Algselt postitas Chaqueta
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III-liiga, lääs 2007
Collapse
X
-
Ei no neist Tabasalu omadest pole üldse mõtet rääkida, need onju puhta loomad, eriti see Tamm või mis ta oli. Kogu aeg jalad ees ja lõhuvad.Algselt postitas Aramis Vaata postitustAaaa, Haiba mehed tulid jalad ees - no on kaabakad! Tabasalu 2 , ma ütlen!
keila mehed äkki teete oma topicu, a la Mina ja Keila, siis saate seal jahuda oma platsist ja noorusest
Kommentaar
-
Ple nagu hakand siin midagi rääkima ja värki, aga kui mingid kõvad vennad tulevad siia ütlema midagi peab ütlema. Kõik mianivad et on sitt väljak me teame seda isegi[/QUOTE]Algselt postitas erkkik Vaata postitustkeila mehed äkki teete oma topicu, a la Mina ja Keila, siis saate seal jahuda oma platsist ja noorusest
no mina tean ka seda ja kui ütled et kõik teavad seda siis pole sellest ju midagi rääkida. nii et ma arvan et see oma topic oleks täitsa vunts värk või mis. siis saate draagi jalavärki arutada, sest ka see ju tähtis kui koondise mäng ukse ees ja üldse kõiki muid vahvaid keila asju saaks seal arutada ju
Kommentaar
-
no mina tean ka seda ja kui ütled et kõik teavad seda siis pole sellest ju midagi rääkida. nii et ma arvan et see oma topic oleks täitsa vunts värk või mis. siis saate draagi jalavärki arutada, sest ka see ju tähtis kui koondise mäng ukse ees ja üldse kõiki muid vahvaid keila asju saaks seal arutada ju[/QUOTE]Algselt postitas nr 10 Vaata postitustPle nagu hakand siin midagi rääkima ja värki, aga kui mingid kõvad vennad tulevad siia ütlema midagi peab ütlema. Kõik mianivad et on sitt väljak me teame seda isegi
aitab ehk?
keskendume nüüdsest juba tuleval nädalal toimuvatele heitlustele.
Tänan.
Kommentaar
-
no mina tean ka seda ja kui ütled et kõik teavad seda siis pole sellest ju midagi rääkida. nii et ma arvan et see oma topic oleks täitsa vunts värk või mis. siis saate draagi jalavärki arutada, sest ka see ju tähtis kui koondise mäng ukse ees ja üldse kõiki muid vahvaid keila asju saaks seal arutada ju[/QUOTE]Algselt postitas nr 10 Vaata postitustPle nagu hakand siin midagi rääkima ja värki, aga kui mingid kõvad vennad tulevad siia ütlema midagi peab ütlema. Kõik mianivad et on sitt väljak me teame seda isegi
räägime nüüd asjast ka vahel, minu ennustus järgnevatest mängudest(pole mõtet kiruma hakata kui ei meeldi
)
Tallinna JK Kaitseliit Kalev - FC Haiba, Alu staadion 2-1
Pärnu Kalevi SK - Kärdla Linnameeskond, Pärnu Kalevi staadion 2-0
Kohila JK Püsivus - Keila JK Alibi ei taha ennustada
FC Kose - Tallinna FC Hansa United, Oru Põhikooli staadion 3-0
FC Haapsalu - Saku FC Balteco, Haapsalu linnastaadion 4-1
Rummu Dünamo - FC Risti 0-0
Kommentaar
-
räägime nüüd asjast ka vahel, minu ennustus järgnevatest mängudest(pole mõtet kiruma hakata kui ei meeldiAlgselt postitas KJK Vaata postitustno mina tean ka seda ja kui ütled et kõik teavad seda siis pole sellest ju midagi rääkida. nii et ma arvan et see oma topic oleks täitsa vunts värk või mis. siis saate draagi jalavärki arutada, sest ka see ju tähtis kui koondise mäng ukse ees ja üldse kõiki muid vahvaid keila asju saaks seal arutada ju
)
Tallinna JK Kaitseliit Kalev - FC Haiba, Alu staadion 2-1
Pärnu Kalevi SK - Kärdla Linnameeskond, Pärnu Kalevi staadion 2-0
FC Kose - Tallinna FC Hansa United, Oru Põhikooli staadion 3-0
FC Haapsalu - Saku FC Balteco, Haapsalu linnastaadion 4-1
Rummu Dünamo - FC Risti 0-0[/QUOTE]
loodan et 5:0
kohila on jummala tore sats
tehke ära neile kohila
Kommentaar
-
vaadates Kohila seniseid mänge, siis kipub ka kuri kahtlus olema, et kohila vast ikka oma jõu maksma paneb. eriti nende keskväli. keila lootuseks jääb ehk korralikult tööle hakanud kaitsemäng ja mõned kiiremad vasturünnakud. soovitaks poistel 5-4-1 formaadis mängida ja sama vähe loba nagu viimases mängus kaitseliidu vastu :d.
jõudu.Keila JK nr 9
Kommentaar
-
Kelement ja Egon Kohilas ei mängi niiet meil läheb ikka suht raskeks!Algselt postitas drago Vaata postitustvaadates Kohila seniseid mänge, siis kipub ka kuri kahtlus olema, et kohila vast ikka oma jõu maksma paneb. eriti nende keskväli. keila lootuseks jääb ehk korralikult tööle hakanud kaitsemäng ja mõned kiiremad vasturünnakud. soovitaks poistel 5-4-1 formaadis mängida ja sama vähe loba nagu viimases mängus kaitseliidu vastu :d.
jõudu.
Ja milline see 5-4-1 formaat siis sinu silmis välja näeks?
Kommentaar
-
Kui te ise näinud ei ole, siis vaadake telekast, kuda meeste mäng käib, meie kolmas liiga on sellest ikka väga kaugel ning pehme. Ja võtke kasvõi Klementist eeskuju, muidu olete üks suur punt vigisevaid vagiinasi.Algselt postitas erkkik Vaata postitustSee seal oli mingi segane mutike
Isegi imestasin, et mängus polnud sellist suuvärki nagu nädal ennem seega asi paraneb Loodan, et sellist suuvärki nagu oli haiba vastu enam ei tule, kuigi jah kui ikka tullakse 2 korda jalg ees samma kohta sisse pole eriti meeldiv võiks selle kaardi ära anda ja rahu majas
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar