Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III-liiga, lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Balteco peab oma kodumängud ilmselt Laagris.
    Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

viimased liikumised, Kohila Püsivus´ega ilmselt viimased liitujad:

Mart Naris
      Raul Kaevand

Kommentaar

Kärdla LM kodustaadion on vast Kärdla staadion, mis on ka saanud väikese ravikuuri ,ei anna võrrelda üleeelmise aastaga!
        veteran:-)

Kommentaar

Näx, millises Hiiumaa satsis ise sellel hooajal mängid

Kommentaar

Algselt postitas valta Vaata postitust
            Näx, millises Hiiumaa satsis ise sellel hooajal mängid
            Kahjuks ei tea ,kes sa oled?! MIs satsis ise mängid ja on mul au sind tunda?!aga nagu sa oled juba aru saanud,et emmaste põhituumik, umbes 12-15 meest ühines Kärdla LM-ga!! MIna siis ühesõnaga "koju" tagasi!:-)

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
              Kahjuks ei tea ,kes sa oled?! MIs satsis ise mängid ja on mul au sind tunda?!aga nagu sa oled juba aru saanud,et emmaste põhituumik, umbes 12-15 meest ühines Kärdla LM-ga!! MIna siis ühesõnaga "koju" tagasi!:-)
              ise mängin Saue meeskonnas, ja kui Hiiumaal on ainult üks Näks siis tunnen ma sind üsna hästi varasematest aegadest kui teie saarel sai vanarauaga tegeletud

Kommentaar

Algselt postitas valta Vaata postitust
                ise mängin Saue meeskonnas, ja kui Hiiumaal on ainult üks Näks siis tunnen ma sind üsna hästi varasematest aegadest kui teie saarel sai vanarauaga tegeletud
                üks jah! sinu nimi ei ütle mulle midagi, aga kui raua teema ,siis ühte kutti tean rauaga seoses kes Hiiumaal sebis, aga vaevalt tema jalkat mängib!:-) Ja elab vist tõesti äkki Sauel, nägin viimati Laagri Maksimarketis!!:-) Ega mitte sina?!:-)
                ok ,palju vast ei saa siin lobada, Pras tõmbab kriipsu kohe peale! eks kui vaja täpsustada ,siis saab postkasti saata!:-)

Kommentaar

Jah kohe hakkan sõnu alla kriipsutama

Kommentaar

Muide, mis KESPO'st saanud on?
                    Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Algselt postitas norsk Vaata postitust
                      Muide, mis KESPO'st saanud on?
                      Kuuldavasti olevat laiali läind, kuid täpsemaid detaile ei tea.

Kommentaar

FC Risti meeskonnal seisavad ees tõsised probleemid. Praeguse seisuga tundub, et peame kahjuks loobuma oma kohast meie liigas kuna klubi siseseid probleeme on ja raha asjad pole ka kiita. Meil on ka üks lahkuja kes siirdus Maag-Tammekasse kuid tema taha asi kindlasti ei jääks. Paari päeva jooksul saame asjale selguse kas teeme kaasa või tuleb mehed laiali saata.
                        Tom FC Risti

Kommentaar

ai-ai sellest oleks küll väga kahju, loodetavasti saate asjad ikka korda.

Kommentaar

Algselt postitas tom1976 Vaata postitust
                            FC Risti meeskonnal seisavad ees tõsised probleemid. Praeguse seisuga tundub, et peame kahjuks loobuma oma kohast meie liigas kuna klubi siseseid probleeme on ja raha asjad pole ka kiita. Meil on ka üks lahkuja kes siirdus Maag-Tammekasse kuid tema taha asi kindlasti ei jääks. Paari päeva jooksul saame asjale selguse kas teeme kaasa või tuleb mehed laiali saata.
                            No ikkagi hea vend oli see ,minu arust ikka oli väga vajalik,vähemalt meiega mängides! Aga jah ,väga kurb kui loobute, hea oleks mängida teiega!! Loodan samuti ,et saate oma asjad korda! Kas olen valseti aru saanud, et kunagine risti, kadus ära ,ei olnudki mingi eriline sats! Kui teie sats tekkis hiljem,mis oli ikka mängutasemelt iika hoopis midagi muud, siis tundus mulle küll ,et suured ambitsioonid ,et kõik asjad laabuvad, sponsorid jne! Tundus asi tõusuteel olevat!!! Veelkord ,kahju kui loobute!

Kommentaar

Algselt postitas tom1976 Vaata postitust
                              Kas Eestit on majanduskriis tabamas, et paljud muudkui loobuvad? Loodetavasti ei mõjunud halvasti keski mitte eriti hea valimistulemus?

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
                                No ikkagi hea vend oli see ,minu arust ikka oli väga vajalik,vähemalt meiega mängides! Aga jah ,väga kurb kui loobute, hea oleks mängida teiega!! Loodan samuti ,et saate oma asjad korda! Kas olen valseti aru saanud, et kunagine risti, kadus ära ,ei olnudki mingi eriline sats! Kui teie sats tekkis hiljem,mis oli ikka mängutasemelt iika hoopis midagi muud, siis tundus mulle küll ,et suured ambitsioonid ,et kõik asjad laabuvad, sponsorid jne! Tundus asi tõusuteel olevat!!! Veelkord ,kahju kui loobute!
                                Ma arvan, et tegemist on ikka sama satsida mis vanasti kuid siis olid vist kõik 16-18 aastased poisid ja kaoti ära kuna hakati mängima Turba eest. 3 aastat tagasi jäi hooaeg vahele ja siis alustati juba uuesti ja Risti nime all.
                                Tom FC Risti

Kommentaar

Working...
                                X