Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III-liiga, lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas tom1976 Vaata postitust
    Panin tähele jah, et teil jälle uus kooseis oli. Kärdlas olid hoopis teised mehed platsil. Suht keeruline mängida kui kaitseliin pidevalt muutub ka meie oleme seda muudatust tunda saanud. Mis puudutab Ennu siis olen täitsa nõus, et vile töö seekord meie poolt oli ja nii mõnigi kaheldav olukord oli rohkem nagu meie kasuks mitte teile. Oleks sa näinud meie mängu Pärnuga vot seal oli elu kilehenso vilemees. See vend oli ikka tõeline astraal parakast kummis kotipaugu pulka tootev vooliv pool-hurmava sokiga fatima. Nii eluhaiget vilet tootev mees peaks tiesto kontserdil vilet puhuma ja üldse ära unustama mis on jalgpall. Ma ise ei saanud teie meestega mängida kuna Pärnu mängus esimesel poolajal tõmbasin endal rätsepalihase ära ja nii tuli väljakult lahkuda. Nädalavahetusel loodan jälle platsis olla.
    Tead ,ega ma ei pidanud silmas seda ,kui palju ta kellegi poole vilistas, lihtsalt et selline mees ei tohiks ju üldse vilistada! Lihtsalt kõik ei ole ju korras vennal,ü"ülemisel korrusel"!:-))))) Eks ta rohkem selline vend ole, kes enne ütleb,jõuab karjuda, sinna ta ka vilistab ja üsna süütu-tima näoga! Olen kindel et ta ei teegi sihilikult ,lihtsalt rohkemat ei anna ajuehitus välja!!:-)))) Jalgpalliidu kohtunike "kõrged leivaisad" peaksid siin häbenema!:-)))
    Jah meile koosseisu vahetumine, eriti kaitseliinis pea iga mäng ,suurim murelaps!:-) Mis teha, süüdistada saab ainult ise ennast!:-) Jõudu kõigile viimasteks voorudeks!:-))
    veteran:-)

Kommentaar

Tom ma soovitan sul ikka ennast ravida hoolega, võid veel suurema trauma saada kui haiget kohta terveks korralikult ei ravi, mõtle ikka järgmise aasta peale

Kommentaar

Algselt postitas Lammas Vaata postitust
        Tom ma soovitan sul ikka ennast ravida hoolega, võid veel suurema trauma saada kui haiget kohta terveks korralikult ei ravi, mõtle ikka järgmise aasta peale
        OOO, ei teadnudki et sa nii suure südamega ,hoolid-muretsed vastase pärast!!Muide eelseisva mängu!) Au Sulle!:-))))))))))))))))))))))))))))))
        Oleks selliseid mehi meie liigas veel!:-)))))

Kommentaar

Barca, kle ei meid vast see eelmise aasta punktisaagi ületamine ei morjenda, kui ei eksi oli mänge vähem!!:-))See selline petekas!:-))))) Nüüd vast rohkem see esmärk ,et hooaeg lõpetada võiduga!!:-)pean silmas ikka mängu ,viimse vooru Hansa asi ju nagu nii +:-!:-))

Kommentaar

Eks ta ole, keda see punktisaak ikka morjendab - koht on tähtsam...niisama leiutasin midagi välja
            Viimane mäng on kindlasti oluline, kindlasti see mõjutab seda tunnet, kui paari kuu pärast tagasi vaadata ja mõtlema hakata, kas järgmine hooaeg mängida...kui viimane mäng oli kaotus ja tabeliseis ka nigelavõitu, siis võib küll tunne olla, et mõttetu on pressida...aga kui viimane võit, siis ehk jääb tunne, et päris lootusetu asi veel ei ole

Algselt postitas näx Vaata postitust
            Barca, kle ei meid vast see eelmise aasta punktisaagi ületamine ei morjenda, kui ei eksi oli mänge vähem!!:-))See selline petekas!:-))))) Nüüd vast rohkem see esmärk ,et hooaeg lõpetada võiduga!!:-)pean silmas ikka mängu ,viimse vooru Hansa asi ju nagu nii +:-!:-))

Kommentaar

Kuna Kärdla viimane mäng on Emmastes siis olen ise ka platsis kui vanu veterane veel vajatakse
              Trummi JK nr. 85
              keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Algselt postitas barca4ever Vaata postitust
                Eks ta ole, keda see punktisaak ikka morjendab - koht on tähtsam...niisama leiutasin midagi välja
                Viimane mäng on kindlasti oluline, kindlasti see mõjutab seda tunnet, kui paari kuu pärast tagasi vaadata ja mõtlema hakata, kas järgmine hooaeg mängida...kui viimane mäng oli kaotus ja tabeliseis ka nigelavõitu, siis võib küll tunne olla, et mõttetu on pressida...aga kui viimane võit, siis ehk jääb tunne, et päris lootusetu asi veel ei ole
                :-)) Olen sinuga nõus!:-)))

Kommentaar

Algselt postitas Lammas Vaata postitust
                  Tänud soovituse eest järgmine aasta olen juba nii vana mees, et mängin malet võibolla Seekord loodame ikka teie vastu norm olekus tulla teie juures saadud kaotus on senini meeles. Erinevalt eelmisest korrast kui pool meeskonda otse peolt tuli kes tund kes kaks maganud oleme konkreetsed korraldused kätte jaganud pidutsemiste osas. Arvan või vähemasti loodan, et mäng tuleb vägagi tasavägine ja võrdne. Kellelgi saab rohkem õnne olemas kas siis teil või meil.
                  Tom FC Risti

Kommentaar

Krt meil selgub küll alles pühapäeva hommikul kes üldse tulevad, ilmselt ma ei suuda sellist korda hoida nagu sina oma tiimis
                    Aga jah, eks see kõik üks suur õnnemäng ole

Kommentaar

Teatame Teile, et Eesti 2007. a meistrivõistluste III liiga Lääne piirkonna
                      kohtumises FC Risti – Kärdla LM (22.09.2007) osales FC Risti võistkonna
                      koosseisus diskvalifitseeritud mängija Siim Niit.

Vastavalt Eesti jalgpalli meistri- ja karikavõistluste juhendi IX peatüki
                      punktile 9.5 mängutulemus tühistatakse ja turniiritabelisse kantakse - : 1
                      Kärdla LM kasuks. Kõik mängus saadud karistused jäävad kehtima ja mängja
                      peab jätma vahele järgmise mängu.

Kommentaar

Täitsa huvitav ,loen ja imestan!! Mõtlen ,et kuidas siis tehakse nii, tehke mehed siis sedasi ,et välja ei tuleks! Tahan seda öelda ,et kuidas sellised asjad siis välja tulevad?!? Meie ju ,kui vastased, ei tea et selline mängija mängib, ja kohtunik vaevaltki, ja vaevalt mees selle nime all siis mängis! Või lihtsalt rumal lohakus Tom, keegi eiole arvet pidanud kas mäng vahele jätta jne! Ei tea tagapõhja ,kas oli üldse registreeritud mängija jne! Kahju ,tundub ,et meil see teema üsna aktuaalne, kurb!
                        Et nii võita saab ka ei taha!:-)

Kommentaar

Kas tegu oli kaarte sanud mehega we???
                          Meil eelmine aasta oli ka nii üks kolme kollasega sees viimaste mängude hulgas lihtsalt ei püsi kõik meeles või oli lihtsalt vale mängija?

Kommentaar

Algselt postitas erkkik Vaata postitust
                            Kas tegu oli kaarte sanud mehega we???
                            Meil eelmine aasta oli ka nii üks kolme kollasega sees viimaste mängude hulgas lihtsalt ei püsi kõik meeles või oli lihtsalt vale mängija?
                            Meie puhul on tegu puhta lohakusega.Kuna meil peavad kõik ise oma arve pidamist kaartide osas siis see on puhtalt Siimu enda rumal lohakus. Näx kui me oleks tahtnud meelega seda meest kasutada siis nii loll ma poleks olnud et teda õige nimega mängu saata. Oleks olnud huvi teid petta oleksime seda saanud ka vabalt teha sest nagunii te suht väheseid meist teate. Selliste lollustega me ei tegele ja mingit kaotushirmu teie vastu enne mängu ei tundnud, et oleks põhjust olnud sedasi käituda. Mul polnud õrna aimugi sellest, et tal keeld oli ja ausalt öeldes olen sitaks vihane Siimu peale. Sisuliselt pole enam Haiba vastu minnes mingit pinget enam kuna esikolmiku kohta püüda on nüüd suht ebareaalne. Sitt lugu mis teha.
                            Tom FC Risti

Kommentaar

Algselt postitas tom1976 Vaata postitust
                              Meie puhul on tegu puhta lohakusega.Kuna meil peavad kõik ise oma arve pidamist kaartide osas siis see on puhtalt Siimu enda rumal lohakus. Näx kui me oleks tahtnud meelega seda meest kasutada siis nii loll ma poleks olnud et teda õige nimega mängu saata. Oleks olnud huvi teid petta oleksime seda saanud ka vabalt teha sest nagunii te suht väheseid meist teate. Selliste lollustega me ei tegele ja mingit kaotushirmu teie vastu enne mängu ei tundnud, et oleks põhjust olnud sedasi käituda. Mul polnud õrna aimugi sellest, et tal keeld oli ja ausalt öeldes olen sitaks vihane Siimu peale. Sisuliselt pole enam Haiba vastu minnes mingit pinget enam kuna esikolmiku kohta püüda on nüüd suht ebareaalne. Sitt lugu mis teha.
                              Tom ,nagu sa aru said, siis ei süüdista ma sind pettuses.Nagu nägid mainisin ka ,et eks inimlik eksitus.Pidasingi silmas ,et kui väga tahta , siis eks saab teha ka nii, et ei tule välja! Meie ju ei tea teie mängijaid,ainus võimalus kui mõni pealtvaataja-konkurent mängu vaatamas ja teab mängijaid.Nagu juhtus Keila meestega!
                              Ega selline võit nüüd küll minu (meie) meeleolu ei tõsta!
                              Vastupidiselt Rummu võidule,kus ütlen ,et ei oldud meist paremad midagi ja see seltskond seal üldse selline ebameeldiv!
                              Aga jah,eks peate siis omad järeldused tegema ,süsteemi muutma! Meil õnneks selline inimene olemas ,kes ise ei mängi ,aga kõik asjad ,mis seotud jalgaplliliiduga jne ,ajab ära, st enda õlule võtnud!Teab kõike kellel aardid ,kes mängida saab jne! JA meil ei ole probleeme veel olnud!:-)
                              Jah, naljakas m'elda ,et ka järgmine mäng ,tuleb v'it,mänguta!

Kommentaar

brutos sina ka????

Kommentaar

Working...
                                X