Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

2006 3.liiga Lõuna.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas philou Vaata postitust
    alistasime siis fc klooga teises mängus 5-3 kodus ning kahe mängu kokkuvõttes 7-4. edasi siis ootab meid fc kose ja väga sitad ilmad ilmselt
    II liiga on jama. Saaremaale sõit, küljekohtunikud jms. I liigas on hiljem vaja litsents jms. Mõelge enne kui pingutate

Kommentaar

ega me ei pingutagi. me suht kogemata oleme üldse nii kaugele jõudnud. plaani polnudki II minna, aga ega platsile kaotama ju ka ei lähe.
      “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

SK10 PREMIUM - JK KARKSI-NUIA SK 1:1(1:1)tegemist sõprusmänguga SK10 OLID mitmed mängijad puudu samas ka JK Karksi-Nuia SK olid mitmed põhimängijad puudu
        Olen see kes olen

Kommentaar

emnn
          SK10 kuni 88 vanus kõik osalesid täna samal ajal Tallninnas @ A-klassi mängul. Ma ise ei teagi, mis mängijad meil seal Kambjas täna osalesid .

Kahju, et JJ välja langes...aga noh..Jäneda oligi väga kaugel

Kommentaar

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
            emnn
            SK10 kuni 88 vanus kõik osalesid täna samal ajal Tallninnas @ A-klassi mängul. Ma ise ei teagi, mis mängijad meil seal Kambjas täna osalesid .

Kahju, et JJ välja langes...aga noh..Jäneda oligi väga kaugel

Aga kuda siis A klassi mäng lõppes ja tõsiselt hea meel on et SK10 sai endale uue treeneri Meelis Eermäe mai tea kas ma perkonna nime nüüd kirjutasin õieti aga iga tahes hea valik
            Olen see kes olen

Kommentaar

Meelis Eelmäe on ikka õige nimi

Kommentaar

nii täna siis mängisime jõgeval fc kose vastu ja võitsime 4-0. mäng oli kindlalt meie ja luhtasime mitu head võimalust veel. neil oli ka põhimehi puudu kuuldavasti. ilm oli väga tuuline. 2 suurt puud murdis tuul väljaku ääres maha.
                “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

Algselt postitas pellepohlak
                  Meil olevat keskkaitsja väravas mänginud, kurb kuulda kuna enne hooaega oli meil neid veel tervelt 4.

Eks me tuleme järmine nädal natukene kõvema meeskonna ja loodetavasti ka 11 mängijaga.

Ootama jäädes järgmist mängu:P
                  väga kindlalt mängis ta seal. sama hästi nagu pooled kolmanda liiga väravavahid. ei saa öelda et ükski värav otseselt tema kala oli.

Kommentaar

http://jalgpall.struktuur.ee/1447 - Meie liiga väravaküttide edetabel, muide Rauno Rikberg kõikide Eesti liigade peale ka kõige rohkem väravaid löönud!

Kommentaar

Working...
                    X