Balteco peab oma kodumängud ilmselt Laagris.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III-liiga, lääs 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas valta Vaata postitustNäx, millises Hiiumaa satsis ise sellel hooajal mängidveteran:-)
Kommentaar
-
Algselt postitas näx Vaata postitustKahjuks ei tea ,kes sa oled?! MIs satsis ise mängid ja on mul au sind tunda?!aga nagu sa oled juba aru saanud,et emmaste põhituumik, umbes 12-15 meest ühines Kärdla LM-ga!! MIna siis ühesõnaga "koju" tagasi!:-)
Kommentaar
-
Algselt postitas valta Vaata postitustise mängin Saue meeskonnas, ja kui Hiiumaal on ainult üks Näks siis tunnen ma sind üsna hästi varasematest aegadest kui teie saarel sai vanarauaga tegeletud
ok ,palju vast ei saa siin lobada, Pras tõmbab kriipsu kohe peale! eks kui vaja täpsustada ,siis saab postkasti saata!:-)veteran:-)
Kommentaar
-
Algselt postitas norsk Vaata postitustMuide, mis KESPO'st saanud on?
Kommentaar
-
FC Risti meeskonnal seisavad ees tõsised probleemid. Praeguse seisuga tundub, et peame kahjuks loobuma oma kohast meie liigas kuna klubi siseseid probleeme on ja raha asjad pole ka kiita. Meil on ka üks lahkuja kes siirdus Maag-Tammekasse kuid tema taha asi kindlasti ei jääks. Paari päeva jooksul saame asjale selguse kas teeme kaasa või tuleb mehed laiali saata.Tom FC Risti
Kommentaar
-
Algselt postitas tom1976 Vaata postitustFC Risti meeskonnal seisavad ees tõsised probleemid. Praeguse seisuga tundub, et peame kahjuks loobuma oma kohast meie liigas kuna klubi siseseid probleeme on ja raha asjad pole ka kiita. Meil on ka üks lahkuja kes siirdus Maag-Tammekasse kuid tema taha asi kindlasti ei jääks. Paari päeva jooksul saame asjale selguse kas teeme kaasa või tuleb mehed laiali saata.veteran:-)
Kommentaar
-
Algselt postitas tom1976 Vaata postitustFC Risti meeskonnal seisavad ees tõsised probleemid. Praeguse seisuga tundub, et peame kahjuks loobuma oma kohast meie liigas kuna klubi siseseid probleeme on ja raha asjad pole ka kiita. Meil on ka üks lahkuja kes siirdus Maag-Tammekasse kuid tema taha asi kindlasti ei jääks. Paari päeva jooksul saame asjale selguse kas teeme kaasa või tuleb mehed laiali saata.
Kommentaar
-
Algselt postitas näx Vaata postitustNo ikkagi hea vend oli see ,minu arust ikka oli väga vajalik,vähemalt meiega mängides! Aga jah ,väga kurb kui loobute, hea oleks mängida teiega!! Loodan samuti ,et saate oma asjad korda! Kas olen valseti aru saanud, et kunagine risti, kadus ära ,ei olnudki mingi eriline sats! Kui teie sats tekkis hiljem,mis oli ikka mängutasemelt iika hoopis midagi muud, siis tundus mulle küll ,et suured ambitsioonid ,et kõik asjad laabuvad, sponsorid jne! Tundus asi tõusuteel olevat!!! Veelkord ,kahju kui loobute!Tom FC Risti
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar