Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Lääs 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Lääs 2006\'

Algselt postitas norsk

Keila JK Alibi - FC Balteco 0:0

Balteco koosseis: Bondar, Sumberg(Ants Palgi), Arno Palgi, Zolotavkin, Puškarjov, Kers(Gluhhov), Pählapuu, J. Libeon, Ruditš, Pavlov, Batšarov.
    no nende vahelisest mängust muud polegi oodata !Igav.
    mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Algselt postitas Üllar

tabasalu-haiba 3-2
      seis ei vasta absoluutselt mängupildile kuna tabasalu tänane käsipallurist ründaja olex pidanud vähemalt3-5 palli veel vastaste võrku veeretama.
      Oota Üll no neli tükki ikka lükkas ära
      mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Algselt postitas Lammas

Algselt postitas Üllar

tabasalu-haiba 3-2
        seis ei vasta absoluutselt mängupildile kuna tabasalu tänane käsipallurist ründaja olex pidanud vähemalt3-5 palli veel vastaste võrku veeretama.
        Ja ma oleks pidanud pennu ka sisse lööma. Ainukesed pendlad üldse mis ma vist mööda löönud olen on mõlemad Tabasalu vastu
        Mis eriti hea oli väljak oma olekult aga noh väike on ta ikka ja ilusat jalkat seal näda veel ei saa, eriti kui ei oska veel mängida ka
        Näha oli Tabasalu tahtis rohkem võita ja selle võidu ta ka sai.
        Vahepeal oli küll selline tunne, et me ei taha just võita....jumal tänatud ,et pennu ära tõrjuti muidu oleks küll päris kurb päev olnud
        Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas reed

Algselt postitas Üllar

tabasalu-haiba 3-2
          Oota Üll no neli tükki ikka lükkas ära
          neli 1-1 MÖÖDA JA ÜLE
          kahju,et käega ei tohi visata onju

Kommentaar

Paneks nats stati ka kirja

Tabasalu - Haiba 3-2
            Tabasalu: Tamm , Tämmo , Kraal
            Hoiatused : Tämmo
            Koosseis: Küttner , Kraal (Kivistik) , Alimov , Tammaru , Havi , Mardo , Tämmo , Rüütel (Petai), Tamm , Männik , Lundve

Kummaline mäng....nii palju võimalusi meil pole kaua olnud...isegi sai paar korda pall taevasse lennutada...platsi remonditi kuu tagasi seepärast ta nii korralik oligi aga imet seal ei tee..see kuiv periodd tegi palju kurja ma usun ka teistelegi....loodame, et peab nüüd kauem vastu ....tore mäng oli igatahes....

Kommentaar

peame rohkem löögitrenni tegema Kent :P samad päevad jälle ka see nädal?
              härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas volodja

peame rohkem löögitrenni tegema Kent :P samad päevad jälle ka see nädal?
                See 3 tunnine sessioon reedel annab siiani tunda

Kommentaar

Algselt postitas materazzi

JK Kaitseliit Kalev 1 - 0 Kärdla LM

Esimene poolaeg oli kontrolli all, õnnestus kiire kontraga ära lüüa. Teisel poolajal vajusime liiga alla ja Kärdla pani kõva pressi peale, kuid vv veatu mäng päästis mitmelgi korral meid viigiseisust.

huvitav kelle kontrolli all mäng oli? aga ja nii nagu õeldakse, et kui ise ei löö lüüakse sulle. 2sel poolajal 0 pealelööki teie poolt meie poolt 10kui mitte rohkem, ja muuseas mis on, on teil 2 korda roppu moodi vedanud ja selle jutuga tervitab eerik ergot!!! ole tubli ja olge vaprad kogu hooaja vältel!!!

Kommentaar

lihtsalt et aus oleks siis mees kes sa tabelit teed, et haiba ja tabasalu mängu sa vist panid kaks korda sisse :P

Kommentaar

Algselt postitas tiki

Algselt postitas materazzi

JK Kaitseliit Kalev 1 - 0 Kärdla LM

Esimene poolaeg oli kontrolli all, õnnestus kiire kontraga ära lüüa. Teisel poolajal vajusime liiga alla ja Kärdla pani kõva pressi peale, kuid vv veatu mäng päästis mitmelgi korral meid viigiseisust.

huvitav kelle kontrolli all mäng oli? aga ja nii nagu õeldakse, et kui ise ei löö lüüakse sulle. 2sel poolajal 0 pealelööki teie poolt meie poolt 10kui mitte rohkem, ja muuseas mis on, on teil 2 korda roppu moodi vedanud ja selle jutuga tervitab eerik ergot!!! ole tubli ja olge vaprad kogu hooaja vältel!!!

Eee meil on teisel poolajal ikka pealelööke küll korra teie vv tõrjus ja siis kohe poolaja alguses kui suht napilt väravast meie mees mööda tulistas, kasti joonelt. Oki eks võtan tervitused siis vastu!!!
                      www.emmaste.com

Kommentaar

Algselt postitas mömm

lihtsalt et aus oleks siis mees kes sa tabelit teed, et haiba ja tabasalu mängu sa vist panid kaks korda sisse :P
                        Ma ei saa tulemust kaks korda sisse panna muidu, aga ma arvan et keegi on seal lihtsalt tabelit näppinud.

Aga parandasin siiski vea ära.

Kommentaar

kalev ja kärdla peaks ikka veel mängima, liiga võrdne et öelda kumb tugevam on:P

Kommentaar

tahaks teada kalevi meestelt et kas seda mängu saab kuskilt tõmmata ka varsti, mis meie varumees (kärdla) filmis ?
                            tahaks ise ka näha........

Kommentaar

Algselt postitas Chaqueta

Algselt postitas mömm

Ma ei saa tulemust kaks korda sisse panna muidu, aga ma arvan et keegi on seal lihtsalt tabelit näppinud.

Vaata üle ka Hansa ja Haiba mängu tulemus kevadringist...minu teada muudeti nende viik hansa võiduks +:- kuna Haibal oli üks mängija valesti krijutatud protokolli

Kommentaar

Algselt postitas Kent

Algselt postitas Chaqueta

Algselt postitas mömm

Vaata üle ka Hansa ja Haiba mängu tulemus kevadringist...minu teada muudeti nende viik hansa võiduks +:- kuna Haibal oli üks mängija valesti krijutatud protokolli
                                Täpselt nii oli! Ma peaks teadma, sest täitsin protokolli :P

Kommentaar

Working...
                                X