Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Ida 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas taku* Vaata postitust
    rahvus minumeelest rolli ei mängi... pigem häirib see, kui mõned vennad pidevalt lubavad sind maha lüüa ja ära vägistada vms. vahet ei ole, aks on vene või eesti meeskond, kui ikka inimesed on jobud, siis nendega mängida on pask. samas viisakate vastastega mängida on lausa lust... ja meie liigas oli ka viisakaid vene võistkondi... et ühesõnaga... mul pohh mis keelt nad räägivad... peaasi, et tunneks mängust mõnu ja laseks teistel ka mängu nautida, mitte ei ähvardaks ja möliseks koguaeg!

Olen 5 astat mänginud liigat. Esimesed neli aastat põhjatsoonis ja viimane hooaeg idas. Igatahes nelja esimese hooaja jooksul pole mind kordagi füüsilise vägivallaga vastase poolt ähvardatud.

Kahjuks ei saa seda viimase hooaja kohta öelda. praktiliselt üle mängu on mind maha lüüa lubatud või siis lubatud jalad ära murda jne jne jne. Eranditult on kõik ähvardused tulnud meeskondade poolt mis ei koosne teps mitte eestlastest. Huvitav kokkulangevus - kas pole ???
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ida-Blokis on mõrtsukad...

Kommentaar

Algselt postitas Gary Vaata postitust
        Kuulge mehed kõik kes te siin sõna võtate ja kaasa arvatud mina. See mis siin viimasel ajal toimub on tegelikult väga nõme, ärme loobi sõnu siin nii sama. Kui me tahame midagi öelda, siis ütleme seda jalgpalliväljakul mängides ja kõik ok. Kui lõpuvile on käinud on mäng läbi, võitis see kes oli sel hetkel parem ja kõik. Igamees peaks teadma oma väärikust, kas on ikka mõtet kõiki siin igasuguste sõnadega sõimata jne jne. Ühesõnaga, jalgpall on emotsionaalne mäng, veel rohkem siis kui mängivad omavahel vene ja eesti pundid, aga jääme ikkagi normaalsuste piiridesse.

Edu kõigile ja ma ei ole mingi pühak, see oli lihtsalt väike kokkuvõte siin toimunu peale
        Tõsine mees!!!!
        Fcuk 4 food...

Kommentaar

Asi on selles kuidas mäng lõppes, ja mitte selles, kuidas keegi mängis!
          Fcuk 4 food...

Kommentaar

Hey Taku, lähme pühapäeval jooma, hooaja lõpp ongi. Mina ostan viina, sinust mahl ;-)
            Fcuk 4 food...

Kommentaar

ma käisin eile....

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                ma käisin eile....
                Juba kolmas päev joon. Enam ei saa ...
                Fcuk 4 food...

Kommentaar

Loksa-Soccernet 1-2

Kommentaar

depoo - estvee 1:0

Kommentaar

Läbi muda 2:3 Kehra Tempori vs Operi Jk

Ja muidugi kohtunik oli lausa uskumatu.

Kommentaar

Algselt postitas LilMe Vaata postitust
                        Hey Taku, lähme pühapäeval jooma, hooaja lõpp ongi. Mina ostan viina, sinust mahl ;-)
                        taku lasi täna oma mahlad juba dushi all välja, et seda viina kõrvale juua pead loksale sõitma

Kommentaar

ehhee :d :d ........

Kommentaar

Algselt postitas U2 Vaata postitust
                            Loksa-Soccernet 1-2
                            Mäng oli suht tasavägine: mõlemal poolel oli võimalusi. Soccernet siiski realiseeris 2 ära. Lõpus pani Loksa ilge surve peale ja kohtunik lasi lisaaega mingi 15 minutit. Muidu oli vahva. Soccerneti väravad lõid siis Scooter ja Britu.

Kommentaar

Algselt postitas Britu Vaata postitust
                              Mäng oli suht tasavägine: mõlemal poolel oli võimalusi. Soccernet siiski realiseeris 2 ära. Lõpus pani Loksa ilge surve peale ja kohtunik lasi lisaaega mingi 15 minutit. Muidu oli vahva. Soccerneti väravad lõid siis Scooter ja Britu.

ja taku oli ka täkk

Kommentaar

No Taku on iga mäng täkk.

Kommentaar

Working...
                                X