Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

2006 3.liiga Lõuna.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

....

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
    Mnjah 88´ja 90+1´väga valus
    valus...selline viik on kindlasti väga valus. Kui viimasel kolmel minutil lüüakse 2 väravat taasi :S
    ouch

Kommentaar

30 sept Põltsamaalinna staadion:

Põltsamaa Sport - JK Karksi kell 11.00

Kohtunikuks hr Luide(Viljandi)
      Olen see kes olen

Kommentaar

Tänane kohtumine Jõgeva Tähega tuleb raske kuid SK 10 läheb punkte võtma. Täna peaks SK 10 koosseis olema võrreldes Tarkoni mänguga tugevam, aga ei ole teada mängijate vormi.

Kommentaar

FcF Paide - Järva-Jaani 15-1

Jaani alustas 9 kesti ja sai veel teisel poolajal punase ka, kuid hoolimata sellest pingutasid lõpuni, au neile!

Kommentaar

Tammeka-Tarkon 12:3 (5:2)

Tarkoni mängijad mölisesid väga palju kohtunikuga eriti nr. 18. Kohtunik tegi küll mõne apsaka kuid peale igat väravat hakata nõudma suluseisu või kätt on natuke naljakas juba. Kohtunik oleks võinud näidata Tarkoni meestele päris mitu punast kohtunikuga mölisemise eest aga hoidis madalat profiili Tarkoni väravavaht oli päris hea(Y) tuli õigel ajal pallidele vastu ning kattis hästi nurke aga hävingust ei suutnud ka tema Tarkonit päästa(A)

Kommentaar

SK10 kaotas 5:3 Jõgeva Tähele. Kohtunikuks oli Jõgeva Tähe mingi meeskonna tuttav, kuna kohtunik ei tulnud kohale.
              Esimesel poolajal jäi SK 10 küll 2:0 taha, kuid suutis selle seisu veel viigistada. Jäädi 4:2 taha, siis löödi üks värav tagasi, kuid keskälja apsaka tõttu löödi veel kas viies värav SK 10 võrku.

Kommentaar

Algselt postitas pepsiboy Vaata postitust
                SK10 kaotas 5:3 Jõgeva Tähele. Kohtunikuks oli Jõgeva Tähe mingi meeskonna tuttav, kuna kohtunik ei tulnud kohale.
                Esimesel poolajal jäi SK 10 küll 2:0 taha, kuid suutis selle seisu veel viigistada. Jäädi 4:2 taha, siis löödi üks värav tagasi, kuid keskälja apsaka tõttu löödi veel kas viies värav SK 10 võrku.
                Minu arvestuste järgi on see juba kolmas kord kui Tähe mängule ei jõua kohtunik kohale.

Kommentaar

on vist jahh kolmas kord kui kohtunikku meie mängule pole kohale tuld, aga meie ei saa sinna midagi parata kui jalkaliit või siis kohtunik käru paneb.

Kommentaar

Gaasilised poisid 3:1 Koeru koerad ;DD

Eks jah , Kodugaas mängis vigastatud vendadega , isegi mina ( väravavaht )
                    olin 39 palavikus , eks jah , seda oli mängus ka näha .

Üldiselt oli mäng suhteliselt võrdne ,peale 3 meie löödud väravat hakkas Koeru suruma ning surus mängu lõpuni . Ka meil olid võimalused , kuid noored poisid ei suutnud neid ära kasutada .

Suhteliselt viisakas ja ilus mäng , ei ole midagi halba öelda .

Kommentaar

Jõgeva - SK10 5:3 (3:2)

Nutune seis, kuna noh..väärisime suht 1p, kuna võitlesime lõpuni. 3-4 väravat saadi tänu meie mängijate väga ränkadele vigadele. Aga noh, pole hullu...sellepärast Meie piirdumegi vaid IIInda liigaga!
                      Kohtunikuks oli jah mingi oma vend, aga pole midagi teha, sellised on kord reeglid, et kui kohtunik ei ilmu kohale, siis vilistab keegi teine vms. Vile oli täiesti normaalne. Mõlemad pooled vahepeal toorutsesid, aga pole hullu.

Peale mängu valdas tervet SK10't masendus, kuna meeskond ei suuda end kokku võtta. Eks jõgevalased ise teavad, kuidas nad oma väravad said...

tubli töö

viimane mäng tuleb nüüd Tammekaga @Kambjas.
                      SK10'l on seal 4 mängu järjest võidetud ning saab näha, kas Tammeka suudab midagi teha meie "streak'i" vastu

Kommentaar

Ma ennustan 6:1 seisuks Tammeka ja Sk 10 vahel. Tammeka muidugi võidab

Kommentaar

Tammeka ei võida SK 10 nii suurelt. Ma arvan et Tammeka ei võida üldse SK 10, kuna SK 10 võtab ennast kokku viimase kodu mängu ja viimases mängus üldse.

Kommentaar

FC Elva II - JK Võru 0:4 (0:2)

Kohe esimesel minutil jäime 0:1 taha, sest väravavaht eksis palli püüdmisel ning vastased lõid palli tühja väravasse. Me küll otsisime võimalusi, kuid pall väravasse ei läinud. Võru oli kokkuvõttes täna parem ja sai teenitult oma 3p.

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                              30 sept Põltsamaalinna staadion:

Põltsamaa Sport - JK Karksi kell 11.00

Kohtunikuks hr Luide(Viljandi)
                              Kuidas sai selle mängu tulemuseks jääda 3:3 ???
                              :S

Äkki keeghi räägib kohtumisest ligemalt...

Kommentaar

ma ennustan, et SK10 - Tammeka mäng jääb 4:2

Kommentaar

Working...
                                X