Vastus teemale \'II liiga lääs/lõuna tsoon 2006\'
Romario, ka minu telefonil jooksis stopper, mis võis olla kõige rohkem viie sekundilise möödpanekuga, kuna hilinesin avapoolaja lõpus kinni vajutamisega. Äärekohtunik Mikk Rajaver on tõesti Sörve mängija, aga see ei tähenda seda, et ta lipu seepärast alla pani, et oma võistkond mängis. Kui te kõik nii väidate, et ta lipu tõstis - ju siis nii oli. Mina seda igatahes tähele ei pannud kuna jälgisin samal joonel pallipoisina olles koguaeg mängu, mitte seda, mida Mikk tegi. Olukorrast veel niipalju, et minu arusaam on selline - vasakult äärelt tuli tsenderdus Maikko Möldrilt. Suluseisus olid Janek Meet ja Hans Hiiuväin, ent tagant poolt jooksis olukorda värava löönud Veiko Tasa. Aga ei Meet ega Hiiuväin palli ei puutunud, seega parandas Mikk ka lipu tõstmisel tehtud vea. Oleks üks kahest palli puudutanud, oleks suluseis õigustatud olnud. Sellisel juhul tuleb aga Miku kallal siiski veidi nuriseda, kuna on ju alatasa jauratud seda, et lipp tõsta siis, kui suluseisus olnud mängija palli puudutab vms. Igatahes. Isegi kui antud olukorras oli suluseis, ei anna praegune vaidlus enam midagi. Mõlemal meeskonnal on tabelis üks punkt juures ja nii asi jääbki.
Algselt postitas romario
Need Saaremaa mängud on ikka huvitavad meil alati.
3:3 värav löödi 96 min, protokolli 94 on selleks et ...ma ei tea milleks, usun kella mis jooksis meie pingil. ja löödi puhtast suluseisust (3 meest). äärekohtunik, kes on ise Sörve mängija, kui ei eksi (Rajaveeride dünastiast äkki), tõstis lipu üles näitamaks suluseisu aga kui värav oli löödud siis sama kiiresti lipp ka vajus alla. Peale mängu idikas vaatas otsa ja naeris kui küsisime et ta miks ta lipu langetas. Koomik! Seletas sellega, et ta näitas väravat
mida juttu.
Sõitsime mängule ilma väravavahita, ründaja oli väravas, aga mäng oli väga ilus meiega, Sõrve peab õnnelik olema, et sai 1 punkti. Eks nad on ka. Ainuke mida nad suutsid olid pikad pallid ette (samas see eile ka töötas)
Need Saaremaa mängud on ikka huvitavad meil alati.
3:3 värav löödi 96 min, protokolli 94 on selleks et ...ma ei tea milleks, usun kella mis jooksis meie pingil. ja löödi puhtast suluseisust (3 meest). äärekohtunik, kes on ise Sörve mängija, kui ei eksi (Rajaveeride dünastiast äkki), tõstis lipu üles näitamaks suluseisu aga kui värav oli löödud siis sama kiiresti lipp ka vajus alla. Peale mängu idikas vaatas otsa ja naeris kui küsisime et ta miks ta lipu langetas. Koomik! Seletas sellega, et ta näitas väravat

Sõitsime mängule ilma väravavahita, ründaja oli väravas, aga mäng oli väga ilus meiega, Sõrve peab õnnelik olema, et sai 1 punkti. Eks nad on ka. Ainuke mida nad suutsid olid pikad pallid ette (samas see eile ka töötas)
Kommentaar