Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Lääs 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Lääs 2006\'

FC Haapsalu - JK Kaitseliit Kalev Tallinn 10:0 (4:0)

Kaitseliit alustas kümnekesi ja kuskil kümne minuti möödudes jõudis nende üheteistkümnes mees ka kohale.

Haapsalu lihtsalt ründas nii palju rohkem ja lõi oma võimalused ära, välja arvatud mina

Väravad: Dmitri Andrejev(3), Janno Jeistratov(2), Aleksandr Molkov(2), Aleksandr Vassiljev(2) ja o.v.

Kommentaar

Kernu-Keila 1:1 (1-0)

Kommentaar

Algselt postitas Chaqueta

FC Haapsalu - JK Kaitseliit Kalev Tallinn 10:0 (4:0)

Kaitseliit alustas kümnekesi ja kuskil kümne minuti möödudes jõudis nende üheteistkümnes mees ka kohale.

Haapsalu lihtsalt ründas nii palju rohkem ja lõi oma võimalused ära, välja arvatud mina

Väravad: Dmitri Andrejev(3), Janno Jeistratov(2), Aleksandr Molkov(2), Aleksandr

Vassiljev(2) ja o.v.
        Njahhh olen täiesti nõus, see oli üks sellistest mängudest kus meil ei tulnud midagi välja ja vastasel tuli aga kõik välja!! Veel tervitaks kõiki KL-i posse , kes täna kuskil mujal olid!!!! Olen kindel, et Tabasalule me sellist jalutuskäiku ei luba!!!:P
        www.emmaste.com

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas symbio

normaalne!!! kenru jälle komistas..pakun et kivistik oli mängu parim kompromissitu ja hingega võitleja
          see ei ole komistamine...vaid õige tase hakkab selguma....nali-nali...küll kernu veel kosub,aga väga positiivne on see,et kernu andis tabasalule veel 2 õlekõrt järgnevaks 5 mänguks(vist)

Kommentaar

Algselt postitas symbio

Kernu läks alguses kohe juhtuima vv sai neil palli ja pani ikka ilgelt pikad lahtilöögid, me kaitsed polnud selleks valmis ja põrkas 16 kasti kuskile ja siis tuli mingi kernu vana pani pea vahele meil vv oli väravast väljas ja nii see siis sisse läks. Keila surus ikka rohkem ja teise poolaja alguses tuli paremalt äärelt tõste vv hakkas püüdma siis tuli priidu ja lõi palli sisse

Kommentaar

Siis Tabasalu - Klooga mängu statistika
              Tabasalu koosseis: Küttner, Alimov , Havi , Pettai , Tammaru (35. Nelis), Lundve (45. Kivistik), Kraal , Mardo(45. Rüütel) , Tamm , Männik , Tämmo
              Tabasalu eest skoorisid: Kraal, Tämmo , Lundve, Männik, Kivistik
              Hoiatused: Tamm , Männik

Tundub,et saame ka vahel sita mänguga oma punktid kätte.Aga teine poolaeg oli taas meie.Klooga mängus muidugi puudus üldse igasugune mõte.Nii kui palli said, tõmmati see täiega taeva poole.Nii ei saagi väravaid lüüa.
              Kehva oli see,et paar meest vigastada said.
              Tahaks loota ,et järgmine ndl saavad katkised mehed terveks,et väärikalt vastu hakata Kaitseliidu poistele.
              PS! Kohtunik oli tõesti kehva.Kui esimeses pendlalõhnalises olukorras oli võibla tõesti natsa kergelt kukkumist ,siis teiused kaks olid selged pennud.Anda kaart mängijale kellele pmt hüpati kahe käega selga oli ilmselge idiootsus.Ahh las see sitt jääb tema südametunnistusele.
              Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas erkkik

Algselt postitas symbio

Kernu läks alguses kohe juhtuima vv sai neil palli ja pani ikka ilgelt pikad lahtilöögid, me kaitsed polnud selleks valmis ja põrkas 16 kasti kuskile ja siis tuli mingi kernu vana pani pea vahele meil vv oli väravast väljas ja nii see siis sisse läks. Keila surus ikka rohkem ja teise poolaja alguses tuli paremalt äärelt tõste vv hakkas püüdma siis tuli priidu ja lõi palli sisse
                suht sarnased väravad aga võimalusi oli ikka suht palju mõlemal võistkonnal, poleks kohtunik nii tropp olnud oleks täitsa maru mäng olnud

Kommentaar

Hansa United - FC Balteco 1:1(0:0).

Publik: 15.
                  Ilm: tuuline
                  Balteco värav: Batšarov.
                  Balteco koosseis: Bondar, Puškarjov(Gluhhov), Arno Palgi, Zolotavkin, Fedosejev(Ants Palgi), Eelmaa(Ruditš), Inno(Batšarov), J. Libeon, Leisner, Paluoja(Pählapuu), Pavlov.

Võrdne mäng ja õiglane tulemus.

Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Algselt postitas mömm

Algselt postitas erkkik

Algselt postitas symbio

suht sarnased väravad aga võimalusi oli ikka suht palju mõlemal võistkonnal, poleks kohtunik nii tropp olnud oleks täitsa maru mäng olnud
                    minu meelest ei mõjutanud kohtunik mängukäiku vähemalt kuidagi.
                    endal läx üks karistuslöök üsna napilt üle ristnurga.
                    ja mis emmaste mängu puutub, siis väga kahju, et nii läks. tõenäoliselt kukutab 3 punkti kaotus keila nüüd tabeli keskmike hulka taas hooaja lõpuks, sest rebimine on tihe ja vastased ees tugevad. Haapsalult tuleb kindlalt kodus 3 punkti ära võtta. Tõsine hooletus muidugi meie mehe poolt, et ta ise ei mäletanud, et 3 kollast teenitud. Samas on mulle endale märgitud jalgpalliliidu lehel, et olen ühes kevadises mängus saanud kollase kaardi ja seda peale seda, kui mind on välja vahetatud. väga ebaloogiline. tegelikult pole ühtki kaarti teeninudki.
                    Keila JK nr 9

Kommentaar

Aga vbla oligi meil teisel mehel ka kuskil valesti märgitud see seletaks seda et ta ei teadnud et tal on 3 kollast
                      Haapsalule lükkame muidugi ära

Kommentaar

Algselt postitas erkkik

Aga vbla oligi meil teisel mehel ka kuskil valesti märgitud see seletaks seda et ta ei teadnud et tal on 3 kollast
                        no paras udu peab ikka olema, et ei mäleta, kas oled 1,2 või 3 kollast saanud hooaja jooksul :P. ma saan aru, et meil oleks 120 mängu hooajal ja igast turniirid ja asjad, aga ma usun, et enamus ründajad teavad sedagi, palju nad väravaid on löönud näiteks hooajal. mm... kelle asi see üldse on järge pidada meeskonna kaartide üle ???
                        Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas drago

Algselt postitas erkkik

no paras udu peab ikka olema, et ei mäleta, kas oled 1,2 või 3 kollast saanud hooaja jooksul :P. ma saan aru, et meil oleks 120 mängu hooajal ja igast turniirid ja asjad, aga ma usun, et enamus ründajad teavad sedagi, palju nad väravaid on löönud näiteks hooajal. mm... kelle asi see üldse on järge pidada meeskonna kaartide üle ???
                          Selleks märkijaks peaks teil olema kapten või treener.

Kommentaar

Käisin EJL\'s enda meeskonna mängijate hoiatusi vaatamas.Viimases mängus saime 4 kollast millest 1 oli märgitud sellele mehele kes kaarti ka enda silme ees nägi.
                            Sedasi need segadused tulevadki

Kommentaar

Ma millegi pärast arvan, et see, kellel kolm kollast oli, olin mina.
                              Sest ma sain kaks viimast mängu kollase, ju mul oli üks enne ka veel siis.

Kommentaar

Algselt postitas symbio

kes väravad lõid?

keda löödi ja miks?
                                Rasmus lõi 3 väravat, Priidu 1 ja Tarko 1.
                                Egonit löödi pärast kerget vahejuhtumit vastasmängijaga.
                                Antud sitatsioon siis Hansa poolel mängus osalenuna. Kogu lugu algas sellest, et ühe põrkava palli peale läks Keila mees peaga ja Hansa mees jalaga lööma. Kohtunik vilistas ohtliku mängu (kõrge jalg), peale seda oli meeste vahel väike sõnasõda, mis päris tavaline IIIliiga mängudes. Paar minutit edasi said samad mehed võitluses palli pärast kokku. Ja see Egoni poiss lõi ikka väga konkreetselt meie meest rüsikaga küljelt kehasse. Ja peale seda andis meie mees vastu. Nagu sellistes olukordades tavaline, kahjukuks kohtunik esimest lööki ei näinud (või ei tahtnud näha?). Nägi ainult meie mehe lööki. Punane kaart oli õigustatud, ei kiida heaks väljakul löömist ja kaklemist. Kuigi teine punane oleks tulnud anda ka Egon-poisile.

Kommentaar

Working...
                                X