Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III-liiga, lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas gaius Vaata postitust
    Ikka on muserdavalt mõjunud. Kellele ei mõjuks kui 2 mängu järjest ei suuda ise ära lüüa ( kuigi domineerime) ja mängu viimasel minutil lüüakse 2 mängu järjest koll.

PS! ja siis veel ehk pikad valged suveõhtud ka segavad toas arvutitaga istumist

kes pole veel jõudnud www.pysivus.ee
    No järgmises mängus peaks punktilisa lootust ikka olema. Mitte et ma Koset alahindaks aga kaitse pole neil just kõige teravam.

Kommentaar

[QUOTE=gaius;785817]Ikka on muserdavalt mõjunud. Kellele ei mõjuks kui 2 mängu järjest ei suuda ise ära lüüa ( KUIGI DOMINEERIME) ja mängu viimasel minutil lüüakse 2 mängu järjest koll.

ei saa just öelda, et te kaitseliidu vastu domineerisite pigem nõelasite teravalt vasturünnakutega aga see viimase minuti värav oli valus kindlasti teile!!!
      www.emmaste.com

Kommentaar

eelviimast mängu ei oska kommenteerida, Haiba mäng läheb täna ülesse.
        Ja eks need kaks mängu panid ikka nats egole paugu ka harjunud 8-0 võitma ja järksu saad ise kaks mängu järjest 0-1 suhkamit
        Samas on liiga ikka nii põnev, et võitjad satsid võivadki selguda päris lõpueel.

Kommentaar

Algselt postitas erkkik Vaata postitust
          Mis vend sa oled üldse? Kus mängid?
          miks see sind nii torgib kas tabasin hella kohta ?

Kommentaar

Algselt postitas masturr Vaata postitust
            miks see sind nii torgib kas tabasin hella kohta ?
            seal nii kõvad mehed, et neil pole hellasid kohtasid, ainult tugevad kohad on. Pea on isegi nii kõva, et paljudest asjadest(näiteks jalgpall ja käitumne) ei saa kohe üldse midagi aru.

Kommentaar

Algselt postitas nr 10 Vaata postitust
              seal nii kõvad mehed, et neil pole hellasid kohtasid, ainult tugevad kohad on. Pea on isegi nii kõva, et paljudest asjadest(näiteks jalgpall ja käitumne) ei saa kohe üldse midagi aru.
              kulge tehke oma teema! Või käärige särgikäised ülesse ja minge lahendage oma mured kuskil muruplatsil maadeldes ära.

Kommentaar

Algselt postitas gaius Vaata postitust
                kulge tehke oma teema! Või käärige särgikäised ülesse ja minge lahendage oma mured kuskil muruplatsil maadeldes ära.
                nõustun! aitaaaaaaaaab sellest pasa ajamisest. igasugune huvi kadunud selle foorumi lugemiseks, kui ridade vahelt leiab tulemused ning ülejäänud on puhas s*tt. ei ole küll teiste liigade omasid uurinud, aga siin käib ikka tohutu sitaloopimine. ühest lausest haaratakse kinni ja 3-4 lehekülge vändatakse tühja...kes kui palju kellestki kõvem on.
                näiteks pange oma telefoninumbrid avalikuks ja nimed ja klubid ka, siis minge platsi äärde ja sõimake platsil olevat jube halba meeskonda ja meest nii kõvasti kui jaksate ja pärast võsa vahel teete veel ühe vooru otsa.
                aga foorumis võiks siiski rääkida mängudest ja mängukäigust.
                Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
                  Ja eks need kaks mängu panid ikka nats egole paugu ka harjunud 8-0 võitma ja järksu saad ise kaks mängu järjest 0-1 suhkamit
                  Samas on liiga ikka nii põnev, et võitjad satsid võivadki selguda päris lõpueel.
                  ma arvan et süüdi on hoopis figu,kes asja ära sõnas ja lubas 8:0 võitu aga läks nagu läks.

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
                    Kas pilte ei tehtud?

Kommentaar

vist mingid pildid tehti, aga siis läks piltnikul ka omade peale süda täis ja pildistamise isu läks sajaga ära

Kommentaar

peaks mainima, et haapsalu on kõige parem!

Kommentaar

Algselt postitas drago Vaata postitust
                          näiteks pange oma telefoninumbrid avalikuks ja nimed ja klubid ka
                          varsti tahad äkki naise rinna ymbermõõtu ka

Kommentaar

Algselt postitas masturr Vaata postitust
                            varsti tahad äkki naise rinna ymbermõõtu ka
                            ja rästiku pikkust :P.
                            Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas mulpohhh Vaata postitust
                              peaks mainima, et haapsalu on kõige parem!
                              Mulle jällegi tundub, et ManU on kõige parem. Moskva Spartak pole ka paha :P

Kommentaar

mina, minu jalg ja keila väljak

Algselt postitas drago Vaata postitust
                                nõustun! aitaaaaaaaaab sellest pasa ajamisest. igasugune huvi kadunud selle foorumi lugemiseks, kui ridade vahelt leiab tulemused ning ülejäänud on puhas s*tt. ei ole küll teiste liigade omasid uurinud, aga siin käib ikka tohutu sitaloopimine. ühest lausest haaratakse kinni ja 3-4 lehekülge vändatakse tühja...kes kui palju kellestki kõvem on.
                                näiteks pange oma telefoninumbrid avalikuks ja nimed ja klubid ka, siis minge platsi äärde ja sõimake platsil olevat jube halba meeskonda ja meest nii kõvasti kui jaksate ja pärast võsa vahel teete veel ühe vooru otsa.
                                aga foorumis võiks siiski rääkida mängudest ja mängukäigust.
                                vägagi tark postitus aga vaadates su järgevat postitust* tuleb välja, et oled ka ise võrdlemisi kihvt naljahammas. Ja prantsuse keelt valdad samuti hästi. Arvatavasti oled vanem keila sõna- ja pallivõlur. Nii et tee ära see teema "mina, minu jalg ja keila väljak" ja siis postita endale seal igast ägedaid ja vägevaid postitusi. Usun, et nii mõnigi keila juugend hüppab ka punti. Mis puutub kõvemasse siis olen ikka samal arvamusel kõvemuse suhtes ainult, et mina ütlesin oma subjektiivse arvamuse aga teie hakkasite mingit segast juttu ajama sisse saamisest ja mingitest muudest ebaselgetest asjadest. Nii et nii nagu mainisin on minu jaoks keila teema ammendunud ja kui sa tõesti nii hirmsasti muretsed jama ajamaise lõpetamise pärast siis ole hea ja ära aja segast enam.
                                *ja rästiku numbrit ka... pugejas...
                                PS! saada keila vanadele terviseid - need olid tõelised mängumehed. Ei vingunud ega pillinud nagu nüüd.

Kommentaar

Working...
                                X