Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Hmm,paistab et soe suvi,Õllesummer ja Lenny on mõtted mujale viinud kõigil...
Ja need naised rannas,uyyyyyyyyyyyyy...
Aga sellest ei tahtnud ma ju siin kirjutada,üks tulemus ka:
FC Lootus Alutaguse - FC M.C. Tallinn 6:2
MC poolelt oli Muru punase saanud.Imelik,ta ju selline vaikne poiss....
"Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West
TJK II - Nõmme Kalju 1:8(0:4)
74`Ovtšarik - 6`8`28`32`79` Krõm,50`Maasing,71`Toom,88`Aniko
Mängu algus hilines 15 minutit kuna kummagi meeskonna arvuline koosseis ei lubanud mängu alustada.Mängiti 10-10 vastu(20 min. esimesest poolajast oli TJK`l ka 11)
74`Ovtšarik - 6`8`28`32`79` Krõm,50`Maasing,71`Toom,88`Aniko
Mängu algus hilines 15 minutit kuna kummagi meeskonna arvuline koosseis ei lubanud mängu alustada.Mängiti 10-10 vastu(20 min. esimesest poolajast oli TJK`l ka 11)
Oh kui hea, et soccerneti foorumis ka suvel informaatorid töötavad. Kõige paremas mõttes.
Algselt postitas Taavi.T
Jalkaliidu kodukal: Tallinna JK II - Nõmme Kalju 1 : -
Siin võib olla põhjuseks duublist 6 mängija.
Olin ise sellel mängul kohtunik ja algul oli küsimus kas üks mängija kollaste pärast saab mängida.Otsustati mitte mängu panna(ise soovitasin sama),kuigi hiljem selgus ,et oleks tohtinud.
Kuna mõlemal meeskonnal oli mängijate kokku saamisega raskusi siis nõmmekad ilmselt ajasid mõlemast(kaljust)pundist niipalju mehi kohale kui võimalik.Ja ega keegi vist teadnud palju mehi duublist juba mänginud on(lubatud 5)
See on minu arvamus asjast.
Algselt postitas Taavi.T
Jalkaliidu kodukal: Tallinna JK II - Nõmme Kalju 1 : -
Siin võib olla põhjuseks duublist 6 mängija.
Olin ise sellel mängul kohtunik ja algul oli küsimus kas üks mängija kollaste pärast saab mängida.Otsustati mitte mängu panna(ise soovitasin sama),kuigi hiljem selgus ,et oleks tohtinud.
Kuna mõlemal meeskonnal oli mängijate kokku saamisega raskusi siis nõmmekad ilmselt ajasid mõlemast(kaljust)pundist niipalju mehi kohale kui võimalik.Ja ega keegi vist teadnud palju mehi duublist juba mänginud on(lubatud 5)
See on minu arvamus asjast.
Õigus Taavi, täna tuli ka selline pressiteade...
Eesti 2005. a. jalgpalli meistrivõistluste II liiga Ida/Põhja piirkonna XIV vooru kohtumises Tallinna JK II - Nõmme Kalju (17.07.2005) osales Nõmme Kalju võistkonna koosseisus registreerimata mängija Raul Suurhans, kes on Nõmme Kalju duubelvõistkonna Nõmme Kalju II mängija ja mängis Nõmme Kalju võistkonnas kevadringides kuuenda duubelvõistkonna mängijana. Juhul, kui võistkond kasutab rohkem kui viit duubelvõistkonna mängijat, siis vastavalt Eesti meistri- ja karikavõistluste juhendi V peatüki punktile 5.15 käsitletakse neid kui registreerimata mängijaid.
Vastavalt Eesti jalgpalli meistri- ja karikavõistluste juhendi IX peatüki punktile 9.5 mängutulemus tühistatakse ja turniiritabelisse kantakse 1:- Tallinna JK II kasuks.
MC Tallinn - Kuusalu SK Rada 7:0 (1:0)
25`,47`,63`Purje,50`Taan,71`Kookla,86`Pang,90`Kuso pjarnik
Kui ikka kehalist kontakti ei kannata ei tasu jalgpalli mängida.
MC Tallinn - Kuusalu SK Rada 7:0 (1:0)
25`,47`,63`Purje,50`Taan,71`Kookla,86`Pang,90`Kuso pjarnik
Kui ikka kehalist kontakti ei kannata ei tasu jalgpalli mängida.
Ott\"Kohuke\" Purje teeb jälle oma imetegusid!!!!!
Btw,kes see Kusopjarnik meil veel on?Kusine präänik?Vabandused juba ette....)
"Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West
Kommentaar