Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga põhjatsoon 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Loomulikult ma kaitsen enda meeskonda.Olen kaitsnud, kaitsen ja jäängi kaitsma.
    See jalga sõitmis intsident juhtus minu lähedal ja nägin momenti hästi. Meie mängija kees selles momendis tõesti üle aga olles näinud tema jalga hiljem mõistan teda täielikult.Pealegi ei ole see mängija seda tüüpi iseloomuga ja käitumisega mida seal nägime.Püüdsime kõik teda rahustada.
    Mis noortesse puutub siis nendega on raske.Kui nad mängiksid ja käituksid nii nagu treenerid tahaks oleks väga ok.Noored on rumalad, näen seda kohtunikuna tihti, kui hädas treenerid nendega on.
    Kaks räiget kokkupõrget mängust olid õnnetusjuhtumid.
    Nr 4 oligi see mängija kes öö haiglas veetis. Nr 13 on see kes sauekatele haiget olla teinud
    Olympic meeskonnana oli väga ok, see üks moment oligi ju ainuke intsident.
    Minu mängimised eestikatel on lõppenud seniks kuni kohtunikuna tegutsen.Rongile saada on raskem kui maha hüpata.
    Valta absurdset juttu ma kommenteerima ei hakka.
    Kindlasti ei ole meie meeskond keksmisest agressiivsem.

Kommentaar

RSK Kuuse- Legion 4-1 (1-1)

Esimese poolaja mängisime vastu tuult ja väga edukalt.teisel surusime omad ära kuigi veits ikka lagunesime.Saime väravate vahe vähemalt nulli
      Vastastel olid lõhnad juures,ei tea kus pidutsesid eile?

Kommentaar

Algselt postitas Eugen Vaata postitust
        RSK Kuuse- Legion 4-1 (1-1)

Esimese poolaja mängisime vastu tuult ja väga edukalt.teisel surusime omad ära kuigi veits ikka lagunesime.Saime väravate vahe vähemalt nulli
        Vastastel olid lõhnad juures,ei tea kus pidutsesid eile?
        kes skoorisid

Kommentaar

Algselt postitas masturr Vaata postitust
          kes skoorisid

K.Liiv,2x Leetma,Sikk

Kommentaar

Enter - tondi 2-2 (1-0)
            Vaikne.....

Kommentaar

milline see tondi see aasta on?

Kommentaar

Ma pole seda satsi varem näinud, kui täna väljakul. See, et enamus neist venelased on, tekitas minus eelarvamused mölisemise ja lõhkumise suhtes. Aga üks viisakamaid meeskondi, kelle vastu mul AU mängida on olnud. Mehed ei mölisenud üksteisega ega ka vastastega. Lükkasid ilusti söötu. Lõpu poole, kui veel 2-1 seis oli, siis hakkasid ühte pikka (paksu ja jõulist) mängijat otsima pikkade pallidega. Aga meie kahjuks leidsid nad hoopis 25m ühe kaitsja, kes ilusti posti äärde pommitas.

PS! Meie kaotasime 2 punkti, mitte ei võitnud seda ühte.

Kommentaar

saku - Kesk 1:4...tulemuse kohta oskan veel niipalju öelda,et skoor 1:4 ei peegelda absoluutselt mängu käiku
                  winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

saku - kesk mäng

nagunii...kirjelda siis mängukäiku ja lase rahval otsustada

Kommentaar

ütleme nii,et sakul oli õnne et ainult 4 löödi...siit tee oma järeldus..

Kommentaar

Algselt postitas Ramm Vaata postitust
                        ütleme nii,et sakul oli õnne et ainult 4 löödi...siit tee oma järeldus..
                        nonii..eks siis tuleb ka Olympicul oma 3 punkti ära võtta liiga autsaiderilt hetke seisuga...

Kommentaar

Algselt postitas annikalli Vaata postitust
                          nonii..eks siis tuleb ka Olympicul oma 3 punkti ära võtta liiga autsaiderilt hetke seisuga...

kergelt ei tule siin midagi! oleme küll kõik mängud pähe saand karmilt aga üritame ikka vastu panna!

mäng on ikka kolmapäeval 20.30 mitte 20.00 vast eks?

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust
                            kergelt ei tule siin midagi! oleme küll kõik mängud pähe saand karmilt aga üritame ikka vastu panna!

mäng on ikka kolmapäeval 20.30 mitte 20.00 vast eks?
                            Jah, homme 20.30.

Ning minu ennustus on, et kohe varsti saab keegi Sakult valusalt mööda näppe, kuna läks "lõdva randmega ära panema". Need praegu peetud kolm esimest vooru on ainult...kolm esimest vooru. Loodetavsti Olympic homme sellist viga ei tee, et vastaseid alahindab. Meil niigi krooniline punktidefitsiit kummitab

Kommentaar

Saku ei ole kohe kindlasti autsider. Esimesed kolm vooru ei näita veel lõplikku seisu. Mäletan, kuidas Kalju II eelmisel aastal kolmandat liigat alustas väga kesiselt. Peagi kosuti ning lõpus võtsime ilusa teise koha tabelis.

Sakul on materjali küllaga, usun, et punktid hakkavad samuti tulema!

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
                                Saku ei ole kohe kindlasti autsider. Esimesed kolm vooru ei näita veel lõplikku seisu. Mäletan, kuidas Kalju II eelmisel aastal kolmandat liigat alustas väga kesiselt. Peagi kosuti ning lõpus võtsime ilusa teise koha tabelis.

Sakul on materjali küllaga, usun, et punktid hakkavad samuti tulema!
                                täpselt

Kommentaar

Working...
                                X