Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga lääs/lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

no Pelle tahtis issile näidata mis ta telekast on õppinud. panime korra pead kokku, tüüp hüppab pikali, oigab nagu oleks auto alla jäänud. otseloomulikult kartis kohtunik tööst ilma jääda ja näitas onu Aivari silme all mulle punast kaarti, pärast mida Pelle ülihelikiirusel maast lahti oli ja kätega taeva poole vehkis nagu oleks värava löönud, kusjuures üks saarlane tuli vist teda isegi kallistama

Kommentaar

Sa ei saanud ikka muhvigi aru, täitsa taigen. Pelle tõusis püsti, kuna tal oli plaan (vähemalt selline mulje jäi mulle) sulle üks tutakas piki pead virutada, aga Oinas jooksis vahele ja rahustas ta maha, rõõmsast taaskohtumistest kallistuste ja suudlustega oli asi kaugel. Kui sina end talitseda ei suuda, pole teiste probleem, ega sellepärast ei ole tarvis vastaseid rünnata

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
        Sa ei saanud ikka muhvigi aru, täitsa taigen. Pelle tõusis püsti, kuna tal oli plaan (vähemalt selline mulje jäi mulle) sulle üks tutakas piki pead virutada, aga Oinas jooksis vahele ja rahustas ta maha, rõõmsast taaskohtumistest kallistuste ja suudlustega oli asi kaugel. Kui sina end talitseda ei suuda, pole teiste probleem, ega sellepärast ei ole tarvis vastaseid rünnata

sa ikka ise aru saad kui lolli juttu sa ajad ?

Kommentaar

pelle tahtis tutaka anda v? jälgi kalendrit, 1. aprill on ammu möödas
          kui ta mulle tutaka tahtis anda, miks ta siis seda muru vahepeal maas õgis üldse? mina teda ju ei löönud, aga murule varises nagu plika

Kommentaar

tra saage üle juba sellest, JK Söve võitis 2-1 ja kõik !!..

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitust
              Tänasest alates vihkan selliseid.. Sain ühelt tüübilt kolmkorda järjest SELJATAGANT kossi.. läxin närvi - võtsin tüübi õla ja kaela vahelisest piirkonnast käega kinni ja karjudes küsisin, mida sa enda arvates teed.. tüüp vaatas korra kohtuniku poole ja lendas teatraalselt pikali.. kohtunik nägi, et mina lõin tüüpi ja viibutas punase kaardiga.. väike urrukas ei ole vä?? vähemalt omad tõid kastanid tulest välja ja 10meheline Tabasalu võitis Warrior II (kus oli 5 Warrior I mängijat) 4-3

Sa oled ikka täis taun, miks sa mind kätega puutuma pidid, sa lõid ju mind!

Tervitusi Valgast

Kommentaar

sa oled ikka täielik koomik, saite pähe, mine nüüd valga poodi rahulikult ja võta kerge pilsner

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitust
                  läxin närvi - võtsin tüübi õla ja kaela vahelisest piirkonnast käega kinni ja karjudes küsisin, mida sa enda arvates teed.. tüüp vaatas korra kohtuniku poole ja lendas teatraalselt pikali.. kohtunik nägi, et mina lõin tüüpi ja viibutas punase kaardiga.. väike urrukas ei ole vä??
                  ma oleks valga mehe asemel samamoodi teinud...kellel natukenegi nahhaalsust ja aru peas on teeks samamoodi.
                  Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas siimsorokin Vaata postitust
                    sa oled ikka täielik koomik, saite pähe, mine nüüd valga poodi rahulikult ja võta kerge pilsner
                    Jah saime pähe, nüüd lähengi poodi ja joon pilsnerist ennast segaseks ning tulenTallinna sind ja su TAUNIST sõpra Eskot nüpeldama.

Kommentaar

miks sa mees nii lolli juttu üldse ajad?

Kommentaar

Algselt postitas blrip Vaata postitust
                        Jah saime pähe, nüüd lähengi poodi ja joon pilsnerist ennast segaseks ning tulenTallinna sind ja su TAUNIST sõpra Eskot nüpeldama.
                        Ma niisama ,kuid Eskol on Down´i sündroom mitte see eesti varjant Taun!
                        mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Kernu - Nõmme 12:2
                          winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

Algselt postitas zigull182 Vaata postitust
                            Kernu - Nõmme 12:2
                            peaks vist 13-2 olema

Kommentaar

miks selline seis muidu?
                              härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                                miks selline seis muidu?
                                Nõmme oli 9kesi
                                winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

Working...
                                X