Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V liiga põhi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'V liiga põhi\'

mm ma ei saa.. meeskonnavaim ei luba..

Kommentaar

pohlakul sellega probleeme ei ole

Kommentaar

Algselt postitas arizonic

mm ma ei saa.. meeskonnavaim ei luba..
        ma tuleks su meeskonda, maksad mu arveid kah äkki? . Aga tõesti, kui seda meeskonda enam pole, milleks maksta, kui midagi uut teed, vaheta nime ja voila.

Kommentaar

maksan maailma arved ka ära..kui palgapäev jõuab..

Kommentaar

Aitab ka vast sinu arvetest.Kaua võib.

Kommentaar

aga palun.. alusta siis uut ja uhkelt huvitavat teemat..

Kommentaar

Kommentaar

kui ei midagi muud siis... ilusaid pühasid kaaslased..

Kommentaar

Tere rahvas, teavitan teile rõõmuga (milles on kahjuks ka päris suur annus skeptitsismi), et loodetavasti näete te järgmisel aastal siiski selle neetud MÄGRA jäänuseid palliplatsil. Teen endast kõik, et anda maapiirkonna noorte jalkahuviliste, kasutamata potensiaalile, tõuge oma lemmikalaga tegelemiseks. Tagantjärele pole mõtet targutada, nii et ma ei hakka halama mis ja kuidas eelmine hooaeg perse läks, asjaosalised teavad seda isegi. Eelmine aasta oli suuresti nn kooliaasta, mille käigus õpitu põhjal võib julgemalt tuleviku vaadata. Mäger sellisel kujul nagu ta eksisteeris 2004 on surnud ent üritan teha kõik, et siduda ja täiendada ta paremaid külgi ja seda kindlasti juba mõne väärikama nime all. Elame- näeme, kui saame trahvid makstud, struktuurid ja asjaajamise paika, Arizonic´u koos teistega, kes hingega asja kallal olid, tagasi meeskond ning mis kõige tähtsam- leiame endale treeneri, siis oleme järgmisel aastal kindlasti tagasi. Jõudu ja edu kõigile!

Kommentaar

Ma ikka ei mõista mis vajadus on teil neid trahve maksta :O. Südametunnistus my äss. See tekib healjuhul siis kui paned oma armastatud naise kõrvalt.

Kommentaar

Algselt postitas Devil
                        Ma ikka ei mõista mis vajadus on teil neid trahve maksta :O. Südametunnistus my äss. See tekib healjuhul siis kui paned oma armastatud naise kõrvalt.
                        Devil, ära propageeri vale suhtumist. EBSi meeskonnale oli küll väga ebameeldiv, kui päev pärast hea meeskonnakaaslase matust avastati Habajas, et vastaseid polegi kohal.
                        Nii et enda sammude eest tuleb ikka vastutada ja taolised trahvid aitavad mingil määral asju ohjes hoida.

Kommentaar

Noh, ytleme nii, et kui yksikud tegelased peavad 20+ mehe eest trahvid maksma on kah nilbe.

Kommentaar

kui kohustus on võetud siis tuleb seda ka täita

Kommentaar

Algselt postitas Raimo

Algselt postitas Devil
                              Devil, ära propageeri vale suhtumist. EBSi meeskonnale oli küll väga ebameeldiv, kui päev pärast hea meeskonnakaaslase matust avastati Habajas, et vastaseid polegi kohal.
                              Nii et enda sammude eest tuleb ikka vastutada ja taolised trahvid aitavad mingil määral asju ohjes hoida.
                              Olen Raimoga nõus. Trahv peaks olema see vits millega saad kui asjad perse keerad, see peaks nagu edaspidi distsiplineerima.

Kommentaar

Algselt postitas Devil

Noh, ytleme nii, et kui yksikud tegelased peavad 20+ mehe eest trahvid maksma on kah nilbe.
                                On küll nilbe aga eks see ole ikka nii, et lõpuks kannavad karistust need kes selle kõige vähem on ära teeninud ehk siis mehed kes on hingega asja kallal ja kes tegid kõik endast sõltuva, et seda trahvi poleks tekinud. Aga vutt on meeskonna mäng ja kui meeskond on pasapäid täis siis tuleb neist vabaneda ja õigete meestega, jobude tekitatud kahju korvata ning edasi püüelda!

Kommentaar

Working...
                                X