Algselt postitas DenissM
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III-liiga, lääs 2007
Collapse
X
-
-
Täitsa lõpp alles oli kõik vaikne ja siis mingi tolgus tuleb ja hakkab pihta jälle. Vot siukse asja pärast rpooused tulevadki. MIngid vennad tulevad plärisevad siin et teevad ja teevad ja siis saavad sisse võimidaiganes ja siis ütled paar sõna ja siis neil on istt majas ja tulevad siia plärtsuma.
Parem olge vait ja las see olla
Kommentaar
-
Algselt postitas Volume Vaata postitustsa ikka kohe päris kõva vend ma vaatan. mida sa mees õiendad!?!?! krt iga spordialaga kaasnevad väiksed roppused, sõimamine jne. Tahad öelda et oled mingi hullult puhas poiss, selle koha peal !?!? hoia oma mokalaata veits tasem. Kõik teised mölisevad samamoodi, aga kas me tuleme neid siia sõimama??!?! Ei, kuna me ei pea seda vajalikuks, kloun oled!
Kommentaar
-
Algselt postitas erkkik Vaata postitustTäitsa lõpp alles oli kõik vaikne ja siis mingi tolgus tuleb ja hakkab pihta jälle. Vot siukse asja pärast rpooused tulevadki. MIngid vennad tulevad plärisevad siin et teevad ja teevad ja siis saavad sisse võimidaiganes ja siis ütled paar sõna ja siis neil on istt majas ja tulevad siia plärtsuma.
Parem olge vait ja las see olla
Kommentaar
-
Algselt postitas nr 10 Vaata postitustkeila mängudel tuleb ju alati peast kinni hoida ja kõrvad väääga kõvasti kinni panna, sest seal satsis ju kõige "targemad" ja ropumad mängijad... kui kossi panemist ei taha vaadata siis tuleks kohe terveks mänguks ka silmaklapid ette panna... et siis õieti teed kui ei vaata neid mänge... täitsa vunts sell oled kohe dragon
Samuti oli sellest juba teema, et keilal suur osa noored ja distsiplineerimata mängjad.
Ühesõnaga - ei maksaks sellest üldse juttugi teha. ei saa küll täpselt aru, aga olen juba mitu korda vihjanud sellele, et halvustavad postitused võiks keelatud olla.
muidugi ei saa ma ka aru, mis neljandast liigast sa räägid. keilal on selge siht, maksku mis maksab, jääda kolmandasse püsima. vigastusest terveks saades kavatsen sügisvoorus ka oma panuse sellesse anda.Keila JK nr 9
Kommentaar
-
Algselt postitas KertK Vaata postitustpüüax teemat kõrvale juhtida natuke
Olen püüdnud kohila kodulehelt saada kommentaare kahe viimase mängu kohta, aga seal täielik vaikus... kas kax valusat kaotust nii muserdavalt mõjunud?
PS ärge keegi ennast solvatuna tundke, see väga sõbralik uurimus
Kommentaar
-
Algselt postitas masturr Vaata postitusttekib kysimus millega sa ise tegeled
Kommentaar
-
Algselt postitas KertK Vaata postitustpüüax teemat kõrvale juhtida natuke
Olen püüdnud kohila kodulehelt saada kommentaare kahe viimase mängu kohta, aga seal täielik vaikus... kas kax valusat kaotust nii muserdavalt mõjunud?
PS ärge keegi ennast solvatuna tundke, see väga sõbralik uurimus
PS! ja siis veel ehk pikad valged suveõhtud ka segavad toas arvutitaga istumist
kes pole veel jõudnud www.pysivus.ee
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar