Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga lääs/lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
    Fauna - Kernu 4-1 (3-0)

Esimene poolaeg oli Kernul raske millegagi silma paista. teine poolaeg oli õnne vähe, et viigini ei jõutud - Fauna kaitse lekkis tugevalt.

Pealtvaatajaid u.15
    Kle Bobik, esimene poolaeg oli 3-0, teine poolaeg oli 1-1. Mäng kokku seega 4-1! ja sa ütled, et oli õnne vähe, et viigini ei jõutud Siis kostaks kohe vastu, et Faunal oli õnne vähe, muidu oleks seis 10-1 võinud olla Võistkonnad olid, meeldiva üllatusena, ikka erinevatelt tasemetelt...ja see kajastus ka tulemuses.
    Peace!

Kommentaar

[QUOTE=Kent;761975]
      Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
      Tõmba uttu mees, kui vennad aeglaseks jäävad siis teevadki vigu. ! Kes sa üldse oled selline?

See ongi põhilin ,et kes sa Volodja oled selline.

Puudujääke oli meie mängus parasjagu...oleksime pidanud tiba rohkem kaitsele rõhku panema esimene poolaeg
      Aga soovitan soojalt Tarvastu poistel rohkem mängimisele rõhku panna kui alisemisele.
      Olete natuke poisse TJK-st väravanud?

Kommentaar

Veidi pikemalt Sörve-Nõmme mängust Kui midagi mööda on, siis nõmmekad võiksid parandada

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
          Veidi pikemalt Sörve-Nõmme mängust Kui midagi mööda on, siis nõmmekad võiksid parandada
          Nimi on õige. Juhalu eesnimi on Jaanus.

Kommentaar

Algselt postitas mario Vaata postitust
            Kle Bobik, esimene poolaeg oli 3-0, teine poolaeg oli 1-1. Mäng kokku seega 4-1! ja sa ütled, et oli õnne vähe, et viigini ei jõutud Siis kostaks kohe vastu, et Faunal oli õnne vähe, muidu oleks seis 10-1 võinud olla Võistkonnad olid, meeldiva üllatusena, ikka erinevatelt tasemetelt...ja see kajastus ka tulemuses.
            Peace!
            Mulle jääb mu arvamus, et Fauna kaitse oli teisel poolajal täielik sõelapõhi, mistõttu oli Kernul korduvaid võimalusi seisu parandada. KUID ma ei vaidle vastu, et tasemevahe oli silmaga näha.

Kommentaar

Kohtunikest oleks võinud kah pikemalt kirjutada. Aga muidu jutt jumala õige.Arvata oli ,et Teiega läheb seal raskeks. Seda enam , et esimene mäng kah veel.

Kommentaar

kell 14:00 Kuressaare kunstmuruväljak
                Sörve JK - Nõmme JK United 0:1 (0:1)

Värav: 25. ...
                Hoiatused: 55. Mikk Rajaver, 57. Kaarel Raamat - 41. ..., 83. ...
                Mängupaiga olud: Tuuline, kuid päikesepaisteline ilm, õhutemperatuur +4, väljak heas seisukorras
                Pealtvaatajaid: 30

Sörve JK: Rait Hansen, Urmas Rajaver, Elari Valmas, Peeter Pihel, Sander Viira, Kevin Rand, Kaarel Raamat, Margus Rajaver (71. Kristo Salumaa), Mikk Rajaver (75. Ivar Kärme), Veiko Tasa, Hendrik Karlson (46. Sander Laht)

Kuni väravani oli Sörve selgelt parem, siis aga lasti nurgalöögist üsna lihtne värav ja siis mäng võrdsustus. Paluks nõmmekatelt veits abi ka. Mis nimelised mängisid teil täna numbrite 19, 5, ja 11 all?
                Nõmme kooseis: Vessenberg, Looväli, Lõpp, Lambinen (Anis), Pärna, Sova, Ivanov, Jürisson, Mäe (Nork), Juhalu, Paavo
                Hoiatused: Sova, Juhalu
                Väravad: Lõpp

Kommentaar

sooviks fauna ja tarvatsu koosseise ka

Kommentaar

Algselt postitas Roll Vaata postitust
                    Nõmme kooseis: Vessenberg, Looväli, Lõpp, Lambinen (Anis), Pärna, Sova, Ivanov, Jürisson, Mäe (Nork), Juhalu, Paavo
                    Hoiatused: Sova, Juhalu
                    Väravad: Lõpp

Kas Pärna ja Paavo mängisid eelmisel aastal Tulevik II?

Kommentaar

Algselt postitas muhv33 Vaata postitust
                      Kas Pärna ja Paavo mängisid eelmisel aastal Tulevik II?

Pärna eelmine aasta veel mängis,aga Paavo vist veidi varem tuli ära.

Kommentaar

eestimees, mida sa selle statistika pagasiga teed? pärandad lastele?
                        härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                          eestimees, mida sa selle statistika pagasiga teed? pärandad lastele?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                            Sa pead kõvasti vaeva veel nägema- esialgsel vaatlemisel on juba meie meeste kohta mõned asjad puudulikud või valesti. Aga edu igatahes. Igati huvitav ettevõtmine.

Kommentaar

Algselt postitas kotkas Vaata postitust
                              Sa pead kõvasti vaeva veel nägema- esialgsel vaatlemisel on juba meie meeste kohta mõned asjad puudulikud või valesti. Aga edu igatahes. Igati huvitav ettevõtmine.
                              seal ongi puudulik sest ma pole veel sinna asju sisestanud, need mul enda andemebaasis ning mõni on valesti seal aga mitte minu andmebaasis seal on 40% minu tegelikust andmebaasist.

sa Tarmo võid Rolandi käest küsida ETSK Elioni ja Nõmme statse kui tahad, ma andsid need talle, nt Rolandile andsin tema kogu mängija karjääri mis puudub seal lehel

kas sa oled end sinna reganud?

Kommentaar

[QUOTE=PraS;762024]
                                Algselt postitas Kent Vaata postitust

Olete natuke poisse TJK-st väravanud?
                                Täpselt nii...kaks TJK A klassi poissi,kes Tabasalus elavad,mängivad sellel aastal meie eest....kuskilt peab ju juurde võtma mehi et ellu jääda
                                Oma kasvandikke veel peale tulemas ei ole kahjuks...alles umbes 4-5 aasta pärast...
                                Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Working...
                                X