see et võiksid panna vähe kiiremaid mehi kaitsesse!
5:1 võitsime täna jah. vastased(kaitsejõud) olid ka päris sümpaatsed. mängiti ikka enamsati jalkat mitte ei üritatud vastaseid surnuks peksta.
keegi võiks teiste mängude tulemused ka öelda, soccernetis pole veel kirjas.
Algselt postitas Devil
haah, hansanet, kindlasti midagi ei tee
soccernet - oper 1:2. ei oska nagu kuidagi eriti kommenteerida... õiglane seis.
Kindlasti polnud see õiglane tulemus.Soccernetile esimene löödudvärav oli täielik jama.Nimelt läks pall mingist mättast lollakasse põrkesse millega väravaht ei osanud arvestada.Samuti omas Soccernet mu arust rohkem ja paremaid võimalusi.Kui ise ei löö ,lüüakse sulle...
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kindlasti polnud see õiglane tulemus.Soccernetile esimene löödudvärav oli täielik jama.Nimelt läks pall mingist mättast lollakasse põrkesse millega väravaht ei osanud arvestada.
Algselt postitas Rein
Samuti omas Soccernet mu arust rohkem ja paremaid võimalusi.Kui ise ei löö ,lüüakse sulle...
Kuidagi tuttav kommentaar
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Oper JK-lt hooaja halvim mäng.Tuleb siiski au anda vastastele kes mängisid kuni lõpuvileni.Senini kõige raskemad vastased.Võit oli siiski õiglane,kaotus oleks olnud katastroof.Ei ütleks,et Soccernetil rohkem võimalusi oli,väravavaht oli neil tubli,tõi 3 palli väravajoonelt välja.
Algselt postitas Rein
Samuti omas Soccernet mu arust rohkem ja paremaid võimalusi.Kui ise ei löö ,lüüakse sulle...
Kuidagi tuttav kommentaar
Vaat kes räägib .... pussy ....
Mida sa vigised, lontrus
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kle kõrsik ,loodetavasti suudad sa oma suuvärgi eest ka vastutada.See paistab olema suurem kui su kehaehitus
Härra Väin, take it easy.
Nii lahe, ükskõik mis kommentaari ütlen tundub see härrale üsna solvav, mistõttu peab hirmsalt endast välja minema ja vastu kommenteerima jne. Võta lihtsalt rahulikult, mina esitan lihtsalt oma kommentaari ega leia, et see kellegile nüüd hinge peaks minema, eriti veel sulle, kes ...
Ausalt öeldes ei puutu välimus siin vist üldse asjasse, sest sinu oma kohta leiaks nii mõnegi terava kommentaari, kui selleks vajadus peaks olema. Mina seda ei arva, eksju:P
Kommentaar