vot väga viis variant, seda ma ei teadnudki :P
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II liiga lääs/lõuna 2007
Collapse
X
-
Sel aastal on ju ühised nimekirjad, nii et ülevalt-alt mängijate kasutamine ei tohiks probleem olla. Iseasi muidugi kas Valgal on ühine nimekiri.Algselt postitas sosku Vaata postitustÜleminekumänge saab pidada ainult enda võistkonda registreeritud mängijatega. Abijõudude kasutamine nii alt- kui ülevaltpoolt on keelatud. Näitena saab aasta tagasi tuua kasvõi meistriliiga, kus Tuleviku mängud tühistati, kuna väljakul käis üks Tulevik-II nimekirjas olnud mängija.
Kommentaar
-
Küll sa saad hakkama...sa oled juba õigel teelAlgselt postitas volodja Vaata postitustAsafa, mine ela ennast mujal välja eks? Raske on küll, aga näe mina olen isegi hakkama saanud.Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Veel ei ole...Algselt postitas Alfonso Vaata postitustKas Tabasalu on täitnud hooaja eesmärgi?Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Nad ajavad raha kokku, et mind Inglismaalt tagasi Tabasallu tuua.Algselt postitas Alfonso Vaata postitustKas Tabasalu on täitnud hooaja eesmärgi?
Kommentaar
-
vastupidi okse...üritame sind võimalikult kaugele saata!!tsau pakaAlgselt postitas Sir Brazza Vaata postitustNad ajavad raha kokku, et mind Inglismaalt tagasi Tabasallu tuua.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar