Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III-liiga, lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas volodja Vaata postitust
    andrei, iga liiga ja iga spordiala kohta on igasuguseid erinevaid arutelusid, ma ei saa aru miks me praegu siin Keila kohta oma juttu ei või rääkida?

http://www.soccernet.ee/results.php?...7_3_4&menID=15

Kas kõigil on siis Keila vastu mingi viha tärganud järsku vms. !?
    Mai saa aru miks te ei võiks näiteks FC Kosest või Hansa Unitedist taga rääkida - neil ju vähem punkte kui meil !

PS! Ja eks igal meeskonnal on omad raskused ja pole võimalik koguda nii palju punkte kui mõned satsid siin koguvad. Ma arvan et te olete isegi näinud Keila staadionit ja need treeningvõimalused ei ole nagu eriti kiita seal ja see ei ole ju enam meie teha!

Kommentaar

Algselt postitas -k2ver- Vaata postitust
      Kas kõigil on siis Keila vastu mingi viha tärganud järsku vms. !?
      Mai saa aru miks te ei võiks näiteks FC Kosest või Hansa Unitedist taga rääkida - neil ju vähem punkte kui meil !

PS! Ja eks igal meeskonnal on omad raskused ja pole võimalik koguda nii palju punkte kui mõned satsid siin koguvad. Ma arvan et te olete isegi näinud Keila staadionit ja need treeningvõimalused ei ole nagu eriti kiita seal ja see ei ole ju enam meie teha!
      Issand milline agiteerija, kuidas sa nii saad. see Hansa Unitedi keskkaitsjast kapp näitab sulle ma loodan. ma pole sellist vaenulikust veel näinud 3nda läänes. täiesti uskumatu ise veel nii noor keila jalgpalli sportlane...
      ime siis et keegi eriti keilat ei salli siin

Kommentaar

Keilas ple stadionit ollagi, meeskond õieti trenni koos ei tee aga mängu pilt läheb mängudega aina paremaks saaks nüüd et kõk mängijad ka koguaeg kohal käiks mitte et peaks klappima midagi kokku koguaeg. Mölisemist on tõesti palju võiks vähe viisakamalt aga tõesti kui tullakse jalg ees sisse täiega ja kaarti ei anta no mida veel?

Kommentaar

selle vastu ei aita küll midagi muud, kui vastasega möliseda eks

Aga üldiselt ma arvan et Keila kutid lugege seda ka, saate nati naerda

Kommentaar

Algselt postitas Lammas Vaata postitust

http://www.fchaiba.ee/uudised.php
            Täitsa huvitav jutt. naerda pole midagi

Kommentaar

Keegi siin mainis ,et kui teeks trenni ka, vot siis alles oleks?!:-)))
              Tundub ,et Kärdla hetkel "esikohal" nendest ,kes trenni ei tee!!:-)) Ja ega ei nurise ka, eks tabeliseis näitabki seda!! Ühesõnaga oma viga!:-) Ei hakka siin heietama , et kus me siis paneksime jne ,kui trenni teeks!!:-))) Aga eks siin omad põhjused ,miks ei tehta, nimelt meeskond mööda eestit "laiali"!
              Mehed tehke nüüd siin omavahel PEACE!!:-)))
              Kärdla meestele nii palju, et mind vist ei ole laupäeval ,nimelt mul 35.
              juubelipidustused, vaatan kuidas orgunniga jõuan!!:-) Loodan , et viimane lause nüüd kedagi ei solvanud!!:-) Ei imesta millegi üle enam!:-)
              Edu kõigile!
              veteran:-)

Kommentaar

Mulle meeldis vanem Keile sats,kui Juut ja co veel mängisid,aastat 6-7 tagasi.Mängus oli kõike,ilusat jalgpalli,kehamängu,kauneid väravaid,võitlust ja pulli sai ka paras jagu.Mulle meeldis nendega mängida,olgu tulemus milline tahes,väljaelada sai end 100 prosa.P.S.hansat pole keegi kunagi sallinud,isegi ei oska seda seletada mix.

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
                  Tundub ,et Kärdla hetkel "esikohal" nendest ,kes trenni ei tee!!:-))

mul 35.juubelipidustused
                  millal Kärdla meestel enne trenni vaja on läinud?

palju õnne ka minu poolt!
                  astuks isegi pidustustelt läbi, aga näed EJL vist ei teadnud, et pidu tuleb ja orgunnisid selleks päevaks mingi mängu.

Kommentaar

Algselt postitas Lammas Vaata postitust

http://www.fchaiba.ee/uudised.php

See mees siin ju kirjutab kuld mune lausa!!!! väga proff jutt!! TUBLI
                    www.emmaste.com

Kommentaar

Algselt postitas dobermann Vaata postitust
                      millal Kärdla meestel enne trenni vaja on läinud?

palju õnne ka minu poolt!
                      astuks isegi pidustustelt läbi, aga näed EJL vist ei teadnud, et pidu tuleb ja orgunnisid selleks päevaks mingi mängu.
                      Tänud!! Pange siis kõvasti!! Viimane mäng sul Ajaxiga tuli üsna hästi välja!! Jätka samas vaimus!

Kommentaar

Kuulge kaasvõitlejad, kas keegi oskab soovitada väravavahti?!Äkki on kusagil mõni vaba veel olemas,kes tahaks mängida. Oskuseid võiks natukene ikka olla, sest siiani Kärdlal mänginud väravas väljakumängija!:-) aga nüüd mehed tahavad ka platsile saada! Andke teada,kui kusagilt kuulete!
                        Annan oma nr-d ka: 5057511 või 53400518 Kaljo Pihlamets e.Näx

Kommentaar

Keilal ootab ees Rummuga mäng Vasalema statal, mis on ka väga jube stata nagu Keilal. Mis te arvate kumb on halvemas korras?

Kommentaar

no see vasalemma staadion on lihtsalt õudne. keila oma on küll nagu betoon aga enam-vähem etteaimatav, mida pall teha võib. vasalemmas on endal nii juhtunud teepoolsetes äärtes, et jalad vajuvad lihtsalt nigu maa alla ära. tohutult ebatasane.
                            Kuigi ma ei saa aru, miks sa seda praegu räägid või küsid. see mäng toimub alles sügisvoorus ju vasalemmas.

Algselt postitas KJK Vaata postitust
                            Keilal ootab ees Rummuga mäng Vasalema statal, mis on ka väga jube stata nagu Keilal. Mis te arvate kumb on halvemas korras?
                            Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas drago Vaata postitust
                              no see vasalemma staadion on lihtsalt õudne. keila oma on küll nagu betoon aga enam-vähem etteaimatav, mida pall teha võib. vasalemmas on endal nii juhtunud teepoolsetes äärtes, et jalad vajuvad lihtsalt nigu maa alla ära. tohutult ebatasane.
                              Kuigi ma ei saa aru, miks sa seda praegu räägid või küsid. see mäng toimub alles sügisvoorus ju vasalemmas.
                              Mulle edastati valeinfot

Kommentaar

keila poisid ärge alluge provakatsioonidele vähem möla ja rohkem tegusi küll siis ka punktid tulevad

Kommentaar

Working...
                                X