Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Ida 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas LilMe Vaata postitust
    Ja siis mis on vene keelest, kui ma täpselt mäletan Eestimaa on vaba riik ja igaüks võib rääkida oma emakeeles, Ja näidake palun, kas reeglis on kirjutanud et IGAÜKS peab siin kirjutama ainult riigikeeles või mitte, my shame mina seda üldse ei mäleta.
    eto ti pravilno skazal

Kommentaar

Ja esiteks kas me ei vхi rддkida kas vхi hiina keeles

Kommentaar

tüüpilised uroodid.

Kommentaar

njah...
          rääkige vene keeles, kui tahate... aga siis palun tõlkige ära ka... sest ma väga hästi vene keelt ei oska kahjuks... ja nii jäävad osad asjad arusaamatuks siin teemas.

Kommentaar

Ok, aga ainult takule, siis teised soccernetid on ..., parem mitte midagi ei ütle, liiga näärviline olen viimasel ajal...

*Raimo mis sa ennast ennast mõtled, huvitav kas sa mõtled see sama nagu mina
            Fcuk 4 food...

Kommentaar

*Raimo mis sa ennast ennast mõtled, huvitav kas sa mõtled see sama nagu mina
              vabasta mind teadmatusest.

Kommentaar

IV idas on üks tulemuse tühistamine ka. Flora lehel on uus täpne tabel 30. septembri uudises

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                  njah...
                  rääkige vene keeles, kui tahate... aga siis palun tõlkige ära ka... sest ma väga hästi vene keelt ei oska kahjuks... ja nii jäävad osad asjad arusaamatuks siin teemas.
                  Ma tõlgin sulle ära, kallis Margus

Kommentaar

kui keegi inglise keeles kirjutaks oleks kõik jube häpid ... vene keel häiriks mind vaid juhul, kui see on kirjutatud selles kürillikas ja minu masin selle mulle arusaamatuks teeb.

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                      vene keel häiriks mind vaid juhul, kui see on kirjutatud selles kürillikas ja minu masin selle mulle arusaamatuks teeb.
                      ;-) Üks noormalne mees siin
                      Fcuk 4 food...

Kommentaar

;-) Üks noormalne mees siin
                        Kahjuks ei saa seda öelda sinu kohta
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Sinust sama
                          Fcuk 4 food...

Kommentaar

Kuulge mehed kõik kes te siin sõna võtate ja kaasa arvatud mina. See mis siin viimasel ajal toimub on tegelikult väga nõme, ärme loobi sõnu siin nii sama. Kui me tahame midagi öelda, siis ütleme seda jalgpalliväljakul mängides ja kõik ok. Kui lõpuvile on käinud on mäng läbi, võitis see kes oli sel hetkel parem ja kõik. Igamees peaks teadma oma väärikust, kas on ikka mõtet kõiki siin igasuguste sõnadega sõimata jne jne. Ühesõnaga, jalgpall on emotsionaalne mäng, veel rohkem siis kui mängivad omavahel vene ja eesti pundid, aga jääme ikkagi normaalsuste piiridesse.

Edu kõigile ja ma ei ole mingi pühak, see oli lihtsalt väike kokkuvõte siin toimunu peale
                            Jalgpall on parem kui ???

Kommentaar

Algselt postitas Gary Vaata postitust
                              Kuulge mehed kõik kes te siin sõna võtate ja kaasa arvatud mina. See mis siin viimasel ajal toimub on tegelikult väga nõme, ärme loobi sõnu siin nii sama. Kui me tahame midagi öelda, siis ütleme seda jalgpalliväljakul mängides ja kõik ok. Kui lõpuvile on käinud on mäng läbi, võitis see kes oli sel hetkel parem ja kõik. Igamees peaks teadma oma väärikust, kas on ikka mõtet kõiki siin igasuguste sõnadega sõimata jne jne. Ühesõnaga, jalgpall on emotsionaalne mäng, veel rohkem siis kui mängivad omavahel vene ja eesti pundid, aga jääme ikkagi normaalsuste piiridesse.

Edu kõigile ja ma ei ole mingi pühak, see oli lihtsalt väike kokkuvõte siin toimunu peale

Kuldsed sõnad. Kahjuks pole see reallsuses võimalik.

Nagu ma eelistan Alekokki mitte Sakut või nagu ma eelistan naisi mitte mehi. Sama lugu on ka meeskondadega. Mängin parema meelega eestlastega. Mitte midagi isiklikku ega vaenuõhutavat. Maitse asi nagu öeldakse..
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

rahvus minumeelest rolli ei mängi... pigem häirib see, kui mõned vennad pidevalt lubavad sind maha lüüa ja ära vägistada vms. vahet ei ole, aks on vene või eesti meeskond, kui ikka inimesed on jobud, siis nendega mängida on pask. samas viisakate vastastega mängida on lausa lust... ja meie liigas oli ka viisakaid vene võistkondi... et ühesõnaga... mul pohh mis keelt nad räägivad... peaasi, et tunneks mängust mõnu ja laseks teistel ka mängu nautida, mitte ei ähvardaks ja möliseks koguaeg!

Kommentaar

Working...
                                X