Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III-liiga, lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
    minu jaoks on teema ammendatud, süüdlased said karistada ja kõik.
    Keila mehed, saite vitsad kätte nüüd õppige sellest ning edu tulevasteks aastateks, kohtume siis 2010 II-s liigas

huvitav, kuidas see jama varem siis välja ei tulnud.... ok ok aitab sellest.
    No noori ei tea eriti keegi ju 91 mis peale tuli ple nagu tunnustust saanud veel Ja ega sohke palju polnudgi ennem mängiti keilas ju jne No vägaheal juhul ehk näeme aga 2011 oleks reaalsem Krdi isiklikult tahaks mängud lõpuni mängida, vahest tore pühapäeviti jalkat lükata

Kommentaar

Siuke küsimus ka, et kas te oleks siis ka midagi ettevõtnud kui oleksite võitnud?

Kommentaar

Algselt postitas barca4ever Vaata postitust
        Üritasin siis tabeli kuidagi kokku klopsida. Keilale punkte loovutanud meeskonnad said need tagasi, samuti sai maha võetud Keila poolt löödud väravad.
        Ehk sai õige: http://jkkaitseliit-kalev.ee/?goal=tabel
        Paar viga jäid sul sisse, tegin kontrolli ja õige peaks olema siin: http://jalgpall.struktuur.ee/2307

sul jäid vigaseks Rummu ja Kose numbrid.

Lisasin mõlemale eemaldatud klubile kõik kaotused juba ära, kuid ülejäänud klubidele lisandub +:- võit alles siis, kui mäng kalendri järgi toimuma peaks. Muidu võib juhtuda, et mõni tulemus juhtub 2 korda kirja minema ja hakka siis jälle viga otsima.

PS: jube keeruline värk see numbrite muutmine tagasiulatuvalt.

Kommentaar

Algselt postitas erkkik Vaata postitust
          Siuke küsimus ka, et kas te oleks siis ka midagi ettevõtnud kui oleksite võitnud?
          see on hea küsimus, aga ma arvan, et oleks küll.

Kommentaar

see on hea küsimus, aga ma arvan, et oleks küll.
            Ma natukene kahtlen selles aga ok

Kommentaar

Mis siin kahelda.Loomulikult oleks midagi ette võtnud ka võidu puhul.Krt natuke ausust peaks ka olema.Aga teil on see 0

Kommentaar

Algselt postitas kloun99 Vaata postitust
                Mis siin kahelda.Loomulikult oleks midagi ette võtnud ka võidu puhul.Krt natuke ausust peaks ka olema.Aga teil on see 0
                Ma teadsin et keegi peab ikka vinguma hakkama Seda sa võid praegu öelda. Miks te siis ei võtnud peale kohilas mängu midagi ette? Ja ma olen suht kindel et peaaegu kõik meeskonnad teevad väheselmääral sohki( näiteks mingi vend on kollastega väljas siis pannakse teise nimega mängu vms)

Kommentaar

minu jaoks on teema ammendatud, süüdlased said karistada ja kõik.
                  Keila mehed, saite vitsad kätte nüüd õppige sellest ning edu tulevasteks aastateks, kohtume siis 2010 II-s liigas

huvitav, kuidas see jama varem siis välja ei tulnud.... ok ok aitab sellest.
                  palju õnne keila sponsoritele ja toetajatele

Kommentaar

lõpetame selle ära, aga vastuseks, et Kohilas ei olnudki midagi ju ette võtta, sinna tulite nii angu te tulite, viimasel minutil ja vist mingi aeg saite ka 11 meest kokku ja ega me teie 92 aasta lendu ei tunne ka . Aga see selleks. Ja mis puudutab sohi tegemist, siis selliste väidete puhul too palun näiteid ka, vastasel juhul kõlab see natukene liiga umbmääraselt.
                    Aga nüüd jääb lõpuni veel kolm vooru pidada, kõik on mängus...

Kommentaar

Ja ma olen suht kindel et peaaegu kõik meeskonnad teevad väheselmääral sohki( näiteks mingi vend on kollastega väljas siis pannakse teise nimega mängu vms)[/QUOTE]

see jutt on küll suhteliselt huvitav pullshett-kui sa ikka sellest rääkida tahad võib ju rääkida ja tundub et niipea see siin siiski ei vaibu.ma küll hästi ei usu et liigas mingi jube sohi tegemine käiks.

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
                        Kle saatsin sulle meili ka ,kas said kätte?! igaksjuhuks küsin!:-)
                        eip, ei saanud. kuhu lükkasid?

Kommentaar

Parem ei hakka näiteid tooma vbla läheb siis kellegil jamasti veel vms Ja nüüd puhuksele varasele puhuksele ära ja head hooaja lõppu

Kommentaar

Algselt postitas erkkik Vaata postitust
                            /.../Ja ma olen suht kindel et peaaegu kõik meeskonnad teevad vähesel määral sohki (näiteks mingi vend on kollastega väljas siis pannakse teise nimega mängu vms)
                            Ghosteriga nõus, selline väide on suht lahmiv...erkkik kirjutab sohist viisil nagu see oleks nende meeskonnas igapäevane nähtus...Ahjaa, nagu selgus siis ongi sõnakasutusest kumab läbi justkui pakuks kogu olukord Keila poistele veel kõvasti nalja.

Ma arvan, et see teadlik petmine (eelkõige siis teise nime all mängimine erinevatel põhjustel - pole registreeritud, mängukeeld jmt) oli rohkem levinud aastatel kui jalgpallisüsteemi alles üles ehitati, kontroll oli väiksem, karistused leebemad ja mentaliteet oli teistsugune. Praegusel ajal tundub, et rohkem mängu-tühistamise-kaotusi saavad just slaavi taustaga meeskonnad - seda peaks näitama statistika (aga võib olla on lihtsalt eelarvamus tekkinud viimaste kõrvujäänud tühistamiste tõttu). Vahel võib nö. sohk olla ka tahtmatu - tõesti ei loetud kollaseid kaarte ja seda juhtub kõigil, aga registreerimata mängija kasutamine on 100% tahtlik.

Vingumisega ei ole siin midagi pistmist - lihtsalt kurb, et terve võistkond aktsepteeris sellist käitumist. Esimene mäng KL Kalevi vastu (kus erkkik jutu järgi oli Keilal nö. aus koosseis) näitas ju, et korraliku suhtumise korral saadakse hakkama küll. Minu poolt teema lõpp.

Kommentaar

IV läänes sai Saue II meeskond küll suvel Järvakandi vastu seitsmekesi platsil oldud. Skoor oli ka vastav, aga vähemalt ausad inimesed. Keila omadega ei julgeks küll luurele minna.
                              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Võin 100% öelda, et teadlikult pole FC Haibas kordagi kogu 6-7 aasta jooksul "sohki" tehtud. On olnud üks kogemata protokolli vale nime kirjutamine ja selle eest me saime ka karistada.
                                Seda siis lahmimise kohta, aga Keilale soovin edu ja võimalust neid lähiaastail ikka Lääne III näha.

Kommentaar

Working...
                                X