Vastus teemale \'III Lääs 2006\'
Kle aga linti ei saa mängu võtta vä, sest Kiku ja Jim ütlesid et nad peavad neljapäeval solaariumisse minema, et neil saab muidu talongide kasutusaeg läbi ja reede hakkavad niikuinii õlli jälle panema ja siis ei viitsi teha...hehe tead ise õllise pääga palli järgi joosta...kle aga ok anna siis teada, millal on
Algselt postitas Kent
Pax oli kommi pannud ndlvahetusel ja sai koduaresti...kolmapäev trenni teha ei jõua,sest tahaks eesti mängu näha ja teisipäev on riksi sünnikas tivolis...pärast pidime loomaaeda ka minema...äkki neljapäev....
Algselt postitas reed
Õu ä üll ä ma ei tea kas ma saan tulla trenni,sest ma pean õppima ja siis pean pärast prügika välja viima ...mutt on hull noh ...aa ma proovin ikkagi ..olks tsau ä!
Algselt postitas Üllar
ouu reed tsau-plau....kle mis päeval meil trenn on ahhh
mis sa arvad kas pax ka trenni tuleb??
aaa ja siis see viimane mäng oli ka jummmmmala lahe nagu kui sa seal midagi röökisid lõpus...davaika.....aga kirjuta siis siia millal trenn on onju
Algselt postitas reed
Oi kui kena ,et kernu komistas lõpuks ometi!Ja keila omad teil on vist targem privaat foorum teha !!!
Oi kui kena ,et kernu komistas lõpuks ometi!Ja keila omad teil on vist targem privaat foorum teha !!!
mis sa arvad kas pax ka trenni tuleb??
aaa ja siis see viimane mäng oli ka jummmmmala lahe nagu kui sa seal midagi röökisid lõpus...davaika.....aga kirjuta siis siia millal trenn on onju
Kommentaar