kernu - klooga 9-0
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II liiga lääs/lõuna 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas Coco Beach Vaata postitustJK Sörve - Tarvastu 4:0
Päris hästi pandi Tarvastu paika !Terve mäng oli Tarvastu poolel mäng, kaks pelelööki tehti vbl Tarvastu poolt ! :P
Nu ma pakuks et Tarvastul oli probleeme korraliku võiskonna kokkusaamisegaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustkuidas sa Ö tähte ei oska kasutada muide? ei saa aruAm Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustnormaalne asi ju, mängi 16 aastaste vastu jalgpalli, nad leiavad mängu ajal rohkem asju mille kallal nokkida kui mina, kindlaltmc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Taravastul olid väga suured probleemid võistkonna kokku ajamisega.
Meid oli täpselt 11 ja mitmed neist 11st olid sellised kes pole just kõige rohkem mänginud see hooaeg.....ning väravas oli Zurab ise.
Siinkohal tahakski mainida, et muidu kritiseeriti negatiivselt meie fänne, kes tulihingeliselt mängus olles vahest palahvatavad ja midagi ebaprofessionaalset ütlevad... Kuid see on küll väga inetu kui Sõrves välja vahetatud mängijad ja teised pingipoisid istuvad 50 aastase Zurabi seljataguse värava taga ja Tema üle naervad ja Teda narritavad....
Kommentaar
-
Algselt postitas Kosemets Vaata postitustTaravastul olid väga suured probleemid võistkonna kokku ajamisega.
Meid oli täpselt 11 ja mitmed neist 11st olid sellised kes pole just kõige rohkem mänginud see hooaeg.....ning väravas oli Zurab ise.
Siinkohal tahakski mainida, et muidu kritiseeriti negatiivselt meie fänne, kes tulihingeliselt mängus olles vahest palahvatavad ja midagi ebaprofessionaalset ütlevad... Kuid see on küll väga inetu kui Sõrves välja vahetatud mängijad ja teised pingipoisid istuvad 50 aastase Zurabi seljataguse värava taga ja Tema üle naervad ja Teda narritavad....
Kommentaar
-
Algselt postitas ak Vaata postitustMiks Volodja viimane postitus ära kustutatud on? Ärge jamage, teema loetavus väheneb. Varem käisin ma seda teemat oma vana meeskonna (Nõmme) pärast lugemas aga viimasel ajal saab siin palju nalja ka.
las olla, siin ei talu keegi eriti kriitikat, muide tahtsin kiidusõnad edasi anda pärnu pataljoni keskkaitsjale, sellele vanemale mehele seal ( vähemalt ülejäänud olid temaga võrreldes poisikesed selles pärnu satsis), rääkis nii mõistlikku juttu terve see aeg, et ma unustasin pärast kõik halva ärahärra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar