Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III-liiga, lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Uskumatu,et leidub veel sellise mõtlemisega vendi (võistkondi) nagu Keilal.Karistuse peaks saama ka nende treenerid ,kes teadlikult kasutavad valesid mängijaid - eesotsas hr.Iisraeliga,kes minu teada kohtunik. Eks see ole vähe jalkaliidu kala ka,et "vennad" nii süüdimatult sohki teevad.Tuleks teha treeneritele mõtlema panev trahv ja kohtuniku litsents mõneks aastaks peatada - äkki hakkavad peaga mõtlema!

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
      Võin 100% öelda, et teadlikult pole FC Haibas kordagi kogu 6-7 aasta jooksul "sohki" tehtud. On olnud üks kogemata protokolli vale nime kirjutamine ja selle eest me saime ka karistada.
      Seda siis lahmimise kohta, aga Keilale soovin edu ja võimalust neid lähiaastail ikka Lääne III näha.
      Rainer üks kala oli vist sinu tekitatud kui protokolli täitsid ja vist täht või midagi valesti läks. Ei mäleta täpselt kuidas see kõik oli kuid nalja sai

Ja kui Püsivusest rääkida siis seal on vägagi paadunud sohitegijad, eriti seesama Ghoster kes siin vägagi aktiivselt osa võtab - ma ei ole veel välja suutnud nuputada kuidas ta mulle pinksis koguaeg pähe teeb

On 2 eri asja:
      1) Tahtlikult eksima (ka järjepidevalt)
      2) Tahtmatult eksima (reeglina üks kord)

Need vennad kes on nimelt mitmeid kordi "eksinud" ning pärast väidavad et kogemata ja kõik seda teevad siis on näha meeskonna üldist arvamust - kõik teadsid ning aktseptisid seda. On äärmiselt taunitav see väide, et kõik teevad sohki. Ok, võibolla teevadki kuid mitte sellises ulatuses aga kui teed siis ära jää vahele. Või kui arvad et jääd siis ära lihtsalt tee Lihtne eks.

Kommentaar

aus meeskond mängib ennem vähemuses ja lepib kaotusega kui võtab platsile mängijad keda ei tohiks! Ja se kaotus mis üldjuhul vähemuses mängides tuleb peaks jääma nende meeste õlule kes meeskonna eest välja ei tulnud..

Kommentaar

ärge tehke üksikust üldist. see väide, et teised sohki teevad või on teinud, tuli keila poolt üksikult, kindlasti ei arva ülejäänud meeskond nii ega ka mina nii mitte.
          sellisele sohile ja valele pole õigustust ning nüüd on omad vitsad käes. mingi poolkõva argumendi taha pugeda oleks endale veel suurema vee pealetõmbamine.
          Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas kallamalla Vaata postitust
            Uskumatu,et leidub veel sellise mõtlemisega vendi (võistkondi) nagu Keilal.Karistuse peaks saama ka nende treenerid ,kes teadlikult kasutavad valesid mängijaid - eesotsas hr.Iisraeliga,kes minu teada kohtunik. Eks see ole vähe jalkaliidu kala ka,et "vennad" nii süüdimatult sohki teevad.Tuleks teha treeneritele mõtlema panev trahv ja kohtuniku litsents mõneks aastaks peatada - äkki hakkavad peaga mõtlema!
            Kui sa midagi asjast ei tea siis ära võta sõna, sll ei olegi siin aimu kes said karistada jne. Juhutus mis juhtus ja ongi kõik, paar mängu võib ju vähemuses teha aga lõpuks viskab kopa ette, järgmine aasta on vähemalt järelkasv tulemasja kõik saab korda aasta kahe pärast

Kommentaar

Algselt postitas Refieus Vaata postitust
              Rainer üks kala oli vist sinu tekitatud kui protokolli täitsid ja vist täht või midagi valesti läks. Ei mäleta täpselt kuidas see kõik oli kuid nalja sai

Ja kui Püsivusest rääkida siis seal on vägagi paadunud sohitegijad, eriti seesama Ghoster kes siin vägagi aktiivselt osa võtab - ma ei ole veel välja suutnud nuputada kuidas ta mulle pinksis koguaeg pähe teeb

On 2 eri asja:
              1) Tahtlikult eksima (ka järjepidevalt)
              2) Tahtmatult eksima (reeglina üks kord)

Need vennad kes on nimelt mitmeid kordi "eksinud" ning pärast väidavad et kogemata ja kõik seda teevad siis on näha meeskonna üldist arvamust - kõik teadsid ning aktseptisid seda. On äärmiselt taunitav see väide, et kõik teevad sohki. Ok, võibolla teevadki kuid mitte sellises ulatuses aga kui teed siis ära jää vahele. Või kui arvad et jääd siis ära lihtsalt tee Lihtne eks.
              NII sellise laimu eest pigistan sind täna pinksis nii et tolmab

Kommentaar

Algselt postitas Ghoster Vaata postitust
                NII sellise laimu eest pigistan sind täna pinksis nii et tolmab
                sorry mehed enam ei tee teemast väljas ju

Kommentaar

Algselt postitas erkkik Vaata postitust
                  Ja ma olen suht kindel et peaaegu kõik meeskonnad teevad väheselmääral sohki( näiteks mingi vend on kollastega väljas siis pannakse teise nimega mängu vms)
                  Siinkohal Sa eksid!

Kommentaar

Algselt postitas tanielo Vaata postitust
                    Siinkohal Sa eksid!
                    Ma võin eksida või siis mitte vavelt ka keegi seda siia tunnistab või üldse tunnistab, aga see on mu isiklik arvamus, mind võite sellega torkida aga klubi jätke rahule

Aga räägiks nüüd parem sellest voorust, kas esikoha tiimidel on omavhelisi mäng ka we?

Kommentaar

Algselt postitas erkkik Vaata postitust
                      Ma võin eksida või siis mitte vavelt ka keegi seda siia tunnistab või üldse tunnistab, aga see on mu isiklik arvamus, mind võite sellega torkida aga klubi jätke rahule

Aga räägiks nüüd parem sellest voorust, kas esikoha tiimidel on omavhelisi mäng ka we?
                      Kulla mees kas sa tõesti arvad, et jalgpalliringkond on niivõrd suur mitteteadmaks üht või teist nägu- või nimepidi? Ma ei usu et "enamus" satse võtaks ühe või kahe mängija pärast sedalaadi suure riski kus vahelejäämisel saaks karistuse ning kaotuse tabelisse.. Sa oled kui russid möllasid linnas - näed tema tegi, tegin ise ka - normaalne.

Kommentaar

Kogu saagast natuke lähemalt.

Kommentaar

Algselt postitas Refieus Vaata postitust
                          Kulla mees kas sa tõesti arvad, et jalgpalliringkond on niivõrd suur mitteteadmaks üht või teist nägu- või nimepidi? Ma ei usu et "enamus" satse võtaks ühe või kahe mängija pärast sedalaadi suure riski kus vahelejäämisel saaks karistuse ning kaotuse tabelisse.. Sa oled kui russid möllasid linnas - näed tema tegi, tegin ise ka - normaalne.
                          Olin küll linnas jh tulin just mängult narva vastu

Kommentaar

Algselt postitas kallamalla Vaata postitust
                            Kle frukt milles juut süüdi on?
                            Enne mõtle korraliklult läbi ja kontrolli oma teadmisi,kui hakkad siin haukuma.
                            Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
                              Kle frukt milles juut süüdi on?
                              Enne mõtle korraliklult läbi ja kontrolli oma teadmisi,kui hakkad siin haukuma.
                              Täpselt, ple mõttet sõna võtta kui asjast midagi ei tea. Aivar ja Targo ei teadnud asjast midagi, ja kõik olid seal omal vabal tahtel

Jätaks selle teema nüüd ja keskenduks järgmisele voorule

Kommentaar

nu igaljuhul petturid said karistada ja asjaga ju ühelpool siis, aga muide kuidas omad klubi mehed ei tea kes teil mängus on.

Kommentaar

Working...
                                X