Vastus teemale \'2006 3.liiga Lõuna.\'
ok. see oli see esmane emotsioon. päris ise ta seda mängu ära jah ei teind, kuigi tema käsi oli mängus küll. kohtunik vilistas teie kasuks, selles ei ole kahtlustki. ma ei väida et meelega, vb tal lihtsalt juhtus sitt päev ja nägi asju teises valguses. ma ei väidagi et me paremad olime paidest. ja viigiga me oleme rahul ka. polegi ütlend et ei ole.
Algselt postitas nurmalna
Ei olnud sama kohtunik. Minu arust pole neist kumbki kohtunik Paidekas, vähemalt 1 kindlasti mitte. Aga tänasel kohtunikul pold nii väga viga, andis kerge pennu, aga teine kord jättis andmata jälle. Pold asi midagi nii hull, kui Jõgeva mehed räägivad, vähemalt ma arvan, aga see lisaja värk....njah, ei tea, miks ta kauem lasi mängida. Jõgeva peaks viigiga rahul küll olema...
Algselt postitas maradona10
Huvitav,kes vilistas Paide-Jõgeva mängu?
Kas sama kohtunik,mis Paide-Võru mängul.Seal oli ka kohtunik täielikult Paide poolel ja tegigi lõpuks mängu ära,kui määras 94 minutil olematu penalti ja kinkis paidele viigipunktid.
Selle aasta jooksul on küll juba mitu kodumängu Paide kasuks lisaminutitel väravaid ja penalteid jagatud...
Huvitav,kes vilistas Paide-Jõgeva mängu?
Kas sama kohtunik,mis Paide-Võru mängul.Seal oli ka kohtunik täielikult Paide poolel ja tegigi lõpuks mängu ära,kui määras 94 minutil olematu penalti ja kinkis paidele viigipunktid.
Selle aasta jooksul on küll juba mitu kodumängu Paide kasuks lisaminutitel väravaid ja penalteid jagatud...

Kommentaar