Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Trummi Sk

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Filmis küll.Sina kui vastaste treener saad tasuta.Salos aga enam nii kergelt ei pääse,seal pead platsile ka jooksma,las coach'i karjäär ootab veel.
    Kapten Trumm

Kommentaar

Lähme välja grillima,gringod!
      11-ndal minek ja 12-ndal päeval tagasi,teil 12-ndal kell 19:00 mäng.
      Võrku ja rannavutti ja ohtralt õlli.
      Diil?
      Valkla või Salmistu

edit: Meil juba kaks kindlat puudujat ka-Alik ja Aivar.Vabandasid mis nad vabandasid aga teadagi mis üritus neil samal päeval on.
      Enne seda on neile koolitus "Kuidas käituta paraadil kui skinnid sind munakividega loobivad"
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
        Lähme välja grillima,gringod!
        11-ndal minek ja 12-ndal päeval tagasi,teil 12-ndal kell 19:00 mäng.
        Võrku ja rannavutti ja ohtralt õlli.
        Diil?
        Valkla või Salmistu

edit: Meil juba kaks kindlat puudujat ka-Alik ja Aivar.Vabandasid mis nad vabandasid aga teadagi mis üritus neil samal päeval on.
        Enne seda on neile koolitus "Kuidas käituta paraadil kui skinnid sind munakividega loobivad"
        Alik oli ju põhiorgunnijaid,tulgu ikka meiega seekord,meil ka ilusaid poisse ju.
        Aga ma usun,et isegi sobib,kuigi osad Suverullil,levitan infot teisibä trennis.Ise tulen,kui vähegi saan,ma seal Suverullil 10aastat tolgendanud ja Botvinovi jm.sellistega joonud.Ööbime telkides?
        Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
          Alik oli ju põhiorgunnijaid,tulgu ikka meiega seekord,meil ka ilusaid poisse ju.
          Aga ma usun,et isegi sobib,kuigi osad Suverullil,levitan infot teisibä trennis.Ise tulen,kui vähegi saan,ma seal Suverullil 10aastat tolgendanud ja Botvinovi jm.sellistega joonud.Ööbime telkides?
          Ma arvan küll,et telgi laks.Nagunii lasevad mõned õhtul ka jalga.aga täna õhtul trennis saab rääkida veel...
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
          X