Algselt postitas sanso
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II liiga lääs/lõuna 2007
Collapse
X
-
Täna siis Sörvele esimene suurem kolakas Paidest.
kell 19.00 Paide Ühisgümnaasiumi staadion
Paide FC Flora - Sörve JK 6:1 (1:1)
Väravad: 26., 57. Rikberg, 50., 73. Seire, 82. R. Köhler, 90.+1. R. Kööp - 35. Dmitri Skiperski
Hoiatused: 70. Raino Paju, 84. Elari Valmas
Sörve JK: Raino Paju, Mihkel Lindau (64. Timo Saabas), Elari Valmas, Urmas Rajaver, Pelle Pohlak (46. Raido Lember), Kevin Rand, Dmitri Skiperski, Veiko Tasa (vigastus 37. Sander Laht), Hans Hiiuväin, Rene Aljas (46. Mario Pruul), Ivar Kärme (52. Peter Knüpfer)
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustTäna siis Sörvele esimene suurem kolakas Paidest.
kell 19.00 Paide Ühisgümnaasiumi staadion
Paide FC Flora - Sörve JK 6:1 (1:1)
Väravad: 26., 57. Rikberg, 50., 73. Seire, 82. R. Köhler, 90.+1. R. Kööp - 35. Dmitri Skiperski
Hoiatused: 70. Raino Paju, 84. Elari Valmas
Sörve JK: Raino Paju, Mihkel Lindau (64. Timo Saabas), Elari Valmas, Urmas Rajaver, Pelle Pohlak (46. Raido Lember), Kevin Rand, Dmitri Skiperski, Veiko Tasa (vigastus 37. Sander Laht), Hans Hiiuväin, Rene Aljas (46. Mario Pruul), Ivar Kärme (52. Peter Knüpfer)
Sörve väsis teine poolaeg?
Kommentaar
-
ei tea kas sõrve väsis, aga pigem leidis paide oma mängu. esimene poolaeg oli paidele tuul vastu, teisel poolajal sõrvele. päris suurt rolli mängis see võiks öelda. reede õhtuti on paljudel kes tööl käivad ikka suht raske mängida. esimene poolaeg kuluski paidel ülesärkamiseks.
Kommentaar
-
paidel ju küll pole eriti tööl käijaid. poisikesed ju enamusesAlgselt postitas tugisammas Vaata postitustei tea kas sõrve väsis, aga pigem leidis paide oma mängu. esimene poolaeg oli paidele tuul vastu, teisel poolajal sõrvele. päris suurt rolli mängis see võiks öelda. reede õhtuti on paljudel kes tööl käivad ikka suht raske mängida. esimene poolaeg kuluski paidel ülesärkamiseks.
Kommentaar
-
Valga - Tabasalu 5:5 (2-5)
Täielik kino mäng. Esiteks ei jõudnud peakohtunik mängule, teiseks suutis Valga pooletunnise mängu järel 0-4 taha jääda. Mis veel ei meeldinud, oli see kuidas Tabasalu mehed suhtusid meie noortesse vene poistesse. Tuuakse pealinna probleemid Valka, mis ei puudutanud üldse mängu ja mängijaid.
Muidu väga lahtine mäng, mis oleks parimal päeval lõppeda 8-8
Kommentaar
-
Ei väsinud, mängu lõpetas Sörve koosseisus viis 1991. aasta sündinud poissi ja kaks 1990. sündinud poissi. Vastased füüsiliselt lihtsalt üle, mis muud.Algselt postitas zurka1 Vaata postitustSörve väsis teine poolaeg?
Kommentaar
-
no sellist jama ära küll palun aja. see on täielik jama mida sa ajad.kui oled tulemuse üle nördinud siis mine tao pihku ja ära sellist jama aja palunAlgselt postitas Lasnaman Vaata postitustValga - Tabasalu 5:5 (2-5)
Täielik kino mäng. Esiteks ei jõudnud peakohtunik mängule, teiseks suutis Valga pooletunnise mängu järel 0-4 taha jääda. Mis veel ei meeldinud, oli see kuidas Tabasalu mehed suhtusid meie noortesse vene poistesse. Tuuakse pealinna probleemid Valka, mis ei puudutanud üldse mängu ja mängijaid.
Kommentaar
-
täielik jama ? mees ma kuulsin ja enamus lähedal, kes olid kuulsid mida teie vennad meie noortele ütlesid , kus juures mitmel korralAlgselt postitas nr 10 Vaata postitustno sellist jama ära küll palun aja. see on täielik jama mida sa ajad.kui oled tulemuse üle nördinud siis mine tao pihku ja ära sellist jama aja palun
sa ei taha seda lihtsalt tunnistada ! Lugedes su eelmisi postitusi siis on pihu töö su õrnemaid ja lemmik teemasid
...et ühesõnaga ...jõudu sulle või sinu pihkudele !
Kommentaar
-
Vaevalt keegi sellise alatooniga neid asju mõtleb ja meil ei ole kunagi rahvustel vahet tehtud.Kaklejad ja pätid on need Tabasalu omad kõik ja mängule määratud peakohtunik M.kotter võiks nendest tegelastest pikad loengud pidada,aga väljakul öeldu sinna ka jääb ja peale mängu lihtsalt vaadatakse asjadele kaine pilguga.Ma ei tee probleemi sellest,et Valga vahetuspingit tuli rõvedaid kommetaare ja teistes kohtades tulex nende sõnade eest ka vastutada.Inimene vabandas peale mängu ja asi oli arusaadav .Pole probleemi ega ka teemat mida nämuda,igaüx saab aru nii nagu tahab.Mäng ise oli tõeliselt naljakas ja kohati tundus ,et kaks ründeliini on trenni tulnud,väravaid tuli igast rünnakust.Palju võimalusi jäi veel kasutamata,imelik,lahtine ja väravaterohke mäng.Hea ,et niigi läks,teine poolaeg olid Valgakad paremad ja olex vabalt võita võinud.Tabasalus suvel näeme,ex ragistame edsi.P.S.Väljak on teil ikka väga kõva ja minu 103-l kg on enamus sidemeid ja kõõluseid päris valusad.Edu teile,tore punt ja energilised treenerid.
Kommentaar
-
Kle flegma ole rahulik....minu arvates oli suht ok kõik....kui välja arvata paar pidarastiAlgselt postitas Lasnaman Vaata postitustValga - Tabasalu 5:5 (2-5)
Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
väga elus ei ole kaAlgselt postitas speen Vaata postitustKent,Sa oled elus,uskumatu tervis.....Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar