Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga lääs/lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
    SÖRVE JK - VIRUMAA JK RAKVERE 2:3 (0:1) LÕPPSEIS

Väravad: 56. Leedo, 86. Laul - 29., 49. Akimov, 82. ?

Esimen mäng Sörvele 2-1

Rakvere võittis tänu võõrsil löödud väravate reeglile
    Tundus, et viimane värav oli ka Akimovilt, nr.20. Kiire poiss, "soleeris" mölemal äärel!

Kommentaar

Viimane värav jääb küll Nuuma hingele.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
        ma poleks nii kindel selles. Ma olin suht joone peal ja suht raske oli aru saada kas ta oli sulus või mitte. Tõenäoliselt siiski oli aga samas Rakverele jäeti hetk enne seda kindel 11m andmata. Mis olnud see olnud, järgmine aasta jälle.
        Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
          ...siiski pole see nii, nagu võis paista....akimov ei seisnud sulus, ega oodanud palli vaid viskus kaitsja tagant jalg ees pallile ja tõukas selle väravasse, ehk siis oli õigel ajal õiges kohas....
          küll aga jääb peakohtunikuna seda mängu teenindanud Marko Leevandi hingele Rakvere kasuks andmata kindel penalti kui vasakult äärelt trahvikasti sööstnud Reijo Kuusik Sõrve kaitsja poolt maha niideti...jäi mulje, et miskipärast ei julgenud muidu suht-koht rahuldavalt tegutsenud peakohtunik penaltit anda...
          mõlema abikohtuniku tegevus oli üldiselt hea, pigem eksis lõpuminutitel siiski Pille Raadik, kes ei tõstnud lippu Sõrve kaitsja pika etteantud palli peale suluseisu sööstnud ründaja Tõnu Ilvesele....aga mis olnud, see olnud, sest kunagi pole olnud, et midagi polnud...

Kommentaar

Ah, mis te ikka kraaklete, hooaeg on läbi, peod peetud ja head puhkamist teile!

Ahjaa, Flora-Tabasalu oli aasta suursündmus!
            slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas caesar112 Vaata postitust
              Ah, mis te ikka kraaklete, hooaeg on läbi, peod peetud ja head puhkamist teile!

Ahjaa, Flora-Tabasalu oli aasta suursündmus!
              Krt ma usun et sinu suursündmus oli eile suurmeestega saunas käimine....kuulata 14 aastasena Riho Pilli tasuta nõuandeid on ju suur au....huvitav kus see väike kääbus üldse hetkel asub...pakun et oma kodus ehk Hiiu Pubis
              Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

miks just flora tabasalu?

Kommentaar

Tekkis selline küsimus Kendile,et kas tabaslu teeb hetkel kuskil võimlas trenni ka?kui jah, siis oleks suur huvi teie treeningutele tulla

Kommentaar

Algselt postitas her182 Vaata postitust
                    Tekkis selline küsimus Kendile,et kas tabaslu teeb hetkel kuskil võimlas trenni ka?kui jah, siis oleks suur huvi teie treeningutele tulla
                    võimlas ei käi hetkel.Puhapäeviti on kotkas kl1700 ja 3korda nädalas käime kendi keldris jõudu tegemas...ja havi käib karat tegemas

Kommentaar

Algselt postitas Üllar Vaata postitust
                      ...ja havi käib karat tegemas
                      Mis see veel on?

Kommentaar

Algselt postitas sosku Vaata postitust
                        Mis see veel on?
                        Tahaks isegi teada...mul on tunne ,et Üllar on ise Havi kara saanud tunda

Kommentaar

Algselt postitas her182 Vaata postitust
                          Jah liigutame Kotka hallis pühapäeviti kell 17 ,aga seda, mis Riks minu keldris teeb peab küll välja uurima.Ma loodan ,et tegu pole mingi haige tegevusega...

Kommentaar

Seda ma saunas vaatasin ,et Riks on liha peale visanud,nüüd siis tean,salatrenn,mis muud.Varsti vist 53 kilo käes,karm.

Kommentaar

aga millal plaanite sees mängima hakata?

Kommentaar

ma isiklikult arvan, et laupäeval kell 10 või 11 hommikul
                                härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Working...
                                X