Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Esimene poolaeg oli Kernul raske millegagi silma paista. teine poolaeg oli õnne vähe, et viigini ei jõutud - Fauna kaitse lekkis tugevalt.
Pealtvaatajaid u.15
Kle Bobik, esimene poolaeg oli 3-0, teine poolaeg oli 1-1. Mäng kokku seega 4-1! ja sa ütled, et oli õnne vähe, et viigini ei jõutud Siis kostaks kohe vastu, et Faunal oli õnne vähe, muidu oleks seis 10-1 võinud olla Võistkonnad olid, meeldiva üllatusena, ikka erinevatelt tasemetelt...ja see kajastus ka tulemuses.
Peace!
Tõmba uttu mees, kui vennad aeglaseks jäävad siis teevadki vigu. ! Kes sa üldse oled selline?
See ongi põhilin ,et kes sa Volodja oled selline.
Puudujääke oli meie mängus parasjagu...oleksime pidanud tiba rohkem kaitsele rõhku panema esimene poolaeg
Aga soovitan soojalt Tarvastu poistel rohkem mängimisele rõhku panna kui alisemisele.
Kle Bobik, esimene poolaeg oli 3-0, teine poolaeg oli 1-1. Mäng kokku seega 4-1! ja sa ütled, et oli õnne vähe, et viigini ei jõutud Siis kostaks kohe vastu, et Faunal oli õnne vähe, muidu oleks seis 10-1 võinud olla Võistkonnad olid, meeldiva üllatusena, ikka erinevatelt tasemetelt...ja see kajastus ka tulemuses.
Peace!
Mulle jääb mu arvamus, et Fauna kaitse oli teisel poolajal täielik sõelapõhi, mistõttu oli Kernul korduvaid võimalusi seisu parandada. KUID ma ei vaidle vastu, et tasemevahe oli silmaga näha.
Kohtunikest oleks võinud kah pikemalt kirjutada. Aga muidu jutt jumala õige.Arvata oli ,et Teiega läheb seal raskeks. Seda enam , et esimene mäng kah veel.
kell 14:00 Kuressaare kunstmuruväljak Sörve JK - Nõmme JK United 0:1 (0:1)
Värav: 25. ... Hoiatused: 55. Mikk Rajaver, 57. Kaarel Raamat - 41. ..., 83. ... Mängupaiga olud: Tuuline, kuid päikesepaisteline ilm, õhutemperatuur +4, väljak heas seisukorras Pealtvaatajaid: 30
Sörve JK: Rait Hansen, Urmas Rajaver, Elari Valmas, Peeter Pihel, Sander Viira, Kevin Rand, Kaarel Raamat, Margus Rajaver (71. Kristo Salumaa), Mikk Rajaver (75. Ivar Kärme), Veiko Tasa, Hendrik Karlson (46. Sander Laht)
Kuni väravani oli Sörve selgelt parem, siis aga lasti nurgalöögist üsna lihtne värav ja siis mäng võrdsustus. Paluks nõmmekatelt veits abi ka. Mis nimelised mängisid teil täna numbrite 19, 5, ja 11 all?
Nõmme kooseis: Vessenberg, Looväli, Lõpp, Lambinen (Anis), Pärna, Sova, Ivanov, Jürisson, Mäe (Nork), Juhalu, Paavo
Hoiatused: Sova, Juhalu
Väravad: Lõpp
Nõmme kooseis: Vessenberg, Looväli, Lõpp, Lambinen (Anis), Pärna, Sova, Ivanov, Jürisson, Mäe (Nork), Juhalu, Paavo
Hoiatused: Sova, Juhalu
Väravad: Lõpp
Kas Pärna ja Paavo mängisid eelmisel aastal Tulevik II?
Sa pead kõvasti vaeva veel nägema- esialgsel vaatlemisel on juba meie meeste kohta mõned asjad puudulikud või valesti. Aga edu igatahes. Igati huvitav ettevõtmine.
Sa pead kõvasti vaeva veel nägema- esialgsel vaatlemisel on juba meie meeste kohta mõned asjad puudulikud või valesti. Aga edu igatahes. Igati huvitav ettevõtmine.
seal ongi puudulik sest ma pole veel sinna asju sisestanud, need mul enda andemebaasis ning mõni on valesti seal aga mitte minu andmebaasis seal on 40% minu tegelikust andmebaasist.
sa Tarmo võid Rolandi käest küsida ETSK Elioni ja Nõmme statse kui tahad, ma andsid need talle, nt Rolandile andsin tema kogu mängija karjääri mis puudub seal lehel
Täpselt nii...kaks TJK A klassi poissi,kes Tabasalus elavad,mängivad sellel aastal meie eest....kuskilt peab ju juurde võtma mehi et ellu jääda
Oma kasvandikke veel peale tulemas ei ole kahjuks...alles umbes 4-5 aasta pärast...
Kommentaar