Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

2006 3.liiga Lõuna.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'2006 3.liiga Lõuna.\'

Algselt postitas nurmalna

Algselt postitas maradona10

Huvitav,kes vilistas Paide-Jõgeva mängu?
    Kas sama kohtunik,mis Paide-Võru mängul.Seal oli ka kohtunik täielikult Paide poolel ja tegigi lõpuks mängu ära,kui määras 94 minutil olematu penalti ja kinkis paidele viigipunktid.
    Selle aasta jooksul on küll juba mitu kodumängu Paide kasuks lisaminutitel väravaid ja penalteid jagatud...
    Ei olnud sama kohtunik. Minu arust pole neist kumbki kohtunik Paidekas, vähemalt 1 kindlasti mitte. Aga tänasel kohtunikul pold nii väga viga, andis kerge pennu, aga teine kord jättis andmata jälle. Pold asi midagi nii hull, kui Jõgeva mehed räägivad, vähemalt ma arvan, aga see lisaja värk....njah, ei tea, miks ta kauem lasi mängida. Jõgeva peaks viigiga rahul küll olema...
    ok. see oli see esmane emotsioon. päris ise ta seda mängu ära jah ei teind, kuigi tema käsi oli mängus küll. kohtunik vilistas teie kasuks, selles ei ole kahtlustki. ma ei väida et meelega, vb tal lihtsalt juhtus sitt päev ja nägi asju teises valguses. ma ei väidagi et me paremad olime paidest. ja viigiga me oleme rahul ka. polegi ütlend et ei ole.
    “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

Algselt postitas philou

Algselt postitas nurmalna

Algselt postitas maradona10

Huvitav,kes vilistas Paide-Jõgeva mängu?
      Kas sama kohtunik,mis Paide-Võru mängul.Seal oli ka kohtunik täielikult Paide poolel ja tegigi lõpuks mängu ära,kui määras 94 minutil olematu penalti ja kinkis paidele viigipunktid.
      Selle aasta jooksul on küll juba mitu kodumängu Paide kasuks lisaminutitel väravaid ja penalteid jagatud...
      Ei olnud sama kohtunik. Minu arust pole neist kumbki kohtunik Paidekas, vähemalt 1 kindlasti mitte. Aga tänasel kohtunikul pold nii väga viga, andis kerge pennu, aga teine kord jättis andmata jälle. Pold asi midagi nii hull, kui Jõgeva mehed räägivad, vähemalt ma arvan, aga see lisaja värk....njah, ei tea, miks ta kauem lasi mängida. Jõgeva peaks viigiga rahul küll olema...
      ok. see oli see esmane emotsioon. päris ise ta seda mängu ära jah ei teind, kuigi tema käsi oli mängus küll. kohtunik vilistas teie kasuks, selles ei ole kahtlustki. ma ei väida et meelega, vb tal lihtsalt juhtus sitt päev ja nägi asju teises valguses. ma ei väidagi et me paremad olime paidest. ja viigiga me oleme rahul ka. polegi ütlend et ei ole.
      Saage juba ükskord suureks KOHTUNIK tegi seda jne ,MÄNGIGE PAREM JA ÄRGE MÖLISEGE
      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kullox

Koeru - SK 10 3:2

Kuidas Kodugaas mängis?
        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz

Algselt postitas kullox

Kuidas Kodugaas mängis?
          kodugaas?

Kommentaar

muidu tabeliseis päris huvitav, kolmandast kuni kuuenda kohani, kõik meeskonnad ühe punkti sees:P

Kommentaar

kumba ennem arvestatakse kas väravate vahet kokku või omavaheliste mängude seise kui on võrdselt punne?

Kommentaar

Tammekal võrdsete punnide korral üldse võimalusi pole.
                Aga muidu võitude arv vist esimene näitaja peaks olema. ah, mai tea ka..

Kommentaar

Algselt postitas a12345

Algselt postitas kaitz

Algselt postitas kullox

Kuidas Kodugaas mängis?
                  kodugaas?

jah JK Kodugaas Viljandi
                  Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas estfighter

kumba ennem arvestatakse kas väravate vahet kokku või omavaheliste mängude seise kui on võrdselt punne?

Meistriliiga ülejäänud kohtade, samuti kõikide teiste liigade kõikide kohtade paremusjärjestuse määramisel võrdsete punktide korral arvestatakse:

1. väiksemat antud loobumiskaotuste ja tühistatud tulemuste arvu turniiritabelis;
                    2. suuremat võitude arvu;
                    3. omavaheliste mängude punkte;
                    4. omavaheliste mängude väravate vahet;
                    5. üldist väravate vahet;
                    6. suuremat löödud väravate arvu.

peaks vist nii olema

Kommentaar

Sellel juhul me isegi tabelis 10. kohal

Kommentaar

Algselt postitas kaitz

Algselt postitas a12345

Algselt postitas kaitz

Algselt postitas kullox

Kuidas Kodugaas mängis?
                        kodugaas?

jah JK Kodugaas Viljandi
                        ei tea

Kommentaar

mnjah Tarkon - JK Kodugaas 2:1
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Võitsime Kodugaasi 2:1. Raske mäng oli tegelklt. Kohtunik vilistas enam-vähem normaalselt, kuigi mulgid lõid meile viigivärava offsideˇist ja meie ründaja tegi vea enne palli sisselöömist, siis kui seis sai 2:1. Viimastel minunitel eemaldati ka meie keskpoolkaitsjat. Aga mis parata, 3 punkti on ikka 3 punkti, nüüd oleme lähedal. Järgmine Võruga...tuleb väga raske, meil ei lähe mängule 2 põhimeest

Kommentaar

Algselt postitas tarkon fc

Võitsime Kodugaasi 2:1. Raske mäng oli tegelklt. Kohtunik vilistas enam-vähem normaalselt, kuigi mulgid lõid meile viigivärava offsideˇist ja meie ründaja tegi vea enne palli sisselöömist, siis kui seis sai 2:1. Viimastel minunitel eemaldati ka meie keskpoolkaitsjat. Aga mis parata, 3 punkti on ikka 3 punkti, nüüd oleme lähedal. Järgmine Võruga...tuleb väga raske, meil ei lähe mängule 2 põhimeest
                              see \"offside\" värav oli taha poole söödetud ^^

Ja teie nr. 3 proff tank , on ikka nii ülbe, et oleks 16 a. poisile kätega kallale tulnud HAHA , HALE!

Talitsege ennast venelased :/

Kommentaar

Sööt oli tahapoole???? Kus sa istusid, tarkpea? Oled sa prillidega mees või ilma? Osta igaks juhuks kui oled ilma. Ründaja on liiga paks ja raske, et korraga peatuda. Viga oli, vile oli, midago kohutavat ei olnud, kukkus lihtsalt peale ja mitte meelga vaid sellepärst, et polnud võimalik peatuda. Kuigi mida ma siin maainimestele seletan, kes ei saagi jalgpallist aru.

Kommentaar

Working...
                                X