Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga lääs/lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas her182 Vaata postitust
    aga millal plaanite sees mängima hakata?
    Kotka hall on meie jaoks piisavalt sees....saalis me ei mängi juba ammu
    Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

mis toimub meeskondadega?
      härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
        mis toimub meeskondadega?

Meeskonnad enamus puhkavad ja koguvad jõudu järgmiseks hooajaks...kes otsib täiendusi ,kes jälle palkab uut treenrit....
        Tabasalu kapten on 3 dat ndlvahetust järjest aurudega trennis käinud...vist mingi isiklik tal...

Kommentaar

Sörvekad mängivad Saaremaa minivuti meistrikaid, näiteks.

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
            Meeskonnad enamus puhkavad ja koguvad jõudu järgmiseks hooajaks...kes otsib täiendusi ,kes jälle palkab uut treenrit....
            Tabasalu kapten on 3 dat ndlvahetust järjest aurudega trennis käinud...vist mingi isiklik tal...
            Ma olen seda Tabasalu kaptenit nädalavahetustel linnas röökimas ja karjumas näinud.Äkki tehakse talle trennis liiga vms, et elab loomastudes ennast linnas välja?

Kommentaar

Algselt postitas blrip Vaata postitust
              Ma olen seda Tabasalu kaptenit nädalavahetustel linnas röökimas ja karjumas näinud.Äkki tehakse talle trennis liiga vms, et elab loomastudes ennast linnas välja?
              Üks niinimetatud mängija nr 19 oli Kosmose juures trepi peal maganud...

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
                Üks niinimetatud mängija nr 19 oli Kosmose juures trepi peal maganud...
                ma kuulsin ka sellest midagi, aga ta oli ikka trepikasse ära kukkunud

Kommentaar

Mario Pruul: "Saaremaa parimad pallurid tulevad Salmelt!

Kommentaar

Välk ja Santos ühinevad

Kaks Tartu jalgpalliklubi – Välk 494 ja FC Santos – on otsustanud alates 2008. aasta jaanuariast ühendada oma organisatsioonid ning jätkata ühiselt FC Santose nime all.

Ühendklubi tegevjuhi kohuseid hakkab täitma Margit Peegel, esindusvõistkonna peatreeneriks saab Meelis Eelmäe. Klubi juhatusse kuuluvad lisaks veel Roomer Tarajev, Rain Sirk ja Leino Lõnsu.

„Meie soov on koondada noortetreenerid ja noored jalgpallihuvilised lapsed,” ütles Tarajev. "Oleme ühinemise teemat arutanud mitmeid kordi ja leiame, et selliselt suudame koos pakkuda noortele paremaid treeninguvõimalusi ning tulevikku silmas pidades suuremaid väljakutseid klubile ja tema liikmetele tervikuna.”

„Klubi eesmärk on jagada lastele oskusi ja teadmisi jalgpallialal, mis arendab neid nii füüsiliselt kui ka vaimselt ning seeläbi olla tulemustele avatud nind edendada efektiivselt Lõuna-Eesti jalgpalli,” lisas Eelmäe.

FC Santose klubil on kaks suunda: tervise- ja tippsport. Klubi pakub võimalust nii lastele kui ka täiskasvanutele.

„Kõige rohkem tähelepanu hakkame pöörama noortetööle. Ühinemise tulemusena hakkavad 9 noortetreenerit juhendama enam kui 700 noort jalgpallihuvilist,” sõnas Margit Peegel. „Oleme edukalt käivitanud meie lasteaiaprojekti, mille raames viivad meie treenerid erinevates lasteaedaes läbi jalgpallitreeninguid. Kindlasti muudab see jalgpalli noorte laste seas atraktiivsemaks.”

FC Santos viib treeningud läbi Tartu erinevates linnajagudes ja Tartumaal (Tõrvandi, Ülenurme, Kõrveküla, Ilmatsalu, Lähte ja Nõo). Rohkem informatsiooni www.fcsantos.ee.

Kommentaar

Romario kas teil jääb siis aind 2 täiskasvanute satsi w

Kommentaar

Algselt postitas gevalia Vaata postitust
                        Romario kas teil jääb siis aind 2 täiskasvanute satsi w

meil ei ole kunagi 2 täiskasvanute satsi olnud klubis kui sa seda mõtled. tartu mastaabis midagi ei muutu, sest santosel seni olid vaid noored.

Kommentaar

Algselt postitas romario Vaata postitust
                          meil ei ole kunagi 2 täiskasvanute satsi olnud klubis kui sa seda mõtled. tartu mastaabis midagi ei muutu, sest santosel seni olid vaid noored.
                          no seda küll et noored aga mis teie duublist saab ?

Kommentaar

Häid pühi kõigile.Nuumake ennast korralikult

Kommentaar

ei ole midagi, kõik on läbi
                              härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas gevalia Vaata postitust
                                no seda küll et noored aga mis teie duublist saab ?
                                Luunja jätkab mängimist nagu eelnevatel aastatel

Kommentaar

Working...
                                X