Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga lääs/lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pärnu Pataljoni JK vs Türi 5-1(sõprusmäng)

Kommentaar

Algselt postitas mölakas Vaata postitust
      Pärnu Pataljoni JK vs Türi 5-1(sõprusmäng)
      võib kõlada kui vabandus või mis iganes aga tyri oli väljasõitu alustamas üheksa mehega,kuid lõpuks saadi üks vana tegija kes enam ei mängi meie koosseisus (vanust üle 50,respect) ja üks vend võeti suht tänavalt,puudu oli väravavaht ja mitu põhikoosseisu meest,kuid ei saa öelda et tegu oli nõrga vastasega,vastupidi isegi põhikooseisuga oleks raske olnud,kuid lõpptulemus oleks vast kajastund teistes numbrites VÕIBOLLA.tuult tiibadesse hooajaks pärnule,paistis sümpaatne võistkond olevat
      NII ONGI !!!! Türi #2

Kommentaar

mina ennustaks võitjaks nõmme, aga seda ainult sellel juhul kui nad igal mängul oma parima kooseisuga mängivad
        JK Sörve

Kommentaar

Algselt postitas dellas Vaata postitust
          mina ennustaks võitjaks nõmme, aga seda ainult sellel juhul kui nad igal mängul oma parima kooseisuga mängivad
          Siis me ei tule võitjaks.

Kommentaar

Algselt postitas kotkas Vaata postitust
            Siis me ei tule võitjaks.
            kotkas vaata et te oma fänne alt ei vea see aasta sest ootan teielt võitu ja ainult teie võitu!!!

parimat soovidega nõmme UTD-le!!

Kommentaar

keila sai 13-0 loputada ja nüüd nõmme on meister jah?

eestimees, statistiku kohta tead sa küll meeskondi üsna halvasti

kuigi jah nõmme on tugev, samas ka loputatud on neid üsnagi mõnusalt, alles hiljuti isegi...
              härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                keila sai 13-0 loputada ja nüüd nõmme on meister jah?

eestimees, statistiku kohta tead sa küll meeskondi üsna halvasti

kuigi jah nõmme on tugev, samas ka loputatud on neid üsnagi mõnusalt, alles hiljuti isegi...
                ju siis nõmmel oli mega sitt päev kui nad kaotasid, vaevalt et nad oma koosseisuga kaotaksid, see on mõistuse vastane...hmm ma usun et tean nõmme meeskond päris hästi, poel minu süü et sa ei tea nende nimekirjast kedagi

jah nõmme meistriks, eksju kotkas pealekauba nõmmele on areng tähtsam kui tulemus nagu eesti koondise omane eks

mis vanameister risto kallaste see aasta teeb tarmo?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                  ju siis nõmmel oli mega sitt päev kui nad kaotasid, vaevalt et nad oma koosseisuga kaotaksid, see on mõistuse vastane...hmm ma usun et tean nõmme meeskond päris hästi, poel minu süü et sa ei tea nende nimekirjast kedagi

jah nõmme meistriks, eksju kotkas pealekauba nõmmele on areng tähtsam kui tulemus nagu eesti koondise omane eks

mis vanameister risto kallaste see aasta teeb tarmo?
                  Kallaste taastub põlveoperatsioonist. Tõsi- see mäng Keila vastu ei näita midagi.Aga tundub , et kokkumäng hakkab sujuma vaikselt.
                  .

Kommentaar

Algselt postitas kotkas Vaata postitust
                    Kallaste taastub põlveoperatsioonist. Tõsi- see mäng Keila vastu ei näita midagi.Aga tundub , et kokkumäng hakkab sujuma vaikselt.
                    .
                    krt mitmes op see vanameistrile on juba? nagu puzzle.

oleme ausad kui vaadata nõmme utd koosseisu siis on patt mitte tulla esimeseks kotkas!

volodja ära õhku nüüd täis mine küll nõmme loputab teid, selles ma olen kindel, pole minu süü et sa ei tea kuulsaid apllivõlureid nõmme utd rivistuses vessu raiub teile juba ühe kolli omavärava alt

edu kotkas!!!

Kommentaar

räägi parem, kui suur pallivõlur sa ise oled.

Kommentaar

Algselt postitas siimsorokin Vaata postitust
                        räägi parem, kui suur pallivõlur sa ise oled.
                        äärmiselt sitt aga see ei puutu teemasse ju!

kas sind solvas et ma nõmme mehi pallivõluriteks kutsusin?

Kommentaar

Eelmine hooaeg sai Vessenberg jala valgeks, karikamängus.

Kommentaar

eestimees, me korra juba võitsime nõmmet ju, aga sa vist olid sellel ajal seal keila ujulas või midagi, et asjast ei tea, oli milline mäng tahes, luttisime neid 5-2 ikkagi

ja ma tean täpselt mis nimed neil nimekirjas on, aga vanameistrid ei saa enam noorte vastu, eriti vigase põlvega, sa peaksid seda põlve asja ise hästi teadma ju eestimees? mitu korda sa meie trennis valudes murule langesid? ise ka arvu mäletad enam?

okei, nõmmel on hea sats küll, aga kohe ma ei julgeks neid võitjateks nimetada, sest neil pole peale nimede midagi muud praegu ette näidata...

Kommentaar

Ennustamine on alati nii nagu ta on. Eelmise hooajaga võrreldes on meil rohkem mehi nimekirjas, et ei peaks vähemuses mängima, ega kergeid punkte ära andma. Tähtis pole, kes on nimekirjas, oluline on, et oleks nimekiri.

Kommentaar

esiteks, eestimees ju lausa nõuab teilt võitu Roll ja teiseks, jälle see filosoofia... :P

Kommentaar

Working...
                                X