Pärnu Pataljoni JK vs Türi 5-1(sõprusmäng)
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II liiga lääs/lõuna 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas mölakas Vaata postitustPärnu Pataljoni JK vs Türi 5-1(sõprusmäng)NII ONGI !!!! Türi #2
Kommentaar
-
Algselt postitas dellas Vaata postitustmina ennustaks võitjaks nõmme, aga seda ainult sellel juhul kui nad igal mängul oma parima kooseisuga mängivad
Kommentaar
-
Algselt postitas kotkas Vaata postitustSiis me ei tule võitjaks.
parimat soovidega nõmme UTD-le!!
Kommentaar
-
keila sai 13-0 loputada ja nüüd nõmme on meister jah?
eestimees, statistiku kohta tead sa küll meeskondi üsna halvasti
kuigi jah nõmme on tugev, samas ka loputatud on neid üsnagi mõnusalt, alles hiljuti isegi...härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustkeila sai 13-0 loputada ja nüüd nõmme on meister jah?
eestimees, statistiku kohta tead sa küll meeskondi üsna halvasti
kuigi jah nõmme on tugev, samas ka loputatud on neid üsnagi mõnusalt, alles hiljuti isegi...
jah nõmme meistriks, eksju kotkaspealekauba nõmmele on areng tähtsam kui tulemus nagu eesti koondise omane eks
mis vanameister risto kallaste see aasta teeb tarmo?
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustju siis nõmmel oli mega sitt päev kui nad kaotasid, vaevalt et nad oma koosseisuga kaotaksid, see on mõistuse vastane...hmm ma usun et tean nõmme meeskond päris hästi, poel minu süü et sa ei tea nende nimekirjast kedagi
jah nõmme meistriks, eksju kotkaspealekauba nõmmele on areng tähtsam kui tulemus nagu eesti koondise omane eks
mis vanameister risto kallaste see aasta teeb tarmo?
.
Kommentaar
-
Algselt postitas kotkas Vaata postitustKallaste taastub põlveoperatsioonist. Tõsi- see mäng Keila vastu ei näita midagi.Aga tundub , et kokkumäng hakkab sujuma vaikselt.
.
oleme ausad kui vaadata nõmme utd koosseisu siis on patt mitte tulla esimeseks kotkas!
volodja ära õhku nüüd täis mine küll nõmme loputab teid, selles ma olen kindel, pole minu süü et sa ei tea kuulsaid apllivõlureid nõmme utd rivistusesvessu raiub teile juba ühe kolli omavärava alt
edu kotkas!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas siimsorokin Vaata postitusträägi parem, kui suur pallivõlur sa ise oled.
kas sind solvas et ma nõmme mehi pallivõluriteks kutsusin?
Kommentaar
-
eestimees, me korra juba võitsime nõmmet ju, aga sa vist olid sellel ajal seal keila ujulas või midagi, et asjast ei tea, oli milline mäng tahes, luttisime neid 5-2 ikkagi
ja ma tean täpselt mis nimed neil nimekirjas on, aga vanameistrid ei saa enam noorte vastu, eriti vigase põlvega, sa peaksid seda põlve asja ise hästi teadma ju eestimees? mitu korda sa meie trennis valudes murule langesid? ise ka arvu mäletad enam?
okei, nõmmel on hea sats küll, aga kohe ma ei julgeks neid võitjateks nimetada, sest neil pole peale nimede midagi muud praegu ette näidata...härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar