Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III-liiga, lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas KertK Vaata postitust
    Palju õnne Ristile võidu puhul Livali üle. Tahtsin Tom sulle teada anda, et lõpux sain ka Teie mängu KL-ga plaadile kõrvetatud. Et kui huvi veel on ja kuskil tallinna kesklinnas tiirutamas oled, võix sulle kah ühe plaadi orgunnida.
    Suurepärane, anna mulle oma number või helista mulle. Sinu oma mul enam pole sest minu telefon joob siiani õllesummeril õlut
    Tom FC Risti

Kommentaar

Algselt postitas tom1976 Vaata postitust
      Suurepärane, anna mulle oma number või helista mulle. Sinu oma mul enam pole sest minu telefon joob siiani õllesummeril õlut
      50 58 728 - hea olex kui teada annaxid näitex eelmine päev, et millal sulle sobix kokku saada, siis võtan tööle kaasa plaadi, muidu õhtu poole asub plaat mustamäel.

Kommentaar

Kärdla-Hansa +:-.Hansa ei tulnud kohale.

Kommentaar

FC Risti - FC Balteco 3:2

Mõni minut enne lõppu lõi kodumeeskond kaitse veast kolmanda värava...
          Baltecol skoorisid J. Libeon ja Leisner.
          Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Hansa võsitkond, kas ei oleks normaalne kui teataksite ette et ei tule kohale?! Meil tulid ka osa linnast kohale mängu pärast!!!Ja kui selgus et hommikul mehi kokku ei saa jne. oleks võinud isegi siis helistada!! !5 min.peale algusaega helistati kohtunikule JPliidust ja teatati ,et jääb ära! HUvitav kuidas sinna info jõudis!?:-)Paljudel keerasite päeva nihu!! Minul näiteks oli tähtis rannavolle samal ajal ,aga loobusin!
            Ei oskagi midagi kommenteerida rohkem, loodan ,et ei olnud nüüd ülekohtune!Arvan ,et teised võistkonnad nõus ,et peaks ikka teatama kui ei tule kohale!
            Jõudu!
            veteran:-)

Kommentaar

Pealegi oli see mäng ju seotud teisele mandrile minekuga, seega sai Hansale ilmselt juba õige vara selgeks, et ei minda kohale. Oleks tõesti tulnud varem informeerida.

Kommentaar

Kärdla LM poolt annan teada, et 11.08 mäng Kärdla LM - Püsivus Kohila ja 29.09 mäng Kärdla LM - FC Balteco viime Emmaste staadionile. Kellaajad ja muu peaks jääma samaks. Järgmisel nädalal anname asjast ka Jalgpalliliitu teada.

Kommentaar

Meil ikka tuli õnnega pooleks tänane võit. 5 põhimeest puudu igasuguste puhkuste ja muude pidustustega. 15 min. enne mängu oli väljakul 3 meest soojendust tegemas. Alustasime 9 mehega ja noh et balteco ei suutnud ära meile teha oli puhas õnn.
                  Tom FC Risti

Kommentaar

Kose - Haiba 0:3
                    Päikest soovides,

Noobel

Kommentaar

Haiba mängis oma mängu ka 10 mehega. Pole kerge see juulikuus satsi kokku saamine.

Kommentaar

Rummu Dünamo 2 - 1 JK Kaitseliit Kalev
                        Joga Bonito!!!

Kommentaar

21.07. 12.00 FC Risti - FC Balteco 3:2
                          21.07. 13.15 Kärdla LM - FC Hansa United +:-
                          22.07. 12.00 Pärnu Kalevi SK - Keila JK Alibi 2:0
                          22.07. 12.00 Dünamo Rummu - JK Kaitseliit Kalev 2:1
                          22.07. 12.00 FC Kose - FC Haiba 0:3
                          22.07. 12.00 FC Haapsalu - JK Püsivus Kohila 4:2

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
                            Rummu Dünamo 2 - 1 JK Kaitseliit Kalev
                            Kaitseliit asus juhtima aga poolajal õpus lõi Rummu ilusa karistuslöögi ja 1:1 oligi poolaeg. Teiselpoolajal üritas kaitseliit võiduväravat lüüa aga hoopis Rummu karistas kaitses korraks peata oleku ära ja võtis magusa võidu. Mäng meenutas kaitseliidu mängu keilaga ja väljak kah karjamaad.
                            www.emmaste.com

Kommentaar

Jah, kõik kulges nö. plaanipäraselt sinnamaani, kuni Rummu karistuslöögist viigistas...tõesti ilus löök oli - üle müüri, parajalt tugevalt ja latist sisse. Paraku KL Kalev oma mängu ei leidnudki - suht kaootiline mäng oli. Võimalik, et mõtted olid alles eileõhtusel peol või midagi muud - kuidas kellegil. Igatahes õiget fiilingut platsil ei tekkinud, kahjuks. III Lääs on igatahes huvitav

PS: Näxiga 100 prossa nõus, et Hansa käitus s*tasti. Kui ma ise peaks Tlnst Kärdlasse mängu pärast reisima ja selgub, et see jääb ära, siis ausalt öeldes oleks päris marus. Hansa nutulaul teemal polnud numbrit, mobiilid tühjad, selgus viimasel minutil jne oleks viisakas, aga ei paranda olukorda - maine nullis.

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
                                Hansa võsitkond, kas ei oleks normaalne kui teataksite ette et ei tule kohale?! Meil tulid ka osa linnast kohale mängu pärast!!!Ja kui selgus et hommikul mehi kokku ei saa jne. oleks võinud isegi siis helistada!! !5 min.peale algusaega helistati kohtunikule JPliidust ja teatati ,et jääb ära! HUvitav kuidas sinna info jõudis!?:-)Paljudel keerasite päeva nihu!! Minul näiteks oli tähtis rannavolle samal ajal ,aga loobusin!
                                Ei oskagi midagi kommenteerida rohkem, loodan ,et ei olnud nüüd ülekohtune!Arvan ,et teised võistkonnad nõus ,et peaks ikka teatama kui ei tule kohale!
                                Jõudu!
                                jutt jumala õige!

Kommentaar

Working...
                                X