Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Millele tugineb sinu väide? Sinu oletusele? Jah, nii see on, see on sinu ettekujutlus (loe: soov), kuidas hooaeg lõppeb/lõppeda võiks!
Jõudu kõigile. Loodame, et aprilli alguses on platsid juba vähem jäised ja mängukõlblikumad.
Olen nõus- ei saa tegelikult ühtegi meeskonda alahinnata. See võib valusalt kätte maksta. Seda enam , et Tartu meeskondasi pole mängimas ma näinud. Vaevalt, et nad ilusate silmade eest 2 liigasse said.
Mitte ainult ilusate silmade eest muidugi. Inimeses peab teadagi ju kõik ilus olema...
Nagu siin mail teada ple välk sugugi nõrk
vastukaaluks ple elionist vapsee midagi kuulnud
nii et ärge hõisake!
Mängisid nad eelmine hooaeg väikse karika finaalis meie liigast ühe klubiga. Küll kaotasid aga nõrgad nad ei ole!
Tervitusi III Ida tsoonist lääne/lõuna II võiks muuta ida IIIdaks
sõpruskohtumine ei näita mitte kui midagi...See ongi amatöörlus juba kui sellest järeldusi teha...Midagi see vast näitab aga siiski
Teine liiga ongi ju amatöörliiga....
Julgen vastu vaielda, madalamad liigad on amatöörliigad, II ja III liiga vahel on suht suur käär. II liiga paneksin pool-proffide alla, sest et puhtalt õlle pealt siin enam ei mängi, 2-3 trenni nädalas tuleb kindlasti teha. Alati on muidugi erandeid, kuid ...
mis sa mõtled mis 3 tehakse?
korra aastas saadakse kokku?
No Välk näiteks jalutas madalad liigad läbi ilma korralikult koos trenni tegemata. Põhikoosseis saadi kokku vaid mängudeks, iga mees omas konditsioonis. II liigas läheb nii väga raskeks.
seda, kes FC Floralt mingi 26-0 pähe sai? ausalt, isegi kui tahaks ei ununeks see
siiski oli see 24 - 0, ning warrior sai paar aastat enne seda transi käest sama skooriga kui õieti mäletan. Noh mis seal ikka, saime suurelt pähe siis saime, 16-17 aastastest koosnev meeskond poole eesti koondise vastu, mis sealt ikka loota oli (sel ajal oli flora veel natuke teise koosseisuga). See näitab ausalt öeldes sinu rumalust seda siia jälle kuulutama tulla, selle mängu põhjal ei maksa meid maha teha. Ma arvan et sörve tõestas eelmine aasta et suudab esimestele korralikult vastu hakata.
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar