Algselt postitas LilMe
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Ida 2006
Collapse
X
-
Algselt postitas LilMe Vaata postitust*Raimo mis sa ennast ennast mõtled, huvitav kas sa mõtled see sama nagu mina
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustnjah...
rääkige vene keeles, kui tahate... aga siis palun tõlkige ära ka... sest ma väga hästi vene keelt ei oska kahjuks... ja nii jäävad osad asjad arusaamatuks siin teemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustvene keel häiriks mind vaid juhul, kui see on kirjutatud selles kürillikas ja minu masin selle mulle arusaamatuks teeb.Fcuk 4 food...
Kommentaar
-
Algselt postitas LilMe Vaata postitust;-) Üks noormalne mees siinInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Kuulge mehed kõik kes te siin sõna võtate ja kaasa arvatud mina. See mis siin viimasel ajal toimub on tegelikult väga nõme, ärme loobi sõnu siin nii sama. Kui me tahame midagi öelda, siis ütleme seda jalgpalliväljakul mängides ja kõik ok. Kui lõpuvile on käinud on mäng läbi, võitis see kes oli sel hetkel parem ja kõik. Igamees peaks teadma oma väärikust, kas on ikka mõtet kõiki siin igasuguste sõnadega sõimata jne jne. Ühesõnaga, jalgpall on emotsionaalne mäng, veel rohkem siis kui mängivad omavahel vene ja eesti pundid, aga jääme ikkagi normaalsuste piiridesse.
Edu kõigile ja ma ei ole mingi pühak, see oli lihtsalt väike kokkuvõte siin toimunu pealeJalgpall on parem kui ???
Kommentaar
-
Algselt postitas Gary Vaata postitustKuulge mehed kõik kes te siin sõna võtate ja kaasa arvatud mina. See mis siin viimasel ajal toimub on tegelikult väga nõme, ärme loobi sõnu siin nii sama. Kui me tahame midagi öelda, siis ütleme seda jalgpalliväljakul mängides ja kõik ok. Kui lõpuvile on käinud on mäng läbi, võitis see kes oli sel hetkel parem ja kõik. Igamees peaks teadma oma väärikust, kas on ikka mõtet kõiki siin igasuguste sõnadega sõimata jne jne. Ühesõnaga, jalgpall on emotsionaalne mäng, veel rohkem siis kui mängivad omavahel vene ja eesti pundid, aga jääme ikkagi normaalsuste piiridesse.
Edu kõigile ja ma ei ole mingi pühak, see oli lihtsalt väike kokkuvõte siin toimunu peale
Kuldsed sõnad. Kahjuks pole see reallsuses võimalik.
Nagu ma eelistan Alekokki mitte Sakut või nagu ma eelistan naisi mitte mehi. Sama lugu on ka meeskondadega. Mängin parema meelega eestlastega. Mitte midagi isiklikku ega vaenuõhutavat. Maitse asi nagu öeldakse..Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
rahvus minumeelest rolli ei mängi... pigem häirib see, kui mõned vennad pidevalt lubavad sind maha lüüa ja ära vägistada vms. vahet ei ole, aks on vene või eesti meeskond, kui ikka inimesed on jobud, siis nendega mängida on pask. samas viisakate vastastega mängida on lausa lust... ja meie liigas oli ka viisakaid vene võistkondi... et ühesõnaga... mul pohh mis keelt nad räägivad... peaasi, et tunneks mängust mõnu ja laseks teistel ka mängu nautida, mitte ei ähvardaks ja möliseks koguaeg!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar