Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Ida

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Liiga Ida\'

Ärge olge nii kriitilised Tegelikult ei ole rakvere poisid kah kõige hullemad... kolmandas neil õige koht mängida.... ka järgmised 7 aastat

Kommentaar

Algselt postitas ninasarvik

Ärge olge nii kriitilised Tegelikult ei ole rakvere poisid kah kõige hullemad... kolmandas neil õige koht mängida.... ka järgmised 7 aastat

7 aastat ???

Meeskonnavaim on Rakverel ülihea, nii see peabki olema ja mehed veel noored.
      Möödund aasta enamus olid veel alla 20 aastased, tahtmist täis.

Rohkem perspektiivi kui teistel 3 ida tiimidel.
      Kui tõesti edasipääsukas kuluks 1-2 aastat veel ei näe ma mingit probleemi selles, aga 2 liiga on lähiaja küsimus.

RLV hoiab kokku
      trust your goal instinct

Kommentaar

Hoian teile pöialt

Kommentaar

Algselt postitas DenissM

Pets, ära palun enam kopeeri Veiksi postitusi...

Mida ma kopeerinud olen???hahaha....

Kommentaar

Algselt postitas veiks101

mis neil kohtunikel siis nii viga oli???
            see 2 aastat tagasi ok sellest ma saan aru keegi polnud ju täiesti rahul
            aga präegu oli kõik ok muide see kes selle penalti väljateenis olin mina
            a te saite ju ikkagi 3:1 kotti see üks poleks kaa aidanud
            Kohtunikud olid OK??? Olraaait...
            Et siis Sina teenisid penalti välja Vaatasin, jah, et ühel tüübil oli jube ehmunud nägu peas, kui meie kaitsja põlv silme eest korra vilksatas

Ei taha üldistada, aga miks Rakvere poisid siin foorumis nii tõsised on? We are not playing games, we are playing football?

Kommentaar

Algselt postitas DenissM

Et siis Sina teenisid penalti välja Vaatasin, jah, et ühel tüübil oli jube ehmunud nägu peas, kui meie kaitsja põlv silme eest korra vilksatas

Ei taha üldistada, aga miks Rakvere poisid siin foorumis nii tõsised on? We are not playing games, we are playing football?

Foorumis ei m\'ngita jalgpalli vaid platsil >D>D>D
              trust your goal instinct

Kommentaar

Ma ei ole sõjaväes käinud, aga võtan endale vabaduse siiski jalgpallist siin foorumis rääkida. Rada Kuusalu kavatseb võidelda pääsu eest teise liigasse. Võistkonnas on toimumas põlvkonnavahetus, vahetus ka treener, kes kavatseb anda mänguaega rohkematele vahetusmeestele kui seda seni on tehtud. Tähtis vigastatud mängija on paranemas,kuid on ka meeskonnast lahkujaid. Kodumängud peame uhiuuel Kuusalu staadionil, mitte enam Loksa põllul, loota on fännide suurt huvi kodumängude vastu. Igatahes ootame uut hooaega põnevusega, 3 aastat teises liigas tekitasid meestes ka väikese tüdimuse, eriti need viimase hooaja Ida-Virumaa reisid, korra ei saadud Narva sõiduks satsi isegi kokku. Siiski ei maksa kahelda meeskonna tasemes, eelmine hooaeg viigistati Nõmme Kalju, Levadia Juuniori ja Narva Transiga, võideti Lootust ja Sillamäed, MC Tallinnast ja TJK-st rääkimata.

Konkurentidele soovime edu, põnevaid lahinguid ja kauneid väravaid!

Kommentaar

Algselt postitas trust

Algselt postitas DenissM

Foorumis ei m\'ngita jalgpalli vaid platsil >D>D>D
                  Nuh, seda minagi...

Kommentaar

Kätte on jõudmas kevad ja sõnasõda III liiga idas on jällegi lahti päästetud. Mis siis ikka, eks rakvere pea platsil oma paremust tõestama, nagu kahel eelmisel hooajal on tavaks saanud on. Vähemalt eestkeelsed meeskonnad on tahapoole jäänud. Kaheaastatagusest mängust KJ-iga meenutaks seda, et tänu väiksele väljakule pääsesitegi suht kergelt. Kogu punt kogunes teie värava alla ja seal on tihti ka õnne küsimus, kas läheb sisse või ei lähe. Ja ühe kahtlase penalti pärast praeguseni nutta, see pole ka soliidne. eriti veel sõjaväelasele. Vanasti, kui mehed veel rauast olid, siis, ...ah, mis me sellest ikka.
                    Muidugi võivad KL/Kalevi mehed uhked olla, tänu nende imeviigile Rakverega kaotaski Rakvere 2 väärtuslikku punkti võitluses II liigasse pääsemise pärast. Kui lisada veel rumal viik Kehraga, siis saamegi 4 punkti kokku, mis oleks lennutanud Rakvere II liigasse. Aga, oli, mis oli, igatahes mängis Rakvere kõigele lisaks üle poole hooajast ilma kahe olulise ründaja, Koppeli ja petzita.
                    Ei oska küll arvata, miks sel aastal kehvemini peaks minema?

Kommentaar

Algselt postitas karneval

Kätte on jõudmas kevad ja sõnasõda III liiga idas on jällegi lahti päästetud. Mis siis ikka, eks rakvere pea platsil oma paremust tõestama, nagu kahel eelmisel hooajal on tavaks saanud on. Vähemalt eestkeelsed meeskonnad on tahapoole jäänud. Kaheaastatagusest mängust KJ-iga meenutaks seda, et tänu väiksele väljakule pääsesitegi suht kergelt. Kogu punt kogunes teie värava alla ja seal on tihti ka õnne küsimus, kas läheb sisse või ei lähe. Ja ühe kahtlase penalti pärast praeguseni nutta, see pole ka soliidne. eriti veel sõjaväelasele. Vanasti, kui mehed veel rauast olid, siis, ...ah, mis me sellest ikka.
                      Muidugi võivad KL/Kalevi mehed uhked olla, tänu nende imeviigile Rakverega kaotaski Rakvere 2 väärtuslikku punkti võitluses II liigasse pääsemise pärast. Kui lisada veel rumal viik Kehraga, siis saamegi 4 punkti kokku, mis oleks lennutanud Rakvere II liigasse. Aga, oli, mis oli, igatahes mängis Rakvere kõigele lisaks üle poole hooajast ilma kahe olulise ründaja, Koppeli ja petzita.
                      Ei oska küll arvata, miks sel aastal kehvemini peaks minema?
                      Kas äkki üks meie latt ja üks post tulevad ka meelde? A üks värav... See on muidugi savi, sest meie ju mängisime korvpalli
                      Karneval, kus Sa pisaraid nägid? Peeglist?

Kommentaar

Muidugi võivad KL/Kalevi mehed uhked olla, tänu nende imeviigile Rakverega kaotaski Rakvere 2 väärtuslikku punkti võitluses II liigasse pääsemise pärast.
                        pole tänu väärt...
                        igatahes edu rakverele ja ka teistele eesti satsidele ida-virumaal, KL/Kalev siis sellest hooajast lääne tsoonis. nüüd ehk õnnestub rakverel ka igatsetud II liigasse murda...
                        Nõmme BSC OlyBet
                        www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
                        www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
                        www.mind.ee

Kommentaar

Algselt postitas don

Muidugi võivad KL/Kalevi mehed uhked olla, tänu nende imeviigile Rakverega kaotaski Rakvere 2 väärtuslikku punkti võitluses II liigasse pääsemise pärast.
                          pole tänu väärt...
                          igatahes edu rakverele ja ka teistele eesti satsidele ida-virumaal, KL/Kalev siis sellest hooajast lääne tsoonis. nüüd ehk õnnestub rakverel ka igatsetud II liigasse murda...

hmm, mis sellest rakvere saatus peaks sõltuma

Ei huvita eriti kus kalev asub
                          trust your goal instinct

Kommentaar

Algselt postitas trust

Algselt postitas don

pole tänu väärt...

hmm, mis sellest rakvere saatus peaks sõltuma

Ei huvita eriti kus kalev asub
                            sõltub nii palju et see hooaeg poleks te KL-i vastu mängides üldse punkte saanud ja teie saatus oleks ka järgmine aasta III liiga olnud...
                            Nõmme BSC OlyBet
                            www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
                            www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
                            www.mind.ee

Kommentaar

:P

Kommentaar

Jõudu jutupaunikutele, asjameestele, fanaatikutele ja sõnameistritele!

Hooaeg läheneb kiirelt ja eelnevaid postitusi lugedes on meeldiv tõdeda, et pingeid ja intriige on juba üles kruvitud. See teeb hooaja veelgi põnevamaks.

Kahju on vaid sellest, et viimased jalkahooajad on veninud pikemaks, kui varasematel aastatel. Kui varem sai kahe hooaja vahel kuu-kaks puhata ja uueks alaks atra seada, siis ntx sügisel hakkas korvpallisessioon septembris, aga jalka lõppes oktoobris. Kevadel lõppeb korvpall aprilli lõpus, aga jalka algab juba sama kuu alguses (vist). Võib-olla on veel kahe \"jumala\" teenijaid, kes sama probleemi ees. Ühesõnaga, minult ei maksa samasuguseid figolikke tehnikasooritusi, millega te ilmselt harjunud olete, kohe hooaja alguses oodata

Anyway, täna siis peame Kerdiga natuke nõu algava hooaja suhtes. Ja ka minu õlul oleva kodulehe avalikkuse ette paiskamine peaks toimuma enne hooaja kick-off\'i.

Edukat hooajaks valmistumist,

mida tehke teadmisega, et hoolimata sellest, kas KJSK tõuseb II liigasse, kukub IV-sse või jääb kuskile vahepeale, siis iga mäng meiega tuleb lahing...õrrr

------
                                Viljar
                                KJSK

P.S vastuseks ühele foorumi kasutajale, siis jah, ma olen endiselt vanapoiss, aga kes teab, vb mitte kauaks

Kommentaar

Working...
                                X