Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei mitte mäger... FCS-il on EBS vastu loobumiskaotus
Rumal jutt...
Lihtsal kuna oleme sellised totakad ja ei lugenud palju meie meestel kaarte on, kasutasime kogematta meest kellel limiit täis ja selle eest saime +/- kaotuse EBS i vastu.Muidu jäi seis 1-0 FC S kasuks.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Meistriliiga ülejäänud kohtade, samuti kõikide teiste liigade kõikide kohtade paremusjärjestuse määramisel võrdsete punktide korral arvestatakse:
1 väiksemat antud loobumiskaotuste ja tühistatud tulemuste arvu turniiritabelis;
2 suuremat võitude arvu;
3 omavaheliste mängude punkte;
4 omavaheliste mängude väravate vahet;
5 üldist väravate vahet;
6 suuremat löödud väravate arvu.
Meistriliiga ülejäänud kohtade, samuti kõikide teiste liigade kõikide kohtade paremusjärjestuse määramisel võrdsete punktide korral arvestatakse:
1 väiksemat antud loobumiskaotuste ja tühistatud tulemuste arvu turniiritabelis;
2 suuremat võitude arvu;
3 omavaheliste mängude punkte;
4 omavaheliste mängude väravate vahet;
5 üldist väravate vahet;
6 suuremat löödud väravate arvu.
Uurisin ise ka EJL i kodukal ja sul on täiesti õigus.FC S jääb praeguse seisuga 5 ndaks una meil on üks +/- kaotus.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Vilistasin ühte EBS`i mängu ja meeskond jättis väga hea mulje, parema ,kui IV liiga keskmikud ja tipud.Ja toona polnud punt ka kõige paremini komplekteeritud.
Kommentaar