Alvin, ma usun sinusse. Näita neile sitaratastele mis mees sa oled . Ära neid koeri tähele pane. Nad on lihtsalt kadedad.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3 Liiga põhjatsoon 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas Üllar Vaata postitustalviiiiiiiiiiiiiiiiiiiin........laviiiiiiiiiiiiiii iiiin...hulll elukas oled....hoia ennast,vaata,et ei vigasta ja mängi sama teravalt kui siin suud pruugid!!!!
PS!Kui värava lööd(mida ei juhtu)tee robotit!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas viki77 Vaata postitustEi no karauul rskEBS-i väravavaht siis kopsupõletikuga kodus fakkkk
Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.
Kommentaar
-
Algselt postitas wwwares Vaata postitustSama kes eelminekord oli väravas?
Kommentaar
-
Algselt postitas Raimo Vaata postitustebs - united 2:1
Hea töö. kohe oli aru saada, et Alvini vaim oli kohal.
United- sa oled see jääääääääääb...Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Hohohhhooooo,
väga hea näide sellest kuidas meeskond suudab end koguda ja taaskord ärgata. Esimene poolaeg oli United hale vari, keda lüpsti ja loputati ikka päris mahedalt. Teisel poolajal juba nautisime uut hooaega kolmandas liigas. Silma hakkas mängija Mäsa, kes nagu ei saanudki aru mis mängu ta mängis. Vale mees vales kohas ütleks selle venna kohta. 2x kukkus nii nagu tegemist oleks kõrgushüppajaga. Teesklemise eest ootan juba distsiplinaarkomisjoni otsust.
Tegelikult pean ikkagi mainima, et olete viisakas päkapikkude võistkond, selliste pisikeste jalgpallurite kohta saite päris hästi hakkama. Jätsin teile lohutusauhinnaks tribüünile, pingi alla, ühe shokolaaditüki (tegelikult kukkus see kogemata maha), kui te veel seda ära pole söönud, siis tegelt arvan et see võib isegi alles seal olla.
Pühkige pisarad ära ja järgmine aasta saate jälle 4. liigas toksida.
Nii ja nüüd kohustuslik hooaja kokkuvõte:
1. Tallinna Sport - kõige mõttetum sats meie liigas. Mängides nendega ei tekkinud mul ühtegi emotsiooni. Täiesti sisutühi ja puhtalt jalgpallile keskenduv võistkond, kellega ei ole võimalik eriti diskussiooni laskuda. Tegelikult 2 tähelepanekut tekkis, Mati Pari, kellel ei ole kunagistest oskustest enam midagi säilinud - samas väikest arengut märkasin ma isegi temas, nimelt oskab mees imehästi kiljuda nagu väike titt a la et kõik piinavad. Teiseks hakkas silma üks vutivirtuoos ( kes ennemalt oli Unitedis), kellel on imekspandav oskus joosta nagu baleriin.
2. Keskerakonna noortekogu - terve võistkond Mati Parisid. Issand, sellised suured mehed ja terve mäng ainult nutavad. Arvan, et kui nad mängule rohkem keskenduksid oleksid ka tulemused paremad. Väga palju energiat kulub silma alt pisarate pühkimisele ja kohtunike peale solvumisele. Ma saan aru et terve trobikond emotsionaalseid inimesi on kokku tulnud, et tegeleda spordiga, aga nõks asja juures on see, et vale ala valisite mehed.
3. Saue - hooaja alguses kohe lõhkasid muidu sümpaatsena tundunud Sauekad väga negatiivse jalgpalli pommi - Võitsid EBS-i. Ma saan aru, et kohtunik oli Teie mees ja et Teie mängisite natukene paremini (mõnes mängu episoodis) kui meie, aga et Te sellise sigaduse kokku keerate, see ajas kopsu üle maksa. Ei pea olema kuigi suur geenius, et aru saada, et NIIMOODI ei käituta. AGA MIKS TEIE MEHED NII TEGID??????
Edasipidi muidugi natukene parandasite enda käitumist, aga ainult tänu minu harivatele õpetussõnadele siin foorumis ja sügisvoorus andsite meiel ka 1 punkti. Kuid samas ka selles punktis võib näha mõningat negatiivsust, sest sisuliselt meie kaotasime 2 punkti, oleks see viimane löök sisse läinud muidugi. Loodan, et järgmine aasta võtab EBS siit vastasseisust kohustuslikud 6 punkti ja võin kinnitada, et kriitikanooli Teie võistkonna vastu enam ei lenda.
4. Tondi JK - võistkond, mis mulle absoluutselt ei imponeeri. Terve võistkond on jube suuri mehi täis ja kurat neid ei suuda ju normaalne jalgpallur oma keskmise kehamassiga ära lükata. Teie võistkond peaks mängima korvpalli, vot sellel alal on Teie koht. Paar pisemat venda võivad meie võistkonda tulla, kui Te järgmine aasta loobute korvpalli kasuks. Loodan, et arvestate minu eksperthinnanguga ja vabastate jalgpalluritele võimaluse mängida stiilset jalgpalli.
5. Olympic - üllatavalt kahtlane võistkond. Peakski avalduse jalkaliidule tegema, kuna kuuldavasti mängib seal 2 transseksuaali. Minu arust on meil MEESTE jalgpalliliiga, mitte mingi korterelamu tagune palliplats, kus võib iga soovija kaasa lüüa. Lisaks Teie jalgpalli mitteoskamisele ei oskagi ma rohkem negatiivseid auke välja tuua. Samuti tundub fantastika valdkonda kuuluvat Teie poolt hooaja jooksul korjatud punktide summa. Väikese postiivse kokkuvõttena võin siiski õelda, et kui ikka klounid väga tahavad jalgpalli mängida, siis suure tahtmisega ja jõuga suudab igaüks midagi saavutada.
6. Lival - ainus Brasiilia stiili harrastav meeskond meie liigas. Mehed on vist kuskil capuera trenne saanud ja kasutavad oma oskusi igas liigamängus suhteliselt proffessionaalselt. Näiteks kord, kui meie mees tahtsi peaga palli lüüa, pani livali mees hüppepealt saltoga talle peaga molli. Kohtunik ei näinud midagi, sest löök oli tehtud tohutu kiirusega ja silmaga oli seda raske näha. Ainus kes seda tundis oli meie ründaja. Kahjuks tegijatel juhtub ka õnnetusi ja meie teises kohtumises sooritas roheline capuero sportlane väikese ebaõnnestunud triki ja kukkus. Siiski ainus võistkond, kes absoluutselt ei pinisenud, ega piiksunud.
7. Rapla Atli - võistkonna maine on -2 ja ausalt õeldes ei taha selle võistkonna nime ma suhu võtta, väga halb maitse jääb kohe suhu. Paljud mängijad on võistkonnas on väga sümpaatsed ja osasid on mul au ka tunda. Aga võistkonna maine on ära keeranud keegi Taavi, kes siin foorumis üritab midagi piriseda, aga kõige hullem on see, kui totra näoga ta staadionil on, kole lausa. Soovitan soojalt Rapla võistkonnal sellised hernehirmutised võistkonna tegemiste ja trennide ja võistluste juurest kiiresti minema kihutada, muidu te jäätegi alati liigatabelis allapoole keskmist pulka.
8. Kuuse - noortekoor Kukkerhein, dirigent (ja samas ka juhtiv tenor) U.Piiri juhtimisel. Jalgpalli see võistkond ei oska mängida, jalgpallist nad ei tea midagi.
Treeningud toimuvad neil Nõmme turul, kus nad mutikestega võidu vaidlevad, plärisevad ja vinguvad. Müstika valdkond jällegi - hooaja jooksul kogutud punktide arv. Siit sain ka mina väikese mõttetera, äkki peaks oma võistkonna ka korra nädalas Nõmme turule lahti laskma. Samas tervitaksin Sillut, kes on võistkonna kõige vaiksem ja ontlikum liige ja samas ka resultatiivseim. Väike mõttetera kukub ka siit Kuusele, et kui te vähem pläriseksite platsil, äkki saate paar väravat lisa.
9. Legion - selle liiga peokuningad. Absoluutselt iga mäng (olgu see esmaspäeva või pühapäeva õhtul või päeval) haiseb see võistkond alkoholi järgi. Võibolla annab nende punase näoga treener neile ennem mäng lonksukese dopingut?
10. Ebs- nagu teate on tegemist pundi harrastajatega, kes mingil hetkel hakkasid üles näitama vapustavaid oskusi jalgpalli valdkonnas ja millele järgnesid veelgi vapustavamad tulemused. Teiste võistkondade seas teeninud silmapaistva aukartuse, kui meeskond kes võidab kõiki, juhul muidugi kui seda vaja on. Meeskonnas on palju tugevaid jalgpallureid ja ka mõned nõrgemad ( jõu poolest) ja selline kooslus omab tohutut sünergiat, mida te kõik olete ka märganud, kui meie vastu mängite. Meie meeskond ei vingu kunagi ( vahel lihtsalt jagab õpetlikke nõuandeid ja soovitusi), meie ülesanne ongi õpetada Teisi võistkondi saavutamaks täiuslikkust. Nagu te juba nimestki loete, on tegu koolivõistkonnaga ja selline akadeemiline koosseis ületab teisi võistkondi oma tarkusega mitmeid kordi. Seega aeg oleks aru saada, et ei ole mõtet vaielda valitud inimestega.
11. Saku - ärge pahandage palun, aga minule meenutab teie võistkond seenemikkusid või siis isegi puravikke. Pisikesed jämedad varred ja ülevalpool on väike kübar soenguks volditud. Terve võistkond on nii ühtemoodi, et eristada ma Teid ei suutnudki. Meie treener käskiski Teie vastu mängida nii, et alati võtke kinni lähim vastane, võibolla seetõttu meie esitused jäid Teie vastu natukene nadiks, et me ei saanud ükski kord kasutada Teie vastu mees-mehe kaitset. Õnneks fortuuna sai eksitusest aru ja pani Teid jõuga neljandasse liigasse tagasi.
12. Enter - endise poksija ja karatetreeneri Tiiduse poksikooli kasvandikest kokkuklopsitud võistkond, kes kaotas kõik mängud ja jäi viimaseks ning kukkus liigast välja.
NB!!! Antud kokkuvõtte on koostatud negatiivse nurga alt, kuna positiivseid nurki ma ei näe.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hoe Vaata postitusttäiesti mööda vend.
mutrivõtmega oleks küll vajutanud täna talle , kui oleks ennast ainult ilmutanud.
Kindel trisoomia 21 on sul , lase endal arstlik ülevaatus teha.
Ja Ebs võidu koha pealt siis nii palju , et ju vahel siiski vist võib luuavarrest ka pauku tulla!
Kommentaar
-
Algselt postitas Hoe Vaata postitusttäiesti mööda vend.
mutrivõtmega oleks küll vajutanud täna talle , kui oleks ennast ainult ilmutanud.
Kindel trisoomia 21 on sul , lase endal arstlik ülevaatus teha.
Ja Ebs võidu koha pealt siis nii palju , et ju vahel siiski vist võib luuavarrest ka pauku tulla!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar