Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Ida

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Liiga Ida\'

Arvan,et KJ SK vaadaku parem ette SK Rada Kuusaluga.Ennustan neid sinna tabeli etteotsa.

Kommentaar

tahate oma \"war story´sid\" rääkida kirjutage mulle mailile, siin tahaks ikka jalkast ühtteist kuulda, neid kalamehejutte kaitseväest võivad kõik rääkida ja kõvatada... kuidas tegelikult on on iseasi! Nii et ei ühtegi sõna enam militaarvaldkonnast, tahaks sellest puhata....

Kommentaar

Algselt postitas ninasarvik

meil siin jalgpallifoorum või mingi militaarasi?
        Lihtsalt jagan muljeid.

Kommentaar

Olen 10 aastat mänginud ida tsooni 5-4-3-2-3-2-2-5-4... iial veel ei ole tundnud kaotust ühegi Rada ega Loksa ega Kuusalu käest Ka sel aastal arvan, et nad konkureerivad 5-8 koha peale

Kommentaar

Näha on ,et mehed entusiasmi täis

Kommentaar

Algselt postitas petz87

Rakvere tugevust see saalijalgpalli turniir küll ei näidanud...väljas mängimine on hoopis teine asi...ma küll võib-olla eksin kui ütlen et tegu on sama tiimiga keda meie kaks aastat tagasi kaks korda loputasimeeks...eks siis näis mis saama hakkab :P :P :P
              Muidugi saaliturniirid on pohhui, nad ju näitavad kõigest kui tehnilised ollakse ja kui tugev on meeskonna vaim. Ja üldse, misasja meie kõik norime Rakvere kallal??? Nad olid vägagi uhked oma Lääne-Viru meistri tiitli üle
              A mis puudutab kaheaastatagustesse mängudesse, siis Rakverel oleks selle koha pealt targem natuke vait olla. Esiteks igal korralikul klubi oleks puhta häbi vastased liivakasti mängima kutsuda. Teiseks Eesti jalgpallis on siiamaani tiirlemas anekdoodid teie oskusest õiged kohtukud asendada \"kodumaistega\", kes \"sirge põlvega ohtliku mängu\" eest annavad penalti :P Kui ma ei eksi, sama poiss vilistas ka saalis sel nädalavahetusel. Häbi häbi... Ma saan aru, et vuntsil on juba vanusest siniilsus välja kujunemas, aga noored poisid... Njah (Kes olid need teavad )
              Teises mängus pidi selgelt tunnistama teie paremust (ninasarvik, Sind siis ei olnud :P), kuna poiste soov teile kätta maksta oli liigagi suur, et... põlesime läbi :P
              Tsitaat: EKS NÄIS MIS SAAMA HAKKAB!

Kommentaar

kahe aasta tagune kohtunik ei olnud sel turniiril kohtuniku rollis et sa tiax...

Kommentaar

Algselt postitas rkv_massive

kahe aasta tagune kohtunik ei olnud sel turniiril kohtuniku rollis et sa tiax...
                  No siis on teil tervet KOLM süüdimatut kohtunikku

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza

ninasarvik:

kardke Tamme Autot, Flexa Aserit, Junior Maardut, Kopli Dünamot, Štroomit - nendega kaklete püsimajäämise eest
                    ma sügavalt kahtlen et tamme autol raskusi tekib püsima jäämisega... kodus kiviõlis on nad väga kõvad ja ka võõrsil mängivad tugevalt, sellest annab tunnistust ka 4. koht eelmisest hooajast.
                    Nõmme BSC OlyBet
                    www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
                    www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
                    www.mind.ee

Kommentaar

mis neil kohtunikel siis nii viga oli???
                      see 2 aastat tagasi ok sellest ma saan aru keegi polnud ju täiesti rahul
                      aga präegu oli kõik ok muide see kes selle penalti väljateenis olin mina
                      a te saite ju ikkagi 3:1 kotti see üks poleks kaa aidanud

Kommentaar

Algselt postitas KertK

Idacoonis mängides peaxid \"eesti tiimid\" just rohkem kokku hoidma, aga mul sisetunne juba ütleb, et Rakvere langeb hooaja lõpus 4. liigasse just KJ SK-lt saadud suurte kaotuste tõttu... sorry poisid

Vaevalt see asi nii läheb...ega meiegi papist poisid pole...oleks natuke õnne hooaja joolsul olnud oleksime praegu teises liigas platsile jooksnud...3punkti jäi edasipääsust puudu...ja ega meie see aasta nõrgemad pole...ikka tugevamad :P

Kommentaar

Algselt postitas DenissM

Algselt postitas petz87

Rakvere tugevust see saalijalgpalli turniir küll ei näidanud...väljas mängimine on hoopis teine asi...ma küll võib-olla eksin kui ütlen et tegu on sama tiimiga keda meie kaks aastat tagasi kaks korda loputasimeeks...eks siis näis mis saama hakkab :P :P :P
                          Muidugi saaliturniirid on pohhui, nad ju näitavad kõigest kui tehnilised ollakse ja kui tugev on meeskonna vaim. Ja üldse, misasja meie kõik norime Rakvere kallal??? Nad olid vägagi uhked oma Lääne-Viru meistri tiitli üle
                          A mis puudutab kaheaastatagustesse mängudesse, siis Rakverel oleks selle koha pealt targem natuke vait olla. Esiteks igal korralikul klubi oleks puhta häbi vastased liivakasti mängima kutsuda. Teiseks Eesti jalgpallis on siiamaani tiirlemas anekdoodid teie oskusest õiged kohtukud asendada \"kodumaistega\", kes \"sirge põlvega ohtliku mängu\" eest annavad penalti :P Kui ma ei eksi, sama poiss vilistas ka saalis sel nädalavahetusel. Häbi häbi... Ma saan aru, et vuntsil on juba vanusest siniilsus välja kujunemas, aga noored poisid... Njah (Kes olid need teavad )
                          Teises mängus pidi selgelt tunnistama teie paremust (ninasarvik, Sind siis ei olnud :P), kuna poiste soov teile kätta maksta oli liigagi suur, et... põlesime läbi :P
                          Tsitaat: EKS NÄIS MIS SAAMA HAKKAB!

ma ei saa aru mida te selle väljaku kohta ohite...olen näinud kolmandaski hullemaid ja see oli alles viies liiga...ja vaevalt see meie viga oli et sinna kohale ei ilmunud jalgpalliliidu poolt määratud kohtuniku...mõlemad pooled olid nagu nõus ka...ja seis oli minu meelest õige....saite ju oma kodus ka kui ma õigesti mäletan siis 5-2

Kommentaar

See mis oli see oli. On mõtet selle üle vaielda ? Pigem keskenduks algavale hooajale, eks siis on nähe kes parem. Jään teie vahelisi kohtumisi huviga ootama. Edu kõigile hooaja ettevalmistusega.

Kommentaar

Pets, ära palun enam kopeeri Veiksi postitusi...

Kommentaar

Huvitav, mis tõstab rakvere poiste enesehinnangu nii kõrgele, kas tõesti arvate, et olete head või?

Kommentaar

Working...
                                X