Uskumatu,et leidub veel sellise mõtlemisega vendi (võistkondi) nagu Keilal.Karistuse peaks saama ka nende treenerid ,kes teadlikult kasutavad valesid mängijaid - eesotsas hr.Iisraeliga,kes minu teada kohtunik. Eks see ole vähe jalkaliidu kala ka,et "vennad" nii süüdimatult sohki teevad.Tuleks teha treeneritele mõtlema panev trahv ja kohtuniku litsents mõneks aastaks peatada - äkki hakkavad peaga mõtlema!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III-liiga, lääs 2007
Collapse
X
-
Rainer üks kala oli vist sinu tekitatud kui protokolli täitsid ja vist täht või midagi valesti läks. Ei mäleta täpselt kuidas see kõik oli kuid nalja saiAlgselt postitas Aramis Vaata postitustVõin 100% öelda, et teadlikult pole FC Haibas kordagi kogu 6-7 aasta jooksul "sohki" tehtud. On olnud üks kogemata protokolli vale nime kirjutamine ja selle eest me saime ka karistada.
Seda siis lahmimise kohta, aga Keilale soovin edu ja võimalust neid lähiaastail ikka Lääne III näha.
Ja kui Püsivusest rääkida siis seal on vägagi paadunud sohitegijad, eriti seesama Ghoster kes siin vägagi aktiivselt osa võtab - ma ei ole veel välja suutnud nuputada kuidas ta mulle pinksis koguaeg pähe teeb
On 2 eri asja:
1) Tahtlikult eksima (ka järjepidevalt)
2) Tahtmatult eksima (reeglina üks kord)
Need vennad kes on nimelt mitmeid kordi "eksinud" ning pärast väidavad et kogemata ja kõik seda teevad siis on näha meeskonna üldist arvamust - kõik teadsid ning aktseptisid seda. On äärmiselt taunitav see väide, et kõik teevad sohki. Ok, võibolla teevadki kuid mitte sellises ulatuses aga kui teed siis ära jää vahele. Või kui arvad et jääd siis ära lihtsalt tee
Lihtne eks.
Kommentaar
-
ärge tehke üksikust üldist. see väide, et teised sohki teevad või on teinud, tuli keila poolt üksikult, kindlasti ei arva ülejäänud meeskond nii ega ka mina nii mitte.
sellisele sohile ja valele pole õigustust ning nüüd on omad vitsad käes. mingi poolkõva argumendi taha pugeda oleks endale veel suurema vee pealetõmbamine.Keila JK nr 9
Kommentaar
-
Kui sa midagi asjast ei tea siis ära võta sõna, sll ei olegi siin aimu kes said karistada jne. Juhutus mis juhtus ja ongi kõik, paar mängu võib ju vähemuses teha aga lõpuks viskab kopa ette, järgmine aasta on vähemalt järelkasv tulemasja kõik saab korda aasta kahe pärastAlgselt postitas kallamalla Vaata postitustUskumatu,et leidub veel sellise mõtlemisega vendi (võistkondi) nagu Keilal.Karistuse peaks saama ka nende treenerid ,kes teadlikult kasutavad valesid mängijaid - eesotsas hr.Iisraeliga,kes minu teada kohtunik. Eks see ole vähe jalkaliidu kala ka,et "vennad" nii süüdimatult sohki teevad.Tuleks teha treeneritele mõtlema panev trahv ja kohtuniku litsents mõneks aastaks peatada - äkki hakkavad peaga mõtlema!
Kommentaar
-
NII sellise laimu eest pigistan sind täna pinksis nii et tolmabAlgselt postitas Refieus Vaata postitustRainer üks kala oli vist sinu tekitatud kui protokolli täitsid ja vist täht või midagi valesti läks. Ei mäleta täpselt kuidas see kõik oli kuid nalja sai
Ja kui Püsivusest rääkida siis seal on vägagi paadunud sohitegijad, eriti seesama Ghoster kes siin vägagi aktiivselt osa võtab - ma ei ole veel välja suutnud nuputada kuidas ta mulle pinksis koguaeg pähe teeb
On 2 eri asja:
1) Tahtlikult eksima (ka järjepidevalt)
2) Tahtmatult eksima (reeglina üks kord)
Need vennad kes on nimelt mitmeid kordi "eksinud" ning pärast väidavad et kogemata ja kõik seda teevad siis on näha meeskonna üldist arvamust - kõik teadsid ning aktseptisid seda. On äärmiselt taunitav see väide, et kõik teevad sohki. Ok, võibolla teevadki kuid mitte sellises ulatuses aga kui teed siis ära jää vahele. Või kui arvad et jääd siis ära lihtsalt tee
Lihtne eks.
Kommentaar
-
sorry mehed enam ei tee teemast väljas juAlgselt postitas Ghoster Vaata postitustNII sellise laimu eest pigistan sind täna pinksis nii et tolmab
Kommentaar
-
Siinkohal Sa eksid!Algselt postitas erkkik Vaata postitustJa ma olen suht kindel et peaaegu kõik meeskonnad teevad väheselmääral sohki( näiteks mingi vend on kollastega väljas siis pannakse teise nimega mängu vms)
Kommentaar
-
Ma võin eksida või siis mitteAlgselt postitas tanielo Vaata postitustSiinkohal Sa eksid!
vavelt ka keegi seda siia tunnistab või üldse tunnistab, aga see on mu isiklik arvamus, mind võite sellega torkida aga klubi jätke rahule
Aga räägiks nüüd parem sellest voorust, kas esikoha tiimidel on omavhelisi mäng ka we?
Kommentaar
-
Kulla mees kas sa tõesti arvad, et jalgpalliringkond on niivõrd suur mitteteadmaks üht või teist nägu- või nimepidi? Ma ei usu et "enamus" satse võtaks ühe või kahe mängija pärast sedalaadi suure riski kus vahelejäämisel saaks karistuse ning kaotuse tabelisse.. Sa oled kui russid möllasid linnas - näed tema tegi, tegin ise ka - normaalne.Algselt postitas erkkik Vaata postitustMa võin eksida või siis mitte
vavelt ka keegi seda siia tunnistab või üldse tunnistab, aga see on mu isiklik arvamus, mind võite sellega torkida aga klubi jätke rahule
Aga räägiks nüüd parem sellest voorust, kas esikoha tiimidel on omavhelisi mäng ka we?
Kommentaar
-
Olin küll linnas jh tulin just mängult narva vastuAlgselt postitas Refieus Vaata postitustKulla mees kas sa tõesti arvad, et jalgpalliringkond on niivõrd suur mitteteadmaks üht või teist nägu- või nimepidi? Ma ei usu et "enamus" satse võtaks ühe või kahe mängija pärast sedalaadi suure riski kus vahelejäämisel saaks karistuse ning kaotuse tabelisse.. Sa oled kui russid möllasid linnas - näed tema tegi, tegin ise ka - normaalne.
Kommentaar
-
Kle frukt milles juut süüdi on?Algselt postitas kallamalla Vaata postitustUskumatu,et leidub veel sellise mõtlemisega vendi (võistkondi) nagu Keilal.Karistuse peaks saama ka nende treenerid ,kes teadlikult kasutavad valesid mängijaid - eesotsas hr.Iisraeliga,kes minu teada kohtunik. Eks see ole vähe jalkaliidu kala ka,et "vennad" nii süüdimatult sohki teevad.Tuleks teha treeneritele mõtlema panev trahv ja kohtuniku litsents mõneks aastaks peatada - äkki hakkavad peaga mõtlema!
Enne mõtle korraliklult läbi ja kontrolli oma teadmisi,kui hakkad siin haukuma.Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Täpselt, ple mõttet sõna võtta kui asjast midagi ei tea. Aivar ja Targo ei teadnud asjast midagi, ja kõik olid seal omal vabal tahtelAlgselt postitas Kent Vaata postitustKle frukt milles juut süüdi on?
Enne mõtle korraliklult läbi ja kontrolli oma teadmisi,kui hakkad siin haukuma.
Jätaks selle teema nüüd ja keskenduks järgmisele voorule
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar