Algselt postitas figu
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III-liiga, lääs 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas barca4ever Vaata postitustFC Balteco, fc.balteco.ee:
1v: valge/sinine/sinine
2v: sinine/sinine/sinine
FC Haiba, www.fchaiba.ee :
1v: bordoo punane/must/must | al. varsti
2v: must/must/valge
FC Risti, www.fcristi.ee :
1v: sinine/must/valge
2v: valge/valge/valge
Kaitseliit/Kalev, jkkaitseliit-kalev.ee :
1v: valge/must/sinine | al. hooaja II poolest (?)
2v: sinine/must/sinine
Kohila Püsivus, www.pysivus.ee :
1v: kollane/roheline/kollane,
2v: tumesinine/tumesinine/sinine
Keila JK, www.keilajk.ee [ei kajasta hetkel meeskonna tegevust]:
1v: sinine/must/sinine v must
2v: -
FC Haapsalu, www.hot.ee/fchaapsalu [pikalt uuendamata]:
1v: punane/must/must
2v: sinine/sinine/must
Kärdla LM, -puudub- :
1v: valge/punane/valge
2v: sinine/must/must
Pärnu SK Kalev, -puudub- :
1v: punane/must/punane
2v: sinine/must/punane
FC Kose, -puudub-:
1v: oran˛/must/oran˛
2v: -
Rummu Dünamo, ? :
1v: sinine/?/?
2v: valge/?/?
FC Hansa United, ?
1v: ?
2v: ?
1v: sinine/sinine/sinine
2v: valge/sinine/valge
Kommentaar
-
Algselt postitas erkkik Vaata postitust/../
Aga räägiks nüüd parem sellest voorust, kas esikoha tiimidel on omavhelisi mäng ka we?
Omavahel mängivad kaks liidrit Pärnu ja Risti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ghoster Vaata postitustJa ma olen suht kindel et peaaegu kõik meeskonnad teevad väheselmääral sohki( näiteks mingi vend on kollastega väljas siis pannakse teise nimega mängu vms)
Võin küll öelda ,et Kärdla ei ole kordagi sohki teinud , sellest patust puhtad!veteran:-)
Kommentaar
-
Algselt postitas Kent Vaata postitustKle frukt milles juut süüdi on?
Enne mõtle korraliklult läbi ja kontrolli oma teadmisi,kui hakkad siin haukuma.
Kommentaar
-
Algselt postitas näx Vaata postitustKärdla haiba esimene poolaeg 0:1, mäng oli selline sündmustevaene, kuid ühest nurgalöögist tulnud palli oskasid Haiba mehed sisse lükata! Kärdlal taas meestega kitsas käes, aga jah ei midagi hullu! Kahjuks ennast tabas eile palavik üle 39 ja täna mängida ei saanud! Kahju!
Teine poolaeg tõi paduvihma ja veel kolm vastuseta jäänud väravat Haibalt. 0-4 võit võõrsilt oli väga sobiv tulemus.
Kommentaar
-
Algselt postitas näx Vaata postitustsee jutt on küll suhteliselt huvitav pullshett-kui sa ikka sellest rääkida tahad võib ju rääkida ja tundub et niipea see siin siiski ei vaibu.ma küll hästi ei usu et liigas mingi jube sohi tegemine käiks.
alla ei kirjutanud seda teksti vaid kommis selle erkiki postitust
Kommentaar
-
Pärnu Kalev - Risti
5-1 (1-0)
tegelikult oli mäng yhe mehe show, kohtuniku nimelt.
esimene poolaeg mängis pärnu allatuult. umbes pool oli mängitud poolajast kui meie ryndaja Alliku tõstis ilusasti läbi tulnud palli väravavahist yle ja seis 1-0. mingi hetk pärast seda hakkas kohtunik tegema imelikke otsuseid, väikegi keha panemine lõppes vilega ja eriti just risti poiste keha panek, mis viis kylalised täiesti endast välja ning siis otsustas kohtunik iga sõnavõtu eest kaarte jagama hakata, sest risti omad ei suutnud end vaos hoida. tagant kaitsest keegi kyll koguaeg neil korrutas, et olgu vait, et alguses kohtunik oli öelnud et mitte mingisugust mölisemist ta kuulda ei taha, aga sõnavõtt jätkus ja teisel poolajal sai nende ryndaja (Djord?) 2 kollast, sest kohtuniku vile andis väga soovida ja tema polnud sellega rahul, samas kes oleks olnud rahul, kui kohtunik tekitab tyhjast kohast suluseisu v siis vea...
enne kui Djord punase sai, olime läinud juba 5-0 ette. teine koll tuli tsenderdusest taha posti mille meie ääre poolik ilusasti võrku koksas jalaga. kolmanda lõi sama vend otse ristnurka aga seal võis kerget väravavahi kotti ka näha, sest löök oli ysna nõrk. järgmised 2 kolli tulid vist läbijooksul kui ma hästi mäletan. pärast 10kesi jäämist suutsid risti omad meile veel yhe tagasi lyya. löök oli tõsiselt ilusasti sooritatud, otse tagumisse ristnurka 16 kasti nurgast. ei saanudki aru kas see oligi mõeldud löögina v tsenderdusena, igatahes ilus see oli. siis veeretati palli lõpuni ja saigi mäng läbi.
aga kohtunik oli tõeline kirves, elu sees pole sellist tola näinud ...
teinekord võtame Kerge Ennu vilistama, eks Risti poisid
Kommentaar
-
Algselt postitas erkkik Vaata postitustMa teadsin et keegi peab ikka vinguma hakkamaSeda sa võid praegu öelda. Miks te siis ei võtnud peale kohilas mängu midagi ette? Ja ma olen suht kindel et peaaegu kõik meeskonnad teevad väheselmääral sohki( näiteks mingi vend on kollastega väljas siis pannakse teise nimega mängu vms)
2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Kommentaar
-
Algselt postitas Lammas Vaata postitustKes oli kohtunik?
võib vist öelda Pärnule palju õnne! Mu ennustus läks täide
no üks mäng veel ees Baltecoga, nii et veel pole siin midagi kindlatloodame parimat
Kommentaar
-
Algselt postitas karliito Vaata postitustpole õrna aimugi, kes see kohtunik oli, isegi treenerid olevat teda 1. korda näinud ...
no üks mäng veel ees Baltecoga, nii et veel pole siin midagi kindlatloodame parimat
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar