Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V liiga põhi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'V liiga põhi\'

Ma võin edasi panna, need kaks pointlessi postitust nagu minu omagi oleks saanud ka yhte postitusse panna. Võta õppust lenzolt, ta on Muuda nupu endale liialt selgeks saanud.

Kommentaar

Kle mida sa tõmbled?Ei tea mille jaoks see muuda nupp on siis?Et oma vigu parandada.Sa ikka ei oska lõpetada.Sul pole oma väikses elus muud teha kui soccernetis ropendades näidata,kui mõtetu mees oled (arvan,et sellest on siin juba kõik aru saanud).Mina vähemalt muudan ära või vabandan,kui leian,et olen mõtetu kirjutisega valmis saanud.Aga sinu roppustest ja mõnitustest teiste aadressil soccernet mustendab.Võiks ka mõnikord muuda nuppu kasutada-muidu koosneb teema tihtipeale ainult sinu kommentaaridest.Mille sisu piirdub vaid lausetega \"mine m.nni mees\" või \"ime tra\".Mõtled ka enne kui joga suus välja ajad.

Kommentaar

Kle mida sa tõmbled?Ei tea mille jaoks see muuda nupp on siis?Et oma vigu parandada.Sa ikka ei oska lõpetada.Sul pole oma väikses elus muud teha kui soccernetis ropendades näidata,kui mõtetu mees oled (arvan,et sellest on siin juba kõik aru saanud).Mina vähemalt muudan ära või vabandan,kui leian,et olen mõtetu kirjutisega valmis saanud.Aga sinu roppustest ja mõnitustest teiste aadressil soccernet mustendab.Võiks ka mõnikord muuda nuppu kasutada-muidu koosneb teema tihtipeale ainult sinu kommentaaridest.Mille sisu piirdub vaid lausetega \"mine m.nni mees\" või \"ime tra\".Mõtled ka enne kui joga suus välja ajad.
        Ei ma ei mõtle, ma jätan mõtlemise sinna, kus seda vaja on. Vaata nüüd korralikumalt, palju ma ropendan(harva siin). See, et ma väljendan enda arvamust ehk mainin, kus minu arust viga on, ei tohiks väga keelatud olla.
        Ma siin väga ei tõmble, ma olen väga rahulik. See, et mul kodus targemat pole teha, kui foorumit lugeda ja siin kommida on minu probleem. Ära muretse.

Kommentaar

Algselt postitas Devil

Ei ma ei mõtle, ma jätan mõtlemise sinna, kus seda vaja on. Vaata nüüd korralikumalt, palju ma ropendan(harva siin). See, et ma väljendan enda arvamust ehk mainin, kus minu arust viga on, ei tohiks väga keelatud olla.
          Ma siin väga ei tõmble, ma olen väga rahulik. See, et mul kodus targemat pole teha, kui foorumit lugeda ja siin kommida on minu probleem. Ära muretse.

Kommentaar

Algselt postitas Lenzo

Sul pole oma väikses elus muud teha kui soccernetis ropendades näidata,kui mõtetu mees oled (arvan,et sellest on siin juba kõik aru saanud).

ei ole ta nii mõttetu midagi :P

Algselt postitas Lenzo

Mille sisu piirdub vaid lausetega \"mine m.nni mees\" või \"ime tra\".Mõtled ka enne kui joga suus välja ajad.

see on küll üllatus. Devil, Devil mida sa teed?

Kommentaar

Algselt postitas Jansu

Algselt postitas Lenzo

Sul pole oma väikses elus muud teha kui soccernetis ropendades näidata,kui mõtetu mees oled (arvan,et sellest on siin juba kõik aru saanud).

ei ole ta nii mõttetu midagi :P

Algselt postitas Lenzo

Mille sisu piirdub vaid lausetega \"mine m.nni mees\" või \"ime tra\".Mõtled ka enne kui joga suus välja ajad.

see on küll üllatus. Devil, Devil mida sa teed?
              Noh, käin noorte poiste märgades unenägudes ja siis nad enam ei tee reaalsusel ja unel vahet .

Kommentaar

Ah...ükskõik!

Kommentaar

yeah.. rangersid said edasi.. BHooys rule..

Kommentaar

Algselt postitas arizonic

bhoys on supercelticu lembenimi

Kommentaar

oijaaa... maailma versus devil - kes jääb peale

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha

bhoys on supercelticu lembenimi
                        mm tglt kohalikes lehtedes kasutati nagu arusaamatult neid nickname\'i nagu OLD FIRM.. jne.. kuid vahet pole.. peaasi et õnnestus..

Kommentaar

Algselt postitas amority

oijaaa... maailma versus devil - kes jääb peale
                          ja see polnud mahategevalt mõeldud milani suhtes..lihtsalt olin häppi.. kuid hiljem mõtlesin et panin vale teema alla selle.. ja suundusin siis õigemasse.. kuid ei kustutanud seda siin.... ja tõsiselt mitte et ma ei respekteeriks milan\'i ..
                          isegi meeldib, kuid antud olukorras tuli mul pool valida.. ja mu avatar räägib enda eest edasi.. ajee..

Kommentaar

mm tglt kohalikes lehtedes kasutati nagu arusaamatult neid nickname\'i nagu OLD FIRM.. jne.. kuid vahet pole.. peaasi et õnnestus..
                            old firm - celtic ja rangers

Kommentaar

krt loll olen.. oli mul vaja see ümbrik avada jalgpalliliidult.. nüüd loen klubile määratud trahvidest.. jama mõelda mingi mõtetute väljaminekute peale.. mängudes, kus mina ei saanud osaleda.. ei tahtnud teised osaleda.. krt, on/oli ikka mansa.. oihh.. nüüd pean ka mina maksma mängude eest, kus ma pole saanud osaleda.. ok, kuna olen/olin meeskonnas siis minu mõistus seda veel võtab, et koos oldi - koos makstakse.. tee nüüd aint see teistele lollakatele selgeks.. mõned pole võistlusel platsilegi saanud vist.. aint trennis liigutanud.. kurb et nii kaua kui sellest unistati et saaks kord liigasse.. saigi.. ja siis ei tahtnud keegi enam mängida..

Kommentaar

ära maksa lihtsalt.

Kommentaar

Working...
                                X