Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III-liiga, lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas DenissM Vaata postitust
    Julgen siiski väita, et ropendamine ja sõimamine ei ole kuidagi spordiga seotud. Ei tule küll ette, et males, tennises, suusatamises või whatever keegi oleks hullult sõimanud ja ropendanud. Seda enam et jalgpall on iseloomude mäng ja eks see natukene näitab ka kodust kasvatust.
    Ma olen sinuga täiesti nõus ja nagu oli volume postitusest näha siis on tegu tõeliselt emotsionaalselt häiritud ja ropu inimesega. mis puutub sellesse, et roppus käib mängu juurde siis minu arust kõrgemates liigades antakse kaart kohe kui ropendad aga õnneks keilal seda muret pole, sest ega sinna kunagi ei jõuta ju ja pealegi veelgi madalamates liigades võib ju veel rohkem ropendada ja mõne võidugi noppida...nii et 4 liiga on keila päralt - just do it

Kommentaar

Täitsa lõpp alles oli kõik vaikne ja siis mingi tolgus tuleb ja hakkab pihta jälle. Vot siukse asja pärast rpooused tulevadki. MIngid vennad tulevad plärisevad siin et teevad ja teevad ja siis saavad sisse võimidaiganes ja siis ütled paar sõna ja siis neil on istt majas ja tulevad siia plärtsuma.

Parem olge vait ja las see olla

Kommentaar

Algselt postitas Volume Vaata postitust
        sa ikka kohe päris kõva vend ma vaatan. mida sa mees õiendad!?!?! krt iga spordialaga kaasnevad väiksed roppused, sõimamine jne. Tahad öelda et oled mingi hullult puhas poiss, selle koha peal !?!? hoia oma mokalaata veits tasem. Kõik teised mölisevad samamoodi, aga kas me tuleme neid siia sõimama??!?! Ei, kuna me ei pea seda vajalikuks, kloun oled!
        Targem annab järele

Kommentaar

Algselt postitas KJK Vaata postitust
          Targem annab järele
          Aga kui targemat pole

Kommentaar

siis see, kes on vähem lollim

Kommentaar

Algselt postitas erkkik Vaata postitust
              Täitsa lõpp alles oli kõik vaikne ja siis mingi tolgus tuleb ja hakkab pihta jälle. Vot siukse asja pärast rpooused tulevadki. MIngid vennad tulevad plärisevad siin et teevad ja teevad ja siis saavad sisse võimidaiganes ja siis ütled paar sõna ja siis neil on istt majas ja tulevad siia plärtsuma.

Parem olge vait ja las see olla
              Tundub, et veel üks keila vaimselt tasakaalutu indiviid on liitunud vestlusega. Ma avaldasin oma arvamust ja ei soovi kellegagi diskuteerida antud teema üle - see on minu subjektiivne arvamus. Oletan et rpooused on roppused ja istt on sitt - tundub et poistel prantsuse keel täitsa hästi suus. aga selgusetuks jäi ikkagi see osa kus on kirjas "saavad sisse" ja "võimidaiganes (kolm sõna muidu - võid esta õpsilt küsida)". Nende sõnade järgi oled ise nagu nati tolgus või mis... Aga pole hullu, minu jaoks on teema ammendatud, sest saime jälle kord kinnitust, et enamus keila satsist on ebatasakaalukad kasvatamatud ropu suuga poisid. Edu teile - neljandas näeme - teil pole enam palju jäänud.

Kommentaar

Algselt postitas nr 10 Vaata postitust
                keila mängudel tuleb ju alati peast kinni hoida ja kõrvad väääga kõvasti kinni panna, sest seal satsis ju kõige "targemad" ja ropumad mängijad... kui kossi panemist ei taha vaadata siis tuleks kohe terveks mänguks ka silmaklapid ette panna... et siis õieti teed kui ei vaata neid mänge... täitsa vunts sell oled kohe dragon
                tegelikult pidasin ilmselt mängupilti silmas, mitte roppuseid ega muud sellist. kuna ise olen keila meeskonna liige ja käin nii palju mänge vaatamas, kui võimalik, siis pole viimased 3-4 mängu küll kuulda olnud sõimu ega muud säärast. pigem on ka mõned vastased olnud üllatunud selle üle, et foorum ja mäng erinevad nagu A ja O teineteisest.
                Samuti oli sellest juba teema, et keilal suur osa noored ja distsiplineerimata mängjad.
                Ühesõnaga - ei maksaks sellest üldse juttugi teha. ei saa küll täpselt aru, aga olen juba mitu korda vihjanud sellele, et halvustavad postitused võiks keelatud olla.
                muidugi ei saa ma ka aru, mis neljandast liigast sa räägid. keilal on selge siht, maksku mis maksab, jääda kolmandasse püsima. vigastusest terveks saades kavatsen sügisvoorus ka oma panuse sellesse anda.
                Keila JK nr 9

Kommentaar

Mõttetut juttu ajate

Kommentaar

Algselt postitas erkkik
                    mängi mitte ära tule kuskile foorumsse kirjutama.
                    tekib kysimus millega sa ise tegeled

Kommentaar

tule taevas appi!!!!
                      www.emmaste.com

Kommentaar

püüax teemat kõrvale juhtida natuke
                        Olen püüdnud kohila kodulehelt saada kommentaare kahe viimase mängu kohta, aga seal täielik vaikus... kas kax valusat kaotust nii muserdavalt mõjunud?

PS ärge keegi ennast solvatuna tundke, see väga sõbralik uurimus

Kommentaar

Algselt postitas KertK Vaata postitust
                          Olen püüdnud kohila kodulehelt saada kommentaare kahe viimase mängu kohta, aga seal täielik vaikus... kas kax valusat kaotust nii muserdavalt mõjunud?

Ple kohila kodulehele kunagi jõudnud

Kommentaar

Algselt postitas masturr Vaata postitust
                            tekib kysimus millega sa ise tegeled
                            Mis vend sa oled üldse? Kus mängid?

Kommentaar

Algselt postitas gazza Vaata postitust
                              tule taevas appi!!!!

Vaevalt taevas sulle appi tuleb
                              Keila JK.
                              #4.

Kommentaar

Algselt postitas KertK Vaata postitust

Ikka on muserdavalt mõjunud. Kellele ei mõjuks kui 2 mängu järjest ei suuda ise ära lüüa ( kuigi domineerime) ja mängu viimasel minutil lüüakse 2 mängu järjest koll.

PS! ja siis veel ehk pikad valged suveõhtud ka segavad toas arvutitaga istumist

kes pole veel jõudnud www.pysivus.ee

Kommentaar

Working...
                                X