Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga lääs/lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kernu - klooga 9-0

Kommentaar

Tabasalu 2 - 5 Pärnu Pataljon

noh , väga vihane mäng ja kiidaks kohtuniku "head" tööd .

Kommentaar

JK Sörve - Tarvastu 4:0

Päris hästi pandi Tarvastu paika ! Terve mäng oli Tarvastu poolel mäng, kaks pelelööki tehti vbl Tarvastu poolt ! :P

Kommentaar

Algselt postitas Coco Beach Vaata postitust
          JK Sörve - Tarvastu 4:0

Päris hästi pandi Tarvastu paika ! Terve mäng oli Tarvastu poolel mäng, kaks pelelööki tehti vbl Tarvastu poolt ! :P

Nu ma pakuks et Tarvastul oli probleeme korraliku võiskonna kokkusaamisega
          Olen see kes olen

Kommentaar

no seda ei oska õelda, aga loeb skoor ikkagi.

Kommentaar

muidugi sa ei oska öelda, kuidas sa Ö tähte ei oska kasutada muide? ei saa aru
              härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                kuidas sa Ö tähte ei oska kasutada muide? ei saa aru
                leidsid ka asja mille kallal nokkida
                Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

normaalne asi ju, mängi 16 aastaste vastu jalgpalli, nad leiavad mängu ajal rohkem asju mille kallal nokkida kui mina, kindlalt

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                    normaalne asi ju, mängi 16 aastaste vastu jalgpalli, nad leiavad mängu ajal rohkem asju mille kallal nokkida kui mina, kindlalt
                    Jaajah ja see tabasalu küla kuttide n 21 oli jube vastik ta koguaeg ütles mulle ,et ma olen kole ja loll!!! milleks sellised solvangud,äitähh tõepoolest ted eksju!ja peale kauba oli ta veel nende kapu kah tead!!!!HÄBI PEAKS OLEMA.JA MIUIDU HEAD SUVE JÄTKU KÕIGILE.
                    mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Taravastul olid väga suured probleemid võistkonna kokku ajamisega.
                      Meid oli täpselt 11 ja mitmed neist 11st olid sellised kes pole just kõige rohkem mänginud see hooaeg.....ning väravas oli Zurab ise.
                      Siinkohal tahakski mainida, et muidu kritiseeriti negatiivselt meie fänne, kes tulihingeliselt mängus olles vahest palahvatavad ja midagi ebaprofessionaalset ütlevad... Kuid see on küll väga inetu kui Sõrves välja vahetatud mängijad ja teised pingipoisid istuvad 50 aastase Zurabi seljataguse värava taga ja Tema üle naervad ja Teda narritavad....

Kommentaar

Miks Volodja viimane postitus ära kustutatud on? Ärge jamage, teema loetavus väheneb . Varem käisin ma seda teemat oma vana meeskonna (Nõmme) pärast lugemas aga viimasel ajal saab siin palju nalja ka.

Kommentaar

Algselt postitas Kosemets Vaata postitust
                          Taravastul olid väga suured probleemid võistkonna kokku ajamisega.
                          Meid oli täpselt 11 ja mitmed neist 11st olid sellised kes pole just kõige rohkem mänginud see hooaeg.....ning väravas oli Zurab ise.
                          Siinkohal tahakski mainida, et muidu kritiseeriti negatiivselt meie fänne, kes tulihingeliselt mängus olles vahest palahvatavad ja midagi ebaprofessionaalset ütlevad... Kuid see on küll väga inetu kui Sõrves välja vahetatud mängijad ja teised pingipoisid istuvad 50 aastase Zurabi seljataguse värava taga ja Tema üle naervad ja Teda narritavad....
                          Muideks- kohtunik ei tohiks lubada mitte kedagi mängu ajal värva taha.

Kommentaar

Algselt postitas ak Vaata postitust
                            Miks Volodja viimane postitus ära kustutatud on? Ärge jamage, teema loetavus väheneb . Varem käisin ma seda teemat oma vana meeskonna (Nõmme) pärast lugemas aga viimasel ajal saab siin palju nalja ka.

las olla, siin ei talu keegi eriti kriitikat, muide tahtsin kiidusõnad edasi anda pärnu pataljoni keskkaitsjale, sellele vanemale mehele seal ( vähemalt ülejäänud olid temaga võrreldes poisikesed selles pärnu satsis), rääkis nii mõistlikku juttu terve see aeg, et ma unustasin pärast kõik halva ära

Kommentaar

fauna-jk maag-tammekalll 1:8

Kommentaar

teadjamad mehed äkki teadma kas Tarvastu kodustaadioni kandis seal Soe's kusagil riietusruum-pesuvõimalus ka om?

Kommentaar

Working...
                                X