Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nõmme Kalju - MC Tallinn 1:0 (0:0)
Viimastel minutitel jamas MC väravavaht palliga oma karistusalas, Kalju teenis sellest vabalöögi, mille Aniko ka sisse lõi!
Kui Aniko lõi palli vabalöögist otse väravasse ja väravat loeti, siis on küll keegi reeglite vastu eksinud. Äkki pall puutus enne väravasse jõudmist kedagi?
Levadia Juunior - Kuusalu Rada 2:1.
Kuusalul oli 90% võimalusi oma 4-5 tükki. Ei realiseeritud aga ühtegi. Värav hoopis kauglöögist. Hädasti oleks vaja efektiivsemat ründajat kui see patsiga poiss.
Arusaadav miks Levadia tabelis suht taga on. Kaitse eksib ikka lubamatult palju. Keskel keerutavad palli päris kenasti aga teised satsid selliseid prohmakaid kaitses harilikult ei andesta.
Krt, minu bläkk jahh. Ma ei tea mida ma vaatasin siis sealt tabelist enne:P Naisi vist :P
No sellisel juhul olid nad isegi üllatavalt nõrgad. Kas teises liigas siis nii lahjad ründajad et ei suuda ära lüüa? Kalju on ikka klass omaette nendega võrreldes.
Чемп&# 1080;онат Эсто&# 1085;ии II лига
JK Trans Narva II – SK Rada Kuusalu + / -
Чемп&# 1080;онат Эсто&# 1085;ии II лига
JK Trans Narva II – SK Rada Kuusalu + / -
Kommentaar